Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Egw mporw na pw oti eimai apo toys poly tixeroys ...

katargw 1 augoustou thn grammh OTE 384

kai pairnw paketo apo HOL 1mbit...

h grammh moy energopoioun 25 augoustou thn 1 mbit apo thn HOl...

29 augoustoy pliroforoyme oti anava8mistike h grammh moy se 2mbit opws kai h sindromh moy se hol 2mbit ...

epikinwnw me thn HOL kai me enhmerwnoyn oti mexri tis 12 tis epomenhs mera 8a exei energopoih8ei kai h sundromh kai 8a anoiksei h taxuthta moy...

giati apo to adsl modem evlepa gramma 1853kbps/236 kbps (down/upstream)

(to opoio logika simenei oti exw grammh 2 mbit..alla giati den grafei 2048...agnwsto)

menw 8essaloniki kai to sigkekrimeno peristatiko sinevise kai sthn etairia mas sto kalwxwri...me tis idies hmerominies energopoihshs !

We are very lucky!

Διαβολικά τυχερός θα τολμήσω να πω.....Μπράβο φίλε μου.

Και από downloads τι λέει?Είναι πραγματική η ταχύτητά σου ?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλάνδρι η 512 έγινε 1024 , όπως επίσης και από την forthnet.

Ταχύτητες μέχρι 110 έχω δει , πολύ καλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να κρατήσει.

Δημοσ.
Χαλάνδρι η 512 έγινε 1024 ' date=' όπως επίσης και από την forthnet.

Ταχύτητες μέχρι 110 έχω δει , πολύ καλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να κρατήσει.[/quote']

Εγω χαλάνδρι με σύνδεση 384 forthnet αορίστου πρόσβασης, γιατι δε βλέπω μεγάλη διαφορά ???? :? :confused:

Δημοσ.

paidia menw keratsini,peiraia kai exw tellas exei anava8mistei se 2048/256 kai katevazw apo rapidshare gyrw sta 120kb/sec.Den exw tsekarei an mporw parapanw alla an kapoios xerei kati perisotero as mou pei,thank you.

Δημοσ.

An kapios htan se xwra tou ekswterikou me 2048/256 tha eixe 256/32 kbps. Sto Ellada... anamenoume meta to telos tis oloklirwsis olhs ths anabathmisis na doume. Twra einai ligo prohmo na krinoume ton OTE.

Δημοσ.
Στο Βόλο η Τελλάς αναβάθμισε σήμερα!

Μια χαρά.........

Γεια σου συμπατριώτη. Σε ποια περιοχή αναβάθμισε η Tellas γιατί σε 'μένα ακόμα τίποτα.

Δημοσ.

Εκεί που κατέβαζα ένα κλιπάκι βλέπω μια τρελή ταχύτητα 70φεύγα kb/s. Μια βόλτα από το μενού του ρούτερ μου έδειξε ότι η ταχύτητα διπλασιάστηκε και σε μένα! Τέλεια!!!

1hh5.th.jpg

Δημοσ.

E oxi re pousti mou!!! Prin pente lepta nomiza pos anavathmistike i sindesi mou kai grammi mou!!! Kano ena test kai epiasa apo to albetronica 985kb download xatrika kai ego pao na katevaso kati!!! Meta apo 5lepta nanta pali 512!!! Eleos re gamoto!!!

Δημοσ.
Εγώ με 1mbit από forthnet και αναβάθμιση από ΟΤΕ σε 2mbit και πιάνω τις τελευταίες ημέρες ταχύτητες 50-60k στη καλύτερη περίπτωση. Χάλια δηλαδή. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ πάντως έχω κανονικές ταχύτητες :-) Περιοχή Ηλιούπολη

αναλογα με το τι συνδεση ειχα παντα (384 και μετα 1024),επιανα και τις αναλογες ταχυτητες που μου προσεφερε η συνδεση μου.

τωρα που εγινε 2048,μου κακοφανηκε αυτη η αποτομη αλλαγη,απο τα 230 στα 80 Kbps.

ευτυχως σημερα παει αρκετα καλυτερα.γυρω στα 130 Kbps.

Δημοσ.

Λοιπόν, η HOL έχει διπλασιάσει παντού (από έγκυρη πηγή), οπότε όσοι δεν πήραμε ακόμα περιμένουμε τον OTE

Δημοσ.

Πληροφορία τελευταίας στιγμής ...

Στην περιοχή Αγίου Νικολάου Κρήτης (και τα περιξ) η αναβάθμιση από τον ΟΤΕ θα γίνει στις 22/9 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...