Προς το περιεχόμενο

vivodi dsl cube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας... σκέφτομαι να αγοράσω το dsl cube της vivodi στα 512 που έχει 99 Ε για 5 μήνες από ότι ξέρω. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι

1)μετά από πόσο καιρό περιπου θα μου κάνουν τη σύνδεση? (για περιοχή Αμπελοκήπων μιλάμε) έχω ακούσει οτί otenet kai fothnet αργούν λίγο

2) όποιος έχει ήδη vivodi έχει κανένα πρόβλημα στη σύνδεση του?είναι ευχαριστημένος?

3)προτείνετε κάτι άλλο?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ακούσεις πολλές γνώμες και απόψεις επι του θέματος...

Εγώ όταν έβαλα DSL πήγα καρφωτός στη Vivodi. Μπορεί να έχουν ψιλοχάλια εξυπηρέτηση πελατών, μπορεί να έχουν προβλήματα με τον ΟΤΕ (όπως και όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι), μπορεί..., μπορεί..., μπορεί... Αλλά η Vivodi είναι η μόνη εταιρεία που έχει ρίξει τρελά λεφτά για επένδυση στις γραμμές δεδομένων και σου δίνει τελικά αυτό που σου υπόσχεται.

Να έχεις στα υποψιν σου οτι η DSL Cube πατάει αναγκαστικά πάνω σε γραμμή του ΟΤΕ οπότε ακόμα και να έχεις δίκτυο Vivodi στη περιοχή σου, θα πρέπει να περιμένεις να περάσει το πεντάμηνο του cube και να κάνεις μεταφορά τη γραμμή σου στο δίκτυο της Vivodi.

Εμένα μου ενεργοποίησαν την υπηρεσία σχεδόν ένα μήνα μετά την αίτηση (γιατί υποτίθεται οτι δεν υπήρχαν πόρτες στη περιοχή μου), και μετά απο ένα προβληματικό διάστημα όπου η ISDN καβάλαγε τη DSL και τούμπαλιν, είναι όλα οκ!

Δημοσ.
γεια σας... σκέφτομαι να αγοράσω το dsl cube της vivodi στα 512 που έχει 99 Ε για 5 μήνες από ότι ξέρω. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι

1)μετά από πόσο καιρό περιπου θα μου κάνουν τη σύνδεση? (για περιοχή Αμπελοκήπων μιλάμε) έχω ακούσει οτί otenet kai fothnet αργούν λίγο

2) όποιος έχει ήδη vivodi έχει κανένα πρόβλημα στη σύνδεση του?είναι ευχαριστημένος?

3)προτείνετε κάτι άλλο?

εμ δεν θέλω να σε απογοητεύσω στο θέμα της αναμονής..

Μένω Αλεξανδρας

εχω στελει την αιτηση στις 15/4

πριν 10 μερες παραδόθηκε η γραμμή απο Οτε κ τωρα περιμενω την vivodi

Δημοσ.

δηλαδή να αρχίσω να ανησυχώ??? ουσιαστικά μου έχουν πει πως η vivodi

έχει το καλύτερο δίκτυο..τώρα βέβαια μέσω του Οτε ...

λετε να γίνει στο θέμα της αναμονής το ίδιο και σε μένα? εγώ είμαι στο ύψος της Κατεχάκη... Ίσως να παίζει ρόλο πως θα στείλει κάποιος την αίτηση..αν πχ την πάει κάποιος στα γραφεία της vivodi στο χαλάνδρι ίσως γίνει κάτι πιο γρήγορα..

ioanna εσύ σε ποιά περιοχή είσαι που σου ενεργοποιήθηκε τόσο εχμ ..(γρήγορα)?

Δημοσ.
εμ δεν θέλω να σε απογοητεύσω στο θέμα της αναμονής..

Μένω Αλεξανδρας

εχω στελει την αιτηση στις 15/4

πριν 10 μερες παραδόθηκε η γραμμή απο Οτε κ τωρα περιμενω την vivodi

παραδόθηκε η γραμμή από Οτε? δεν τα φτιάχνει μόνη της η vivodi όσον αφορά την adsl?

υπάρχει πακέτο που γίνεται πιο γρήγορα η σύνδεση απο τη vivodi?

Δημοσ.

Εγω ειχα κανει αιτηση τις πρωτες μερες του χρονου για dsl cube και μου ενεργοποιηθηκε σχεδον μετα απο 2 μηνες. Περιμενα πολυ. Για το γνωστο λογο του οτι δεν υπηρχαν διαθεσιμες πορτες στην περιοχη μου (Βυρωνα). Ομως παρολο που εχω ακουσει πολλα για την εξυπηρετηση πελατων της Vivodi, εγω δεν ειχα προβληματα ποτε. Ισως να επεσα σε εξυπηρετικους υπαλληλους. Επισης, και απο θεμα γραμμης ειμαι πολυ ικανοποιημενος, πιανω σχεδον την ονομαστικη ταχυτητα της 512 (υπ'οψιν οτι ειμαι μεσω ΟΤΕ, δεν υπαρχει δικτυο Vivodi στην περιοχη μου). Οσο για την αιτηση που ρωτησε καποιος πιο πανω, η Vivodi δυστυχως απ'οσο ξερω δε δεχεται αιτησεις παρα μονο μεσω ταχυδρομειου. Με FAX ειναι σιγουρο πως δε δεχονται, τωρα για να πας ο ιδιος την αιτηση απο κει δεν το γνωριζω. Αλλα και παλι, δε θα γλιτωσεις πανω απο 2-3 μερες. Η πολλη καθυστερηση δε γινεται απο το ταχυδρομειο, αλλα απο τον ΟΤΕ και τη Vivodi (κυριως τον ΟΤΕ). Παντως για τη συγκεκριμενη εταιρεια οι αποψεις διιστανται. Εχω ακουσει αρκετους δυσαρεστημενους πελατες. Δυστυχως οτι και να λεμε εμεις, αν δε κανει ο καθενας μια δοκιμη με τον συγκεκριμενο ISP στην περιοχη του, δε μπορει να ξερει. Παρε μια συνδεση demo πρωτα. Δε χανεις τιποτα.

