Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε 21090χχχχχ εχει αναβαθμιστεί κανείς?

Εγω με 384 ακομη περιμένω για τα ευχάριστα!

OTE Ν.Κοσμου εισαι και συ?

Αστα μεγαλε μπλεξαμε!!!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paidia gia na katalabw kati, oi 384 kai oi 512 syndeseis tha katargithoun. Giati egw ekana anabathmisi apo 384 se 512 kai akribos tin idia mera ebgale tin anakinosi o OTE gia ton diplasiasmo twn taxititw. Emena dld tha mou diplasiasoun tin 512 i tha faw akiro? exw arxisei kai anisixw giati diabazw edw sxedon olous tous exoun anabathmisei kai emena pou mena kentro thessalonikis tipota akomi....

Δημοσ.

Από όσο έχω καταλάβει από της ανακοινώσεις που διαβάζω , η χαμηλώτερη σύνδεση θα είναι η 768.

Οπότε φυσιολογικά θα διπλασιαστείς στα 1024 μόλις ολοκληρωθούνε οι αναβαθμίσεις.

Δημοσ.
Ευπειθώς αναφέρω ότι η αναβάθμιση εξαπλώθηκε και στο DSLAM Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα. Από 512 πήγα σε 1024. Μέχρι χτες το βράδυ είχε διπλασιαστεί μόνο το upload' date=' αλλά από σήμερα το πρωί voila:

[i']Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.16Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 869.27kb/s[/i]

Though, στό My Account της Forthnet αναφέρομαι ακόμα ως 512. Πιθανόν ακόμα δεν έχουν αναβαθμίσει τον τύπο της συνδρομής μου. Δεν είναι λίγο κουφό εφ' όσον το downstream μου βγαίνει αρκετά πάνω από 512;

ΥΓ: admin.iekep σορρυ κιόλας, αλλά από τις 73 σελίδες του τόπικ, οι μισές τουλάχιστον πρέπει να είναι προϊόν δικών σου ανούσιων μηνυμάτων (του στυλ θα βγάζω μόνο εγώ ποστ-ανακοινώσεις και αν μιλήσει κανείς τον έφαγα). Ήμαρτον δηλαδή, εδώ και καιρό είχες κουράσει αρκετά. Μπορείς να βοηθάς την κοινότητα με πιο χαμηλό προφίλ και χωρίς διάθεση wannabe moderator.

Αν και δεν ειπα ποτε αυτο ισως να το καταλαβατε ετσι ζητω συγνωμη.

θα ακολουθησω την συμβουλη σου αν με θελετε εδω περα και αν οι υπευθυνοι δεν με αποβαλουν απο την κοινοτητα αυτη διοτι καποια πραγματα περασαν τα ορια και παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ έκανα τεστ στο http://www.speedtest.ch/ και μου έβγαλε:

Your current bandwidth reading is:

422.70kbps

ενώ στο http://speedtest.forthnet.gr/ μου έβγαλε:

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 115.26Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 226.31kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Έχω Otenet 384.. Τι συμβαίνει και μου εβγαλε 422kbps??

Δημοσ.

Παιδιά εγώ μόλις αναβαθμίστηκα στο Π.Φάληρο dslam Καλαμακίου (το καταραμμένο) από 1024 σε 2048 (το μόντεμ γράφει 2112/256 συγχρονισμός) αλλά η γραμμή είναι χάλια.Κάποια στιγμή σε τεστ έπιασα 1.35Mb αλλά τώρα έχω τα τραγικά:

click START to re-test

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 252.68Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 450.53kb/s

Τί κάνω?

Δημοσ.

Κάνε μια προσευχή, δέηση, στην ανάγκη και τάμα, μια και δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση, αν μιλάμε για πιταρισμένο DSLAM. Μπορείς φυσικά να δηλώσεις βλάβη και να εύχεσαι να μιλάμε για τέτοια περίπτωση, γιατί αλλιώς υπομονή, μπας και κάνει αναβάθμιση ο ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ παίζει σύστημα βόλεϊ με εναλλαγές...υπάρχει ένα σταθερό σημείο στο οποίο ένας και μόνο χρήστης απολαμβάνει πλήρες bandwidth ανεξαρτήτως provider για κανένα 10λεπτο το πολύ. Στη συνέχεια απολαμβάνει τη σχετική ταχύτητα ο επόμενος κι ο προηγούμενος πέφτει στο 1/10 της δικής του δυνατότητας και πάει λέγοντας. Εξασφαλισμένο εξατομικευμένο bandwidth! :P

Δημοσ.
Παιδιά εγώ μόλις αναβαθμίστηκα στο Π.Φάληρο dslam Καλαμακίου (το καταραμμένο) από 1024 σε 2048 (το μόντεμ γράφει 2112/256 συγχρονισμός) αλλά η γραμμή είναι χάλια.Κάποια στιγμή σε τεστ έπιασα 1.35Mb αλλά τώρα έχω τα τραγικά:

click START to re-test

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 252.68Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 450.53kb/s

Τί κάνω?

apo ti arxizei to noumero sou?21098x???

gia na do an eimaste konta... ego exo 210984....

Δημοσ.

Όπως δήλωσα και νωρίτερα δεν πίστευα ότι θα είχες τον αυτοσεβασμό κ την περηφάνια να "αυτοεξοριστείς" κε Zerocool.

Άσχετα αν ζήτησες από τον administrator Hal9000 να διαγράψει το profil σου.

"Έπιασες πάτο" στα μάτια μας.

Μετά από αυτά που έχεις προκαλέσει εδώ κ αυτά που έχεις πει δημόσια κ σε pm

δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος στο Insomnia.gr.

Εσύ, οι κλώνοι σου κ ο όποιος επόμενος λογαριασμός σου εμφανιστεί, θα διαγράφονται αυτόματα.

/sc

Δημοσ.
Όπως δήλωσα και νωρίτερα δεν πίστευα ότι θα είχες τον αυτοσεβασμό κ την περηφάνια να "αυτοεξοριστείς" κε Zerocool.

Άσχετα αν ζήτησες από τον administrator Hal9000 να διαγράψει το profil σου.

"Έπιασες πάτο" στα μάτια μας.

Μετά από αυτά που έχεις προκαλέσει εδώ κ αυτά που έχεις πει δημόσια κ σε pm

δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος στο Insomnia.gr.

Εσύ' date=' οι κλώνοι σου κ ο όποιος επόμενος λογαριασμός σου εμφανιστεί, θα διαγράφονται αυτόματα.

/sc[/quote']

champagne20popcv2.jpg

fireworks11ab5.jpg

WEEEEEEEEEEEE!!! :D

Δημοσ.

Aκόμα και σε ένα τέτοιο σοβαρό φόρουμ υπάρχουν μαλλιοτραβήγματα?Περίεργο.Πίστευα οτι αυτά ήταν προνόμοιο άλλου φόρουμ.Μάλλον η ασθένεια είναι μεταδοτική.

Συμβουλή για τους υπεύθηνους.

ίδια συμπεριφορά σε ΌΛΟΥΣ.Αν πάτε κάποιον περισσότερο ο συχνός χρήστης θα το καταλάβει και θα νιώσει αδικημένος...

Συμβουλή προς μέλη.

Όσο η συμπεριφορά σας είναι κόσμια και δεν ξεφεύγετε απο τους κανόνες του φόρουμ κανείς δεν θα σας πει τίποτε.Δεν ειναι παλαβοί εδω μέσα για να κάνουν διαγραφές για πλάκα.Σοβαρό σάιτ είναι που το διαβάζω καθημερινά τα τελευταία 3 χρόνια άσχετα αν δεν συμετ'εχω στο φόρουμ του.

Χαλαρά και ομορφα λοιπόν!!!

Τελος off topic και συγνωμμη που πετάχτηκα.

.

Επι της ουσίας.

Κατοικώ στο Μαρούσι και ακόμα αναβάθμιση στην 384 forthet που έχω , δεν είδα.

Αυτές τις μέρες πρέπει να ανανεωσω την σύνδεση μου οπότε θα τους πάρω τλφ να ρωτήσω και τι παίζει....\Δεν μπορει η Πάτρα κυριοι να έχει αναβαθμίσει τις γραμμές της και εμείς να λιαζόμαστε :-P :-P

Δημοσ.

Ξεφύγαμε από το θέμα πλέον...

Έχει αναβαθμιστεί κανένας από Βόρεια Ελλάδα?

Θεσ-νίκη μόνο?

Θα αργήσουμε δυστυχώς πιστεύω εδώ μακριά που είμαστε...

Δημοσ.

apo osa leei o ote tha sas anavathmisei olous ti fagwnestai arga h grhgora tha perasoun oi 3 mhnes kai tha sas anavathmisei kai tha arxisei i afaimaxh pali na ta pagia na oi syndromes na ta provlimata kathe fora ta idia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...