Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
paidia kana neo apo hol exoume??tha anabathmisei tis grammes?

File mou xwris na thelw na ginw kakos an diavaseis pio panw sto post tou admin.iekep tha deis oti anaferei, post pou einai KAI stin arxiki selida tou insomnia, oti kai i HOL ksekinise tis anavathmiseis.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σήμερα το πρωί αναβαθμίστηκαν και οι γραμμές στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου (τηλεφ. κέντρα Κηφισιάς)

απο πλευράς Altec βέβαια η γραμμή έχει αναβαθμιστεί, αλλα απο ενημέρωση τίποτα... μικρό το κακό βέβαια :-)

Δημοσ.

Η HOL με εχει αναβαθμίσει και μένα, ξέρει κάποιος πότε θα αναβαθμιστεί το DSLAM της Βούλας/Γλυφάδας?

Παίρνω στον ΟΤΕ και δεν μου λένε! :D

Δημοσ.
εχει βγαλει ανακοινωση η Altec φιλε μου

...ναι εντάξει !

απλώς αν έστελνε και κανένα e-mail δεν θα έβλαπτε !

Δημοσ.
Η HOL με εχει αναβαθμίσει και μένα' date=' ξέρει κάποιος πότε θα αναβαθμιστεί το DSLAM της Βούλας/Γλυφάδας?

Παίρνω στον ΟΤΕ και δεν μου λένε! :D[/quote']

egw tous rotisa gia vouliagmeni kai mou eipan na paw se katastima tou ote na rwtisw.

Δημοσ.

Paides egw arxisa na katevasw to vista kai mou epiane 70+ enw exw 384

Paw kai elexgw sto dslreports kai telika mou thn diplasiasan

Eimai sto Kyriaki Libadeias

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Η HOL με εχει αναβαθμίσει και μένα' date=' ξέρει κάποιος πότε θα αναβαθμιστεί το DSLAM της Βούλας/Γλυφάδας?

Παίρνω στον ΟΤΕ και δεν μου λένε! :D[/quote']Εγώ στην Ηλιούπολη αναβαθμίστηκα πριν από 2-3 μέρες και απ' ότι διάβασα εδώ ήδη αναβαθμίστηκε και η Αργυρούπολη. Επομένως, σειρά έχει η Γλυφάδα και η Βούλα λογικά.

Πάντως, από ταχύτητες (έχω και εγώ HOL) δεν τρελαίνομαι. Με 768 kbps είμαι γύρω στα 50 ΚΒ/s με πολλές διακυμάνσεις (έχω δει και 80 ΚΒ/s βέβαια, αλλά αργά το βράδυ).

Δημοσ.
εγω θα γινω κακος ομως απο εδω και περα γιατι ειλικρινα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΣΤ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 68 ΣΕΛΙΔΕΣ - 1020 ΠΟΣΤΣ απο τα οποια τα 1000 ειναι ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.

Για αυτο ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ κοιταξτε ΠΡΩΤΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

οσο για αυτο που αναφερε ο φιλος αν δεις σχετικα μηνυματα #1013 το αναφερω για την HOL οπως και το λεει και εδω http://www.insomnia.gr αν δεν διαβαζεις πριν γραψεις πραγματα τα οποια εχουν ειπωθει 2 φορες τοτε λυπαμαι αλλα ειστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ειλικρινα δεν προκυτε ουτε να ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ με αυτο το τοπικ και να παιρνεται τηλεφωνω τους παροχους να μαθαινετε νεα η θα ζητησω να το κλειδωσει καποιος SMOD/MOD και να αφησει μονο τα μηνυματα ανακοινωσεις τιποτα αλλο.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το και απαντηστε αναλογα.

Έκανε κι μυίγα κwlo κι έχεσε τον κόσμο όλο.

Sorry,δεν άντεξα,ήταν κι αυτά τα κεφαλαία ρε παιδάκι μου,με κουφάνανε τα ρημάδια...

Δημοσ.
...

Το παρακάτω σας το αφιερώνω σε όσους αναβαθμίστηκαν σε 768' date='

ή πρόκειται. Στο 48-49 σταθεροποιήθηκε, ενώ παλιά έπιανα 40-41 kb.

Μικρή αναβάθμιση, αλλά βοηθάει.. Αντε καλή μου HOL, άλλαξε μου

και την συνδρομή μου σε 768.[/quote']

Εχουμε εξελίξεις, την Παρασκευή με πήραν απο την HOL, και μου λένε ότι θα αναβαθμίσουν μόνο όσους

πήραν και γραμμή ADSL από αυτούς, και όχι από ΟΤΕ. Μου κακοφάνηκε αλλά το ήξερα ήδη, απο e-mail.

Μου πρότειναν αν θέλω, αφού έχω τώρα γραμμή 768, να μου αλλάξουν και την συνδρομή αν θέλω,

αλλά με πληρωμή.

Φυσικά δεν ήθελα να πληρώσω, ήδη τους είπα ότι η AltecTelecoms, το κάνει δωρεάν σε όλους, αλλά είπα

να ρωτήσω μπας και με σύμφερε. Αν και υποτίθεται ότι άλλοι θα είχαν τσάμπα για ότι θα πλήρωνα εγώ.

Μου λένε αρχικά για 512, και λέω όχι γιατί η γραμμή μου είναι 768, άρα χάνω bandwidth, και να μου

πουν για 1024. Θα μου έπαιρναν πίσω το υπόλοιπο της συνδρομής και θα έδινα μια διαφορά. Εχω απο αρχές

Μαίου, την συνδρομή για 24 μήνες, οι 12 είναι δώρο. Αρα, μετράει στην ουσία για 12 μήνες - 4 μήνες

που έχω χρησιμοποιήσει,8 μήνες υπόλοιπο. 249€/12=20,75 ο μήνας x 8 μήνες, άρα θα μου επέστρεφαν

249-(20,75x4)=166€.

