sotos65 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αποκλείεται να μην υπάρχει χρονοδιάγραμμα κάλυψης περιοχών από τον ΟΤΕ! Δηλαδή πως θα λειτουργεί, βλέποντας και κάνοντας; Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ανακοινώσει δημόσια, αυτό που έχει ανακοινώσει είναι ότι στους τρεις μήνες θα έχουν τελειώσει όλες οι αναβαθμίσεις, και αυτό φτάνει.
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή πως θα λειτουργεί, βλέποντας και κάνοντας; Aμφιβαλλει κανεις οτι δε λειτουργουν ετσι στον πΟΤΕ?
madboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ε ναι αυτό είναι και το πιο λογικό γιατί αν ανακοίνωνε χρονοδιάγραμμα για κάθε πόλη ή περιοχή όσοι ήταν προγραμματισμένοι για να αναβαθμιστούν τελευταίοι θα διαμαρτύρονταν. Πάντως εδω στο Περιστέρι δεν έχω ακούσει τίποτα για αναβάθμιση.
agoraki_23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Έχει κάποιο λόγο αν όντως υπάρχει χρονοδιάγραμμα να μη τους δημοσιεύσει? Δεν νομίζω ότι είναι και μυστικό απόρρητο της CIA ούτε θα χάσουν λεφτά με αυτό. Ίσα ίσα αν εμφάνιζαν ένα χρονοδιάγραμμα θα φαινόντουσαν και συγκροτημένοι...
chatasos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αποκλείεται να μην υπάρχει χρονοδιάγραμμα κάλυψης περιοχών από τον ΟΤΕ! Δηλαδή πως θα λειτουργεί, βλέποντας και κάνοντας; Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ανακοινώσει δημόσια, αυτό που έχει ανακοινώσει είναι ότι στους τρεις μήνες θα έχουν τελειώσει όλες οι αναβαθμίσεις, και αυτό φτάνει. Χρονοδιάγραμμα κάλυψης περιοχών? You wanna bet?
sotos65 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι, I don't wanna bet! Αλλά μου φαίνεται παράλογο ένας οργανισμός όπως τον ΟΤΕ να μην έχει τέτοιο! Βέβαια Ελλάδα είμαστε, και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και απίθανο. Εσύ έτσι κι αλλιώς κάτι ξέρεις παραπάνω (απ' όσα έχω δει να γράφεις κατά καιρούς εδώ και αλλού) νομίζω ;-)
ChPaNaG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 εγώ πάντως πιστευω ότι οι τρείς μήνες είναι απολύτως λογικό διαστημα. Μπορεί όντως να μην έχουν πιο αυστηρό χρονοδιάγραμμα γιατί μπορεί να μην χρειάζεται. Αμα έχουν πει στους τεχνικους κόψτε τον κ... σας στους τρεις μήνες θέλω διπλές ταχύτητες η ευθύνη πέφτει στους τεχνικούς για το πως και πότε. Πάντως το γεγονός ότι βλέπουμε διπλασιασμούς ακόμα και κυριακές σημαινει ότι οι περισσότεροι τουλάχιστον δουλεύουν. Τώρα ότι λέω είναι με υποθέσεις φυσικά χωρίς να ξέρω την διαδικασία. Θα δείξει........ ο καιρος γαρ εγγυς...... όπως λέει και ο λιακόπουλος
x_vagos_x Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 ELLADARA MOU...... Ola ta kala edo ine... gia na min ksexname kai pou imaste...
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί σας κάνει εντύπωση ότι γίνονται και Κυριακή οι αναβαθμίσεις; Και βλάβη να έχεις δηλώσει, μπορεί να έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ και την Κυριακή. Να ρωτήσω ξανά μήπως και γνωρίζει κανείς... Πώς θα δω την αναβάθμιση της ταχύτητας της γραμμής μου από Ethernet modem, χωρίς να χρειαστεί να πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ; Φαίνεται κάπου στα Windows; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως;
LEFteriz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 από το web interface του router (μέσα από τον Internet explorer)
sotos65 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Το μόντεμ αυτό δεν έχει κάποιο interface (πχ μέσω του browser, ή κάποιου δικού του control panel) στο οποίο να κάνεις τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για τη σύνδεση, και να βλέπεις και στατιστικά στοιχεία γι αυτήν; Εκεί θα το δεις. Τώρα για την αναβάθμιση και από τον provider υποθέτω ότι μπορείς να την διαπιστώσεις με κάποιο από τα πολλά online test που υπάρχουν, ή κατέβαζοντας κάποια αρχεία και βλέποντας την ταχύτητά τους...
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί σας κάνει εντύπωση ότι γίνονται και Κυριακή οι αναβαθμίσεις; Και βλάβη να έχεις δηλώσει' date=' μπορεί να έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ και την Κυριακή. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] Να ρωτήσω ξανά μήπως και γνωρίζει κανείς... Πώς θα δω την αναβάθμιση της ταχύτητας της γραμμής μου από Ethernet modem, χωρίς να χρειαστεί να πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ; Φαίνεται κάπου στα Windows; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως; ethernet modem?to x-press link einai to mono modem pou einai ethernet.mipos les router?sto modem otan sindeesai sou leei tin taxitita tis grammis kai oxi tis sindesis.stous routers iparxei kartela analogos ton router kai sou leei gia tin grammi.pes ti router exeis na sou poume.
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 LEFteriz & sotos65, το συγκεκριμένο modem δεν έχει web interface, ούτε άλλες ρυθμίσεις. Δεν έχει καν IP... Στον ήλιο μοίρα δεν έχει... Δεν με απασχολεί για την σύνδεση. Κάνω ένα login στην Forthnet και το βλέπω. Με τη γραμμή όμως δεν ξέρω από που μπορώ να το δω με αυτό το modem. Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην υπάρχει κάποιος τρόπος. ethernet modem?to x-press link einai to mono modem pou einai ethernet.mipos les router?sto modem otan sindeesai sou leei tin taxitita tis grammis kai oxi tis sindesis.stous routers iparxei kartela analogos ton router kai sou leei gia tin grammi.pes ti router exeis na sou poume. Σου είχα απαντήσει εδώ, όταν είχα ξαναρωτήσει. Και όπως είχα πει και σε αυτό εδώ το topic, το modem που έχω είναι το Siemens Xpress LinkD over ISDN (ethernet) (info). Όπως φαίνεται και στην εικόνα, στην ταχύτητα, εμφανίζεται η ταχύτητα της κάρτας δικτύου και όχι της γραμμής.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 LEFteriz & sotos65' date='το συγκεκριμένο modem δεν έχει web interface, ούτε άλλες ρυθμίσεις. Δεν έχει καν IP... Στον ήλιο μοίρα δεν έχει... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Δεν με απασχολεί για την σύνδεση. Κάνω ένα login στην Forthnet και το βλέπω. Με τη γραμμή όμως δεν ξέρω από που μπορώ να το δω με αυτό το modem. Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην υπάρχει κάποιος τρόπος. Σου είχα απαντήσει εδώ, όταν είχα ξαναρωτήσει. Και όπως είχα πει και σε αυτό εδώ το topic, το modem που έχω είναι το Siemens Xpress LinkD over ISDN (ethernet) (info). Όπως φαίνεται και στην εικόνα, στην ταχύτητα, εμφανίζεται η ταχύτητα της κάρτας δικτύου και όχι της γραμμής. perimene bre christina.exeis ena ikonidio pou einai i sindesi meta xpress link kai pc pou einai to local area connection alla meta den exeis ena broadband ikonidio pou to kaneis klik kai exei to username kai to password kai sindeesai me auto.otan sindetheis me auto tha sou dixei tin taxitita tis grammis.
Cristina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Πουπουλίνε μου, το screenshot δεν είναι της τοπικής σύνδεσης. Αν προσέξεις, στο title bar γράφει «Forthnet» και το εικονίδιο μεταξύ send & receive είναι tickαρισμένο, που σημαίνει ότι είναι προεπιλεγμένη σύνδεση. Δες και τα δύο παράθυρα μαζί: Πρόσεξε και τα εικονίδια των παραθύρων, πάνω αριστερά, για τοπική και ευρυζωνική σύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα