Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωπωπωπω......Έγινε το topic.....άσε μην πω καλύτερα..........

Ρε ποιός είναι αυτός ο zerocoul???:confused: :confused:

Καλά τα παίξατε βραδιάτικα μερικοί???Γράφετε δημοσίως και ονόματα.....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Δημοσ.
ειπα εγω ποτε κατι τετοιο φιλε μου.

ποσο λαθος εισαι εγω φιλε ειμαι ο admin.iekep αυτο ειναι το username ονομα επιθετο δεν τα εχω δηλωσει ποτε στην ζωη πουθενα.

αυτος που λες απο οσα ειδα ειναι (ΒΑΝ) εδω περα αρα δεν ειναι σωστο να βγαζεις τα προσωπικα στοιχεια του αλλου στην φορα και φυσικα επειδη δεν μπορει να σε αντικρουσει ειναι λιγο αδικο.

αν νομιζεις οτι ειμαι εγω αυτος μπορεις να μιλησεις με τους αρμοδιους.

αλλα και να ημουν εγω αυτος παλι δεν εχεις δικαιωμα να βγαλεις προσωπικα στοιχεια.

καληνυχτα

προσεχε ομως μη το δει ο χρηστης που λες και δεν μπορει να σου απαντησει και σου κανει μηνυση για παραβιαση προσωπικων δεδομενων (καθοτι ειναι με μονιμο ΒΑΝ εδω περα) και τρεχεις φιλε μου.

Μήνυση? hm... :roll:

name: Edgar Allan Poe

address: Westminster Cemetery, Baltimore, US

Come on then :roll:

ps. oops, και άλλα ονόματα δημοσίως... :roll: και διευθύνσεις... ρε τι έχω πάθει σήμερα? :( :roll:

Δημοσ.

Πλέον έγινε και εδώ αναβάθμιση.

Πάτρα, τηλ 338xxx, περιοχή κοντά στο Νοσοκομείο Αγ. Αντρέα.

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.85Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 860.94kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

Έχω συνδρομή στο ΤΕΕ, αν και δεν ανακοίνωσε τίποτα, έχει κάνει τον διπλασιασμό.

Δημοσ.
ειπα εγω ποτε κατι τετοιο φιλε μου.

ποσο λαθος εισαι εγω φιλε ειμαι ο admin.iekep αυτο ειναι το username ονομα επιθετο δεν τα εχω δηλωσει ποτε στην ζωη πουθενα.

αυτος που λες απο οσα ειδα ειναι (ΒΑΝ) εδω περα αρα δεν ειναι σωστο να βγαζεις τα προσωπικα στοιχεια του αλλου στην φορα και φυσικα επειδη δεν μπορει να σε αντικρουσει ειναι λιγο αδικο.

αν νομιζεις οτι ειμαι εγω αυτος μπορεις να μιλησεις με τους αρμοδιους.

αλλα και να ημουν εγω αυτος παλι δεν εχεις δικαιωμα να βγαλεις προσωπικα στοιχεια.

καληνυχτα

προσεχε ομως μη το δει ο χρηστης που λες και δεν μπορει να σου απαντησει και σου κανει μηνυση για παραβιαση προσωπικων δεδομενων (καθοτι ειναι με μονιμο ΒΑΝ εδω περα) και τρεχεις φιλε μου.

admin.iekep' date='

θα ήταν έξυπνο, αυτά που λες να μην τα έλεγες δημόσια γιατί τελικά προσβάλλεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.

Ξεχνάς πως οι mods γνωρίζουν καλά την IP σου που είναι static καθώς και το username που έχεις στην OTEnet, που δεν είναι άλλο από το zer0c00l και αυτό φαίνεται από το host σου.

Είναι αδύνατο λοιπόν να υπάρχουν παραπάνω από ένα άτομο που να έχει αυτό το username σε έναν ISP. Συνεπώς, ο zer0c00l της OTEnet είναι πασιφανές ποιος είναι.

Αν λοιπόν ο χρήστης zer0c00l δεν ήθελε να εμφανιστούν οπουδήποτε δημόσια τα προσωπικά του στοιχεία, ας μην τα δημοσιοποιούσε μόνος του στο Internet, στον χώρο που έχει στον ISP του, καθώς και να μην τα χρησιμοποιούσε στην υπογραφή του σε άλλα forums:

01jk7.th.jpg

Καληνύχτα και σε σένα. blink.gif

Δημοσ.

Το αίτημα σου...; :?

Κανένας χρήστης δεν χρειάζεται αίτημα, έγκριση ή οτιδήποτε άλλο για να αποχωρήσει.

Μπορείς να αποχωρήσεις οποιαδήποτε στιγμή επιλέξεις. Το κουμπάκι αποσύνδεση είναι πάνω πάνω δεξιά.

Ο admin...; :?

Νομίζω ότι είναι λίγο πολυάσχολος τον τελευταίο καιρό με ουσιαστικά πράγματα για να σου διαθέσει και αυτός τον χρόνο του.

Αρκετό χρόνο σου έχουμε δώσει οι (s)mods σε ανούσια κ παράλογα pm. Υπάρχουν κ άλλοι χρήστες, ευτυχώς δεν είσαι ο μοναδικός.

Όπως σου απάντησα κάμποσες φορές στα pm σου, αν κρίνεις ότι όλοι ( users + (s)mods ) σε προσβάλλουν, δεν είσαι ευχαριστημένος κτλ & έχεις τόσο αυτοσεβασμό όσο ισχυρίζεσαι γιατί δεν φεύγεις, ποιός σε αναγκάζει να μείνεις;;;

Εις το επανιδείν αφού αποφάσισες να φύγεις, αλλά από προσωπική άποψη πιστεύω ότι λόγω έλλειψης αυτοσεβασμού [που θρασύτατα απαιτείς συνέχεια & χωρίς να σου αξίζει μάλιστα] θα ξανααπαντήσεις, θα ξαναγράψεις είτε θα ξαναγραφτείς με το επόμενο catchy nickname που θα σκεφτείς.

p.s. Μελό κ δήθεν το κύκνειο άσμα σου.

/sc

Δημοσ.

Πάντως από ότι βλέπω, από το 2003 μέχρι τώρα, δεν έχεις μεγαλώσει καθόλου... Τις ίδιες συνήθειες είχες και τότε και τώρα...

Κάνεις αποχαιρετιστήρια posts και γράφεις με τον ίδιο ηλίθιο τρόπο (κεφαλαία-μικρα γράμματα σε άσχετα σημεία)...

http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php?t=1579&sid=5839ae38acfe464d6c7e7888aeb8c16a

Δημοσ.
thanx' date=' πολύ καλό.

Αυτό της Forthnet είναι βέβαια πιο αξιόπιστο, γιατί είναι Ελλάδα.[/quote']

Γι'αυτό προτίμησα να σου δώσω αυτό.....:wink: :wink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...