Θα πλήρωνα για την 1024, από 499 που έχει η κανονική 24μηνη (12+12 δώρο) μείον 166 περίπου, γύρω στα 330€

νομίζω μου είπανε, ή μπορούσα να πάρω broadband pack. Μου φάνηκαν πολλά, όχι γιατί ζητάγανε λεφτά, αλλά ήδη

δίνω ένα 30άρι τον μήνα. 10€ συνδρομή ανά μήνα (249€/24 μήνες) ΣΥΝ κανένα 20άρι με τα πάγια του ΟΤΕ.

Πέρα από αυτά δεν μπορώ να δώσω κι άλλα.

Τους λέω ευγενικά, ότι ακόμη είναι νωρίς, και συζητάμε, έχοντας κατά νου, να μην το κάνω, περιμένοντας

να λήξει η συνδρομή, και να αναβαθμίσω την συνδρομή αργότερα, ή να πάω σε άλλο provider με την λήξη.

Ακόμη και να ξεφορτωθώ την συνδρομή, και να πάω σε άλλη εταιρία με 768, αλλά με χαμηλό κόστος συνδρομής

ανά μήνα, γύρω στα 10€. Αν και εδώ που τα λέμε 20 μήνες ακόμη αναμονή, είναι αιωνιότητα.

Λοιπόν σήμερα μου σταμάτησε να κατεβάζει το BitLord και το eMule, και είπα να κάνω reset το router.

Λέω να μπω να δω και τα στατιστικά της σύνδεση μου, και βλέπω ότι μου αλλάξανε και την συνδρομή

στην HOL απο 300 AnyAcesss σε HOL dialCONNECT DYNAMIC 700.

Ηδη οι συνδρομές τους έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει η 384, ούτε και η 512.

Δείτε παρακάτω:

HOL HOME AnyAccess 100

HOL HOME AnyAccess 200

HOL HOME AnyAccess 700

HOL HOME AnyAccess 1000

HOL HOME AnyAccess 2000

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;19

Λέω κάτι βρωμάει εδώ, και πάω να κατεβάσω το AVG. Σταθερή ταχύτητα 83-82 KB/sec.

Αντε, με το καλό και στο κεφαλάκι σας.

post-30248-129062936255_thumb.jpg

post-30248-129062936257_thumb.jpg

Δημοσ.
Έκανε κι μυίγα κwlo κι έχεσε τον κόσμο όλο.

Sorry' date='δεν άντεξα,ήταν κι αυτά τα κεφαλαία ρε παιδάκι μου,με κουφάνανε τα ρημάδια...[/quote']

Καλως τον Μαριο! Γυρισες απο το ψαρεμα; :)

Δημοσ.
ρε παιδια μου εστειλαν email απο την hol οτι αναβαθμισαν την συνδρομη μου. Την γραμμη πως μπορω να τσεκαρω αν εχει αναβαθμιστει?Γιατι απο ταχυτητα δεν εχει αλλαξει τιποτα ακομα.

Εμένα δε μου έστειλαν e-mail, αλλά το κατάλαβα από τα 83άρια που έπιανα

στο download, σε 384 γραμμή. Πριν, αρχικά, έπιανα 40-42 max, με την

αναβάθμιση του ΟΤΕ, είδα 50άρια, και σήμερα με την αναβάθμιση της HOL,

83 KB/sec.

Εχω γράψει σχετικά, διάβασε το.

1) Μπορείς να μου κάνεις forward το e-mail που σου στείλανε, ή αν το έχεις

στο outlook, κάντο save σαν .eml, και στείλτο μου στο [email protected]

2) Είσαι σίγουρος ότι σου αναβάθμισε και την γραμή ο ΟΤΕ; Εγώ μένω Νέα

Σμύρνη και σε κέντρο 210-9359xxx, έγινε αναβάθμιση, όχι όμως σε φίλο

που μένει απέναντι και έχει κέντρο 210-9342xxx. Εκείνος έχει και 512

ακόμη, αντί 1024, και Tellas.

Ερώτηση, η Tellas θα διπλασιάσει τις χωριτηκότητες; Εχει κανείς;

Δημοσ.
Εγώ στην Ηλιούπολη αναβαθμίστηκα πριν από 2-3 μέρες και απ' ότι διάβασα εδώ ήδη αναβαθμίστηκε και η Αργυρούπολη. Επομένως' date=' σειρά έχει η Γλυφάδα και η Βούλα λογικά.

Πάντως, από ταχύτητες (έχω και εγώ HOL) δεν τρελαίνομαι. Με 768 kbps είμαι γύρω στα 50 ΚΒ/s με πολλές διακυμάνσεις (έχω δει και 80 ΚΒ/s βέβαια, αλλά αργά το βράδυ).[/quote']

Αντε να δουμε, ελπιζω και εγω να αναβαθμιστω συντομα.

Παντως για τις ταχυτητες που λες, εγω με HOL με 1024 τερματίζει η γραμμή αν του βάλω αρκετό πράμα να έρχεται. Τώρα πχ που γράφω κάνω ενα update στο World of Warcraft και έχει κολλήσει στο 120kb/sec. Πιστευω δηλαδή οτι θα πάρει τα ίσια της η γραμμή σου γιατί πλέον το κέντρο σου δεν ειναι και μπουκωμένο (οχι οτι ηταν ποτε εκει, αλίμονο τί να πεί και η Καλλιθέα δηλαδή που ειναι ο ενας πανω στον αλλο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...