attreidis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 paidia kserei kaneis gia perioxh voula sthn athina? exw 512Kbps ondsl apo otenet.....
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 se poia perioxh ths rodou egine anavathmish file greeneye ? Australias (konta sta Elta porta-porta) Nomizo omos oti paei me ta noumera kai oxi me perioxh diladi... o brother mou exei tel apo 27*** (pentapsifia) ego exo apo 28*** (an se mena ginei poly syntoma,mesa se 2-4 meres tha pei oti paei arithmitika kai geometrika ,kai mallon etsi paei...tha sas grapso an ginei syntoma to diko mou pou tha epalitheysei oti eipa...) esi apo ti arxizei to nomero sou?
Luxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 εγω που εχω forthnet 512 θα μου την αναβαθμισουν;
blueviper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Για να έχουμε και την άλλη όψη του νομίσματος...ΟΤΕ+ΟΤΕΝΕΤ = 30KB/s τη δεδομένη στιγμή, με 2Mbit γραμμή/σύνδεση. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, αδιαφορώντας πλήρως αν είμαι σε πιταρισμένο DSLAM...να κόψουν το λαιμό τους και να μου παράσχουν αυτά τα οποία και πληρώνω κερατιάτικα κάθε μήνα, για να μην έχω τελικά, ούτε κατά το ήμισυ. Edit: @Luxx Πάρε τη Forthnet τηλέφωνο και ρώτησέ τους.
george2510 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ρε viper, και στους άλλους απατεώνες να πάς πάλι με τα ίδια θα κατεβάζεις, αφού δεν υπάρχει σωστή υποδομή dsl στην περιοχή σου. Το ζήτημα είναι αν θέλεις να είσαι με αυτούς που 'προχωρούν' ή αν προτιμάς να είσαι με αυτούς που 'ακολουθούν' με αντάλλαγμα ένα ευτελές δέλεαρ....
admin.iekep Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 παρα πολυ σωστο βρισκω το μηνυμα του φιλου george2510 σε μενα οταν εβαλα ΟΤΕ+ΟΤΕΝΕΤ επεσαν ολοι οι φιλοι και μου ελεγαν πω εμπλεξες με τους....θα σερνεσαι...θα ειναι πιτα το κεντρο και τετοια πραγματα στην αρχη με την 384 ηταν καλα εως μετρια μετα με την 512 καλα μετα με την 512 στατικη πεταγε και τωρα με τα 1024 στατικη ΠΕΤΑΕΙ αυτοι οι φιλοι που εχουν τους αλλους......ακομα τρεχουν απο παροχεα σε παροχεα ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μπλεξω και ανα μηνα να αλλαζω και παροχεα προτιμησα το διδυμο ΟΤΕ+ΟΤΕΝΕΤ (χωρις να λεω οτι ειναι οι καλυτεροι/χειροτεροι) και εχω το κεφαλι μου ησυχο ξερω με ποιον θα μιλησω αν εχω προβλημα και ολα λυνονται.
blueviper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ρε viper, και στους άλλους απατεώνες να πάς πάλι με τα ίδια θα κατεβάζεις, αφού δεν υπάρχει σωστή υποδομή dsl στην περιοχή σου. Το ζήτημα είναι αν θέλεις να είσαι με αυτούς που 'προχωρούν' ή αν προτιμάς να είσαι με αυτούς που 'ακολουθούν' με αντάλλαγμα ένα ευτελές δέλεαρ