Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποκλείεται να μην υπάρχει χρονοδιάγραμμα κάλυψης περιοχών από τον ΟΤΕ! Δηλαδή πως θα λειτουργεί, βλέποντας και κάνοντας; Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ανακοινώσει δημόσια, αυτό που έχει ανακοινώσει είναι ότι στους τρεις μήνες θα έχουν τελειώσει όλες οι αναβαθμίσεις, και αυτό φτάνει.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι αυτό είναι και το πιο λογικό γιατί αν ανακοίνωνε χρονοδιάγραμμα για κάθε πόλη ή περιοχή όσοι ήταν προγραμματισμένοι για να αναβαθμιστούν τελευταίοι θα διαμαρτύρονταν.

Πάντως εδω στο Περιστέρι δεν έχω ακούσει τίποτα για αναβάθμιση.

Δημοσ.

Έχει κάποιο λόγο αν όντως υπάρχει χρονοδιάγραμμα να μη τους δημοσιεύσει?

Δεν νομίζω ότι είναι και μυστικό απόρρητο της CIA ούτε θα χάσουν λεφτά με αυτό.

Ίσα ίσα αν εμφάνιζαν ένα χρονοδιάγραμμα θα φαινόντουσαν και συγκροτημένοι...

Δημοσ.
Αποκλείεται να μην υπάρχει χρονοδιάγραμμα κάλυψης περιοχών από τον ΟΤΕ! Δηλαδή πως θα λειτουργεί, βλέποντας και κάνοντας; Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ανακοινώσει δημόσια, αυτό που έχει ανακοινώσει είναι ότι στους τρεις μήνες θα έχουν τελειώσει όλες οι αναβαθμίσεις, και αυτό φτάνει.

Χρονοδιάγραμμα κάλυψης περιοχών? You wanna bet?

Δημοσ.

Οχι, I don't wanna bet! Αλλά μου φαίνεται παράλογο ένας οργανισμός όπως τον ΟΤΕ να μην έχει τέτοιο! Βέβαια Ελλάδα είμαστε, και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και απίθανο. Εσύ έτσι κι αλλιώς κάτι ξέρεις παραπάνω (απ' όσα έχω δει να γράφεις κατά καιρούς εδώ και αλλού) νομίζω ;-)

Δημοσ.

εγώ πάντως πιστευω ότι οι τρείς μήνες είναι απολύτως λογικό διαστημα. Μπορεί όντως να μην έχουν πιο αυστηρό χρονοδιάγραμμα γιατί μπορεί να μην χρειάζεται. Αμα έχουν πει στους τεχνικους κόψτε τον κ... σας στους τρεις μήνες θέλω διπλές ταχύτητες η ευθύνη πέφτει στους τεχνικούς για το πως και πότε.

Πάντως το γεγονός ότι βλέπουμε διπλασιασμούς ακόμα και κυριακές σημαινει ότι οι περισσότεροι τουλάχιστον δουλεύουν. Τώρα ότι λέω είναι με υποθέσεις φυσικά χωρίς να ξέρω την διαδικασία.

Θα δείξει........

ο καιρος γαρ εγγυς...... όπως λέει και ο λιακόπουλος :)

Δημοσ.

Γιατί σας κάνει εντύπωση ότι γίνονται και Κυριακή οι αναβαθμίσεις; blink.gif

Και βλάβη να έχεις δηλώσει, μπορεί να έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ και την Κυριακή. blink.gif

Να ρωτήσω ξανά μήπως και γνωρίζει κανείς...

Πώς θα δω την αναβάθμιση της ταχύτητας της γραμμής μου από Ethernet modem, χωρίς να χρειαστεί να πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ;

Φαίνεται κάπου στα Windows; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως;

Δημοσ.

Το μόντεμ αυτό δεν έχει κάποιο interface (πχ μέσω του browser, ή κάποιου δικού του control panel) στο οποίο να κάνεις τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για τη σύνδεση, και να βλέπεις και στατιστικά στοιχεία γι αυτήν; Εκεί θα το δεις.

Τώρα για την αναβάθμιση και από τον provider υποθέτω ότι μπορείς να την διαπιστώσεις με κάποιο από τα πολλά online test που υπάρχουν, ή κατέβαζοντας κάποια αρχεία και βλέποντας την ταχύτητά τους...

Δημοσ.
Γιατί σας κάνει εντύπωση ότι γίνονται και Κυριακή οι αναβαθμίσεις; blink.gif

Και βλάβη να έχεις δηλώσει' date=' μπορεί να έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ και την Κυριακή. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Να ρωτήσω ξανά μήπως και γνωρίζει κανείς...

Πώς θα δω την αναβάθμιση της ταχύτητας της γραμμής μου από Ethernet modem, χωρίς να χρειαστεί να πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ;

Φαίνεται κάπου στα Windows; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως;

ethernet modem?to x-press link einai to mono modem pou einai ethernet.mipos les router?sto modem otan sindeesai sou leei tin taxitita tis grammis kai oxi tis sindesis.stous routers iparxei kartela analogos ton router kai sou leei gia tin grammi.pes ti router exeis na sou poume.

Δημοσ.

LEFteriz & sotos65,

το συγκεκριμένο modem δεν έχει web interface, ούτε άλλες ρυθμίσεις. Δεν έχει καν IP... Στον ήλιο μοίρα δεν έχει... tongue.gif

Δεν με απασχολεί για την σύνδεση. Κάνω ένα login στην Forthnet και το βλέπω. blink.gif

Με τη γραμμή όμως δεν ξέρω από που μπορώ να το δω με αυτό το modem.

Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην υπάρχει κάποιος τρόπος. rolleyes.gif

ethernet modem?to x-press link einai to mono modem pou einai ethernet.mipos les router?sto modem otan sindeesai sou leei tin taxitita tis grammis kai oxi tis sindesis.stous routers iparxei kartela analogos ton router kai sou leei gia tin grammi.pes ti router exeis na sou poume.

Σου είχα απαντήσει εδώ, όταν είχα ξαναρωτήσει. blink.gif

Και όπως είχα πει και σε αυτό εδώ το topic, το modem που έχω είναι το Siemens Xpress LinkD over ISDN (ethernet) (info).

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, στην ταχύτητα, εμφανίζεται η ταχύτητα της κάρτας δικτύου και όχι της γραμμής.

connectionstatuszi7.th.jpg

Δημοσ.
LEFteriz & sotos65' date='

το συγκεκριμένο modem δεν έχει web interface, ούτε άλλες ρυθμίσεις. Δεν έχει καν IP... Στον ήλιο μοίρα δεν έχει... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]

Δεν με απασχολεί για την σύνδεση. Κάνω ένα login στην Forthnet και το βλέπω. blink.gif

Με τη γραμμή όμως δεν ξέρω από που μπορώ να το δω με αυτό το modem.

Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην υπάρχει κάποιος τρόπος. rolleyes.gif

Σου είχα απαντήσει εδώ, όταν είχα ξαναρωτήσει. blink.gif

Και όπως είχα πει και σε αυτό εδώ το topic, το modem που έχω είναι το Siemens Xpress LinkD over ISDN (ethernet) (info).

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, στην ταχύτητα, εμφανίζεται η ταχύτητα της κάρτας δικτύου και όχι της γραμμής.

connectionstatuszi7.th.jpg

perimene bre christina.exeis ena ikonidio pou einai i sindesi meta xpress link kai pc pou einai to local area connection alla meta den exeis ena broadband ikonidio pou to kaneis klik kai exei to username kai to password kai sindeesai me auto.otan sindetheis me auto tha sou dixei tin taxitita tis grammis.

Δημοσ.

Πουπουλίνε μου, το screenshot δεν είναι της τοπικής σύνδεσης. blink.gif

Αν προσέξεις, στο title bar γράφει «Forthnet» και το εικονίδιο μεταξύ send & receive είναι tickαρισμένο, που σημαίνει ότι είναι προεπιλεγμένη σύνδεση.

Δες και τα δύο παράθυρα μαζί:

localareaconnectionstatusinternetconnectionstatusds9.th.jpg

Πρόσεξε και τα εικονίδια των παραθύρων, πάνω αριστερά, για τοπική και ευρυζωνική σύνδεση. blink.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...