Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευπειθώς αναφέρω ότι η αναβάθμιση εξαπλώθηκε και στο DSLAM Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα. Από 512 πήγα σε 1024. Μέχρι χτες το βράδυ είχε διπλασιαστεί μόνο το upload, αλλά από σήμερα το πρωί voila:

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.16Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 869.27kb/s

Though, στό My Account της Forthnet αναφέρομαι ακόμα ως 512. Πιθανόν ακόμα δεν έχουν αναβαθμίσει τον τύπο της συνδρομής μου. Δεν είναι λίγο κουφό εφ' όσον το downstream μου βγαίνει αρκετά πάνω από 512;

ΥΓ: admin.iekep σορρυ κιόλας, αλλά από τις 73 σελίδες του τόπικ, οι μισές τουλάχιστον πρέπει να είναι προϊόν δικών σου ανούσιων μηνυμάτων (του στυλ θα βγάζω μόνο εγώ ποστ-ανακοινώσεις και αν μιλήσει κανείς τον έφαγα). Ήμαρτον δηλαδή, εδώ και καιρό είχες κουράσει αρκετά. Μπορείς να βοηθάς την κοινότητα με πιο χαμηλό προφίλ και χωρίς διάθεση wannabe moderator.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ευπειθώς αναφέρω ότι η αναβάθμιση εξαπλώθηκε και στο DSLAM Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα. Από 512 πήγα σε 1024. Μέχρι χτες το βράδυ είχε διπλασιαστεί μόνο το upload' date=' αλλά από σήμερα το πρωί voila:

[i']Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.16Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 869.27kb/s[/i]

Though, στό My Account της Forthnet αναφέρομαι ακόμα ως 512. Πιθανόν ακόμα δεν έχουν αναβαθμίσει τον τύπο της συνδρομής μου. Δεν είναι λίγο κουφό εφ' όσον το downstream μου βγαίνει αρκετά πάνω από 512;

ΥΓ: admin.iekep σορρυ κιόλας, αλλά από τις 73 σελίδες του τόπικ, οι μισές τουλάχιστον πρέπει να είναι προϊόν δικών σου ανούσιων μηνυμάτων (του στυλ θα βγάζω μόνο εγώ ποστ-ανακοινώσεις και αν μιλήσει κανείς τον έφαγα). Ήμαρτον δηλαδή, εδώ και καιρό είχες κουράσει αρκετά. Μπορείς να βοηθάς την κοινότητα με πιο χαμηλό προφίλ και χωρίς διάθεση wannabe moderator.

enas provider den se kovei sto upload.se telios xeklidoti grammei 1024 exo dei na exei upload 440.episis parolo pou den bgenei 512 akoma i sindesi sou prepei na exei ginei idi 1024 allios den tha ebgazes 870

gia to y.g elega na min miliso ego otan egine thema prin apo kamposes selides alla telika iparxoun kai alloi pou pisteuoun ta idia idika gia auto

Μπορείς να βοηθάς την κοινότητα με πιο χαμηλό προφίλ και χωρίς διάθεση wannabe moderator.thelo na gino moderator stin thesi tou moderator :P

Δημοσ.

Αυτο είναι το αποτέλεσμα την 384 που είχα:

40082936.png

σήμερα συνδέθηκα και μου έβγαλε ταχύτητα 768 (φαίνεται τα προβλήματα με το τηλ που είχα τελευταία ήταν λόγο ότι ο ΟΤΕ αναβάθμιζε τις γραμμές). Άρα τώρα υποτίθεται πως έχω 768.

Ιδού τα αποτελέσματα:

42929812.png

γαμώ τον πΟΤΕ μου γαμώ.

Δημοσ.

allakse ta α se @ ine asximo...( rixnis to epipedo tis sizitisis.............. ) [asteiaki itan vre!]

ksanaleme oti to mono pou xreiazete ine ligi ipomoni... ta exoun peksei oloi toys me tis anavathmiseis ! Kai sto katw katw den eisai o enas kai monadikos pou tha anavathmistei ! Kseris kapoioi den exoun dei katholou allages stin sindesi i tin grammi toys kai thaloun nomizo tetoies taxitites perissotero apo sena... [afthereto simperasma...]

ine kalitera na leme apla oti anavathmistikame kai tin perioxi mas ( o provider ennoite oti tha perilamvanete sto post ) para na paraponiomaste gia kati pou ine logiko... An gini kamia alli stravi tha ta fortosoume se kamia eterioula pali kai teliose to thema...

Δημοσ.

Και εγω θα συμπληρωσω οτι το o server που κανει το τεστ , εχει ενα τσιγαρο ping... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και να πιανεις το bandwidth που σου αρμοζει , ενας server που βρισκεται στο Συδνευ οπως βλεπω στην φοτο , θα σου βγαζει παντα χαμηλα νουμερα.

Δημοσ.

Εαν βαριεσαι να κανεις κλικ για 2 λεπτα στο τεστ της Forthnet , τοτε το επομενο ειναι αυτο , που δεν χρειαζεται να περιμενεις καθολου αλλα δεν σου μετραει upload... Απο δικια μου εμπειρια, το δευτερο τεστ εχει μια μειωση ~5% σε σχεση με τον ελληνικο server της Forthnet.Αρα μπορεις να υπολογισεις ποσο ειναι το bandwidth σου κανονικα.

Δημοσ.
Της Forthnet λέει συνέχεια το παρακάτω όταν προσπαθώ να κάνω το test.

Server Busy: Please wait 60 seconds for previous test to finish

pata to sinexeia.tha piasei.

Δημοσ.

Ισχύει κανονικά αυτό που αναφέρθηκε από τον poulinos.

Για speedtest servers βοηθάει να επιλέγεται αυτόν που είναι φυσικά πιο κοντά στην περιοχή/πόλη σας. Αυτό σημαίνει τα min δυνατά hops - καλώδια είναι αυτά.

Σε περίοδο που όλα είναι στημένα από τους isp/ote δηλ.

Τώρα είμαστε σε περίοδο αναβάθμισης, οπότε είναι δικαιολογημένο να παίρνουμε 3-4 διαφορετικά αποτελέσματα τη μέρα. Ανεξάρτητα isp-κόμβου πάντα.

/sc

Δημοσ.
Ισχύει κανονικά αυτό που αναφέρθηκε από τον poulinos.

Για speedtest servers βοηθάει να επιλέγεται αυτόν που είναι φυσικά πιο κοντά στην περιοχή/πόλη σας.

Σε περίοδο που όλα είναι στημένα από τους isp/ote δηλ.

Τώρα είμαστε σε περίοδο αναβάθμισης' date=' οπότε είναι δικαιολογημένο να παίρνουμε 3-4 διαφορετικά αποτελέσματα τη μέρα. Ανεξάρτητα isp-κόμβου πάντα.

/sc[/quote']

episis na prostheso oti ama kaneis to test 5 i ora to proi tha bgaleis korifi apotelesmata dioti pola dimosia kai eteries einai klista.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...