Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Cristina kane ta test ths Forthnet gia thn taxythta.

Sigoura ekei 8a deis diafora otan 8a anava8mistei h grammh sou.

Δεν θα δω καμιά διαφορά γιατί δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα η σύνδεσή μου. blink.gif

Για να φανεί διαφορά στην ταχύτητα από την αναβάθμιση της γραμμής θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει γίνει και αναβάθμιση της σύνδεσης. blink.gif

Δημοσ.

@cristina

Με αναβαθμισμένη γράμμη, έστω και χωρίς την αντίστοιχη αναβάθμιση από τον isp, θα δεις γύρω στο 8-10% καλύτερες ταχύτητες, γιατί πλέον δεν έχεις το cap στην ταχύτητα από την μεριά του ΟΤΕ.

Δημοσ.
@cristina

Με αναβαθμισμένη γράμμη' date=' έστω και χωρίς την αντίστοιχη αναβάθμιση από τον isp, θα δεις γύρω στο 8-10% καλύτερες ταχύτητες, γιατί πλέον δεν έχεις το cap στην ταχύτητα από την μεριά του ΟΤΕ.[/quote']

Με Forthnet 1024 ήμουν για μέρες και δεν είδα καμιά απολύτως αύξηση. Όπως πάντα, κατέβαζα με 40-44 kb/s. blink.gif

Η γραμμή μου είναι 384/128. blink.gif

Δημοσ.

Έχουν ξεσκιστεί όλοι στα speed test ,

δεν μπορώ να πάρω σειρά στο test της Forthnet.

Κάτω τα χέρια από τα ποντίκια ρεεεεεεεεε. :) :)

Δημοσ.
Με Forthnet 1024 ήμουν για μέρες και δεν είδα καμιά απολύτως αύξηση. Όπως πάντα' date=' κατέβαζα με 40-44 kb/s. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Η γραμμή μου είναι 384/128. blink.gif

Προηγουμένως ήσουν δηλαδή σε γραμμή 512 από τον ΟΤΕ; Γιατί αν ήσουν σε 384 κανονικά έπρεπε να πάει στα 768 κι όχι στα 1024. Αν όντως ήσουν στα 512, τότε είναι φυσικό που δεν βλέπεις διαφορά τώρα που πήγε στα 1024. Διαφορετικά, μπορεί να ήσουν απλά τυχερή και να μην είχε cap η 384 σου! :)

Δημοσ.

Παιδια αν θελετε να τεσταρετε την ταχυτητα σας, στο techteam.gr βρηκα ενα πολυ αξιολογο meter, εδω:

http://www.techteam.gr/index.php?act=bandwidthmeter

Εμενα βεβαια με δειχνει ακομα στα 326 kbps, αφου περιμενω πως και πως τις αναβαθμισεις στη Χαλκιδα...

Δημοσ.
Προηγουμένως ήσουν δηλαδή σε γραμμή 512 από τον ΟΤΕ; Γιατί αν ήσουν σε 384 κανονικά έπρεπε να πάει στα 768 κι όχι στα 1024. Αν όντως ήσουν στα 512, τότε είναι φυσικό που δεν βλέπεις διαφορά τώρα που πήγε στα 1024. Διαφορετικά, μπορεί να ήσουν απλά τυχερή και να μην είχε cap η 384 σου! :)

Ήμουν και είμαι με 384. Η 1024 ήταν ενός φίλου μου. blink.gif

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί θα γίνει με τις κωλογραμμές?Είχα 1024 και ήμουν μια χαρά και κατέβαζα από 90 εως 116 και από χθές μου έγινε η αναβάθμιση σε 2112 όπως λέει το μόντεμ μου αλλά έχω χειρότερες ταχύτητες κι από πριν!

Τί θα γίνει?Τί φταίει?Έλεος...

Δημοσ.
Δεν θα δω καμιά διαφορά γιατί δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα η σύνδεσή μου. blink.gif

Για να φανεί διαφορά στην ταχύτητα από την αναβάθμιση της γραμμής θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει γίνει και αναβάθμιση της σύνδεσης. blink.gif

Και εγώ σε αυτό το σημείο είμαι. Έχει αναβαθμιστεί η γραμμή μου από 21/8 και περιμένω την forthnet για την πρόσβαση... :???:

Ρε παιδιά τί θα γίνει με τις κωλογραμμές?Είχα 1024 και ήμουν μια χαρά και κατέβαζα από 90 εως 116 και από χθές μου έγινε η αναβάθμιση σε 2112 όπως λέει το μόντεμ μου αλλά έχω χειρότερες ταχύτητες κι από πριν!

Μια από τα ίδια. :???:

Δημοσ.

sinfono kai ego mazi sou ti na tin kanoume tin anavatmisi mono sta logia stin praksi taxitites xiroteres apo prin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...