PS: Ουτε conflict ειχα ποτε με την ISDN μου. Ολα λειτουργησαν φυσιολογικα απο τη στιγμη που εγινε η ενεργοποιηση της γραμμης.

Δημοσ.

εγω τα εχω ξαναπει, ειχα παρει το cube για την κοπελα μου, τραγελαφικη ιστορια.

4 μηνες να συνδεθει, τη συνδεουν τελικα στα 384 (!), την κανουν τελικα 512 και η γραμμη να πεφτει τουλαχιστον ανα λεπτο. να εχω παρει τα απειρα τηλεφωνα vivodi μιλαμε.

ισως να ητανε μεμονωμενη περιπτωση, απλα προσοχη ;)

Δημοσ.

εγω σημερα πηγα για καινουργια συνδεση σε 1024,αλλα στην αγ.παρασκευη δεν υπαρχουν πορτες και αρκεστικα σε 512 απο οτε.απο οκτωμβρη μου λενε θα μπορω να εχω συνδεση αποκλειστικα απο το δικτυο της vivodi.

Δημοσ.

οι πόρτες που λέμε για τον Οτέ ισχύουν για όλες τις εταιρίες που παρέχουν internet? είτε βάλω για παράδειγμα vivodi είτε forthnet ή otenet?

με λίγα λόγια θα πρέπει να ρωτήσω πρώτα τον οτέ αν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή μου και στη συνέχεια να προχωρήσω στην αγορά του πακέτου..

η σύνδεση demo πως γίνεται? να πω πως έχω απλή σύνδεση (pstn) και δεν έχω βάλει ποτέ adsl sto παρελθόν...

Δημοσ.
παραδόθηκε η γραμμή από Οτε? δεν τα φτιάχνει μόνη της η vivodi όσον αφορά την adsl?

υπάρχει πακέτο που γίνεται πιο γρήγορα η σύνδεση απο τη vivodi?

όλες οι γραμμές απο τον ΟΤΕ παραδίδονται

μετά αν είσαι στο δίκτυο της vivodi αναλαμβάνει η vivodi

αυτο που περιμένω κ εγώ τώρα...

Δημοσ.
οι πόρτες που λέμε για τον Οτέ ισχύουν για όλες τις εταιρίες που παρέχουν internet? είτε βάλω για παράδειγμα vivodi είτε forthnet ή otenet?

με λίγα λόγια θα πρέπει να ρωτήσω πρώτα τον οτέ αν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή μου και στη συνέχεια να προχωρήσω στην αγορά του πακέτου..

η σύνδεση demo πως γίνεται? να πω πως έχω απλή σύνδεση (pstn) και δεν έχω βάλει ποτέ adsl sto παρελθόν...

Ο ΟΤΕ δεν θα κατσει να ασχοληθει και να σου δωσει τετοια πληροφορια λογικα... Για το αν υπαρχουν ελευθερες πορτες δηλαδη. Εσυ θα κανεις κανονικα οποια συνδεση θα εκανες, και αν δεν υπαρχουν απλα θα καθυστερησεις περισσοτερο μεχρι να ελευθερωθει καποια η να μπουν καινουριες. Για να βαλεις μια demo (δοκιμαστικη) συνδεση θα πρεπει να εχεις εξοπλισμο dsl δυστυχως, καθως και ενεργοποιημενη την υπηρεσια στη γραμμη σου. Οποτε αν εσυ περιμενεις για ολα αυτα, προφανως δε μπορεις να δοκιμασεις demo.

Δημοσ.

Εμένα και ενός φίλου μου το DSLCube ενεργοποιήθηκε μέσα σε 10 ημέρες περίπου (αρχές Ιουνίου). Η ταχύτητα κυμαίνεται σε 50-55kb/s με ονομαστική τα 64kb/s (512).

Δημοσ.

Μετά από ένα μήνα αναμονής μου λένε ότι ακομα περιμένουνε από τον ΟΤΕ την γραμμή..

Τρείς μέρες αργότερα τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι η αίτηση για τον ΟΤΕ έφυγε από τη VIVODI πρίν τρείς μέρες....γιατί ο ΟΤΕ δεν δεχόταν αιτήματα....????

Πόσο πολύ μας δουλεύουν τελικά?

Τσιγκουνεύονται τα ταχυδρομικά και τις στέλνουν όλες μαζί ή μας γράφουν στα @@@ κανονικά αφού τα έχουν ήδη πάρει τα χρήματα????

ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ CUBE VIVODI ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ....

...αγανάκτησα ο ταλαίπωρος .....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...