sniper_206 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Στο Ρέθυμνο πάντως πριν από μισή ώρα αναβαθμίστηκε η γραμμή μου σε 768 από τον Οτε αλλά η forthnet θα κάνει αναβάθμιση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου απ'ότι μου είπαν τηλεφωνικώς πριν λίγο...
netmaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Bολος, εγινε η αναβαθμιση σημερα. Τωρα περιμενω την Forthnet(ΟΤΕ γραμμη + ISP Forthnet) μεχρι 15 Σεπτεμβριου.... Μια φορα που ο ΟΤΕ ειναι πιο γρηγορος απο ιδιωτη...
panoulis23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Analipsi Rodou egine anavathmisi apo ote kai otenet.
stranger_77x Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 kentro thessalonikis edw kai akomi kanena ixnos anabathmisis... diabazw toses meres edw telefteous mas afisane.....
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Mετά από επίσημο τηλεφώνημα υπεύθυνης της Forthnet τελικά η εταιρεία -σήμερα έγινε αυτό- αναβαθμίζει όλουσ τους 1024 και αυτούς της πρόσφατης προσφοράς σε 2048 κανονικά... Σας το υπογράφω αυτό και θα βγει στον τύπο τις επόμενες ημέρες με διαβεβαίωσε... Για τη 1 ιούνη η ταχύτητα παραμένει 768 με την αιτιολογία της σούπερ-προσφοράς... Από επίσημα χείλη της Forthnet μετά από τηλ πριν λίγα λεπτά επαναλαμβάνω όλα αυτά...
mazout Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εμενα παντως στην περιοχη της λεωφορος στρατου στη Θεσσαλονικη με αναβαθμισανε απο 512/128 σε 1024/256. Μεχρι στιγμης ομως διαφορα καταλαβα μονο στο upload. Το download ειναι ιδιο με πριν. Ετσι λετε να ειναι? Μονο στην ονομασια αναβαθμιση??????
mexi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Στο Βόλο η Τελλάς αναβάθμισε σήμερα! Μια χαρά.........
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Εγώ πάλι χαίρομαι που αναβαθμίζονται πολλές περιοχές της επαρχίας,καθώς και νησιά....Με εκνευρίζει όταν υποβαθμίζονται σε προσοχή οι πιο "ξεχασμένες" περιοχές της Ελλάδας......
Bougas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 δυστηχως σημερα η συνδεση (αναβαθμισμενη 2048 ) σερνεται ας περιμενουμε λιγες ωρες να δουμε πως θα παει.... και ξεκινησαμε καλα.αλλα τωρα δεν πιανω ουτε 384. περιοχη,μοσχατο.
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 δυστηχως σημερα η συνδεση (αναβαθμισμενη 2048 ) σερνεται ας περιμενουμε λιγες ωρες να δουμε πως θα παει.... και ξεκινησαμε καλα.αλλα τωρα δεν πιανω ουτε 384. περιοχη' date='μοσχατο.[/quote'] Στην αρχή είναι λογικά τέτοια σκαμπανεβάσματα.Ελπίζω σε λίγες μέρες να σου φτιάξει....
Dark-Shadow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ante Patrioti Pou na ftasei sta 30 kai pastida na deis ti tha ginei!!!
greeneye Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 sta 30 kai Pastida tha ftasei patrioth mou...to badwidth einai pou DE THA FTASEI!!!!!! Oloi mazi tha SERNOMASTE SAN TA FIDIA
Hal9000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 δυστηχως σημερα η συνδεση (αναβαθμισμενη 2048 ) σερνεται ας περιμενουμε λιγες ωρες να δουμε πως θα παει.... και ξεκινησαμε καλα.αλλα τωρα δεν πιανω ουτε 384. περιοχη' date='μοσχατο.[/quote'] Εγώ με 1mbit από forthnet και αναβάθμιση από ΟΤΕ σε 2mbit και πιάνω τις τελευταίες ημέρες ταχύτητες 50-60k στη καλύτερη περίπτωση. Χάλια δηλαδή. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ πάντως έχω κανονικές ταχύτητες Περιοχή Ηλιούπολη
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγώ με 1mbit από forthnet και αναβάθμιση από ΟΤΕ σε 2mbit και πιάνω τις τελευταίες ημέρες ταχύτητες 50-60k στη καλύτερη περίπτωση. Χάλια δηλαδή. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ πάντως έχω κανονικές ταχύτητες Περιοχή Ηλιούπολη Ίσως φταίει το πιτάρισμα του DSLAM σου.......Και μένα με 384 OTENET εδώ και 2 μήνες πρωί και αργά το βράδυ ήταν τέλεια,αλλά μεσημέρι και απόγευμα ήταν χάλια.......Τώρα δεν ξέρω αν αναβαθμίστηκα γιατί είμαι εκτός πόλης....Πριν πόσο καιρό έγινε η αναβάθμιση στη γραμμή σου?
dtomgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Egw mporw na pw oti eimai apo toys poly tixeroys ... katargw 1 augoustou thn grammh OTE 384 kai pairnw paketo apo HOL 1mbit... h grammh moy energopoioun 25 augoustou thn 1 mbit apo thn HOl... 29 augoustoy pliroforoyme oti anava8mistike h grammh moy se 2mbit opws kai h sindromh moy se hol 2mbit ... epikinwnw me thn HOL kai me enhmerwnoyn oti mexri tis 12 tis epomenhs mera 8a exei energopoih8ei kai h sundromh kai 8a anoiksei h taxuthta moy... giati apo to adsl modem evlepa gramma 1853kbps/236 kbps (down/upstream) (to opoio logika simenei oti exw grammh 2 mbit..alla giati den grafei 2048...agnwsto) menw 8essaloniki kai to sigkekrimeno peristatiko sinevise kai sthn etairia mas sto kalwxwri...me tis idies hmerominies energopoihshs ! We are very lucky!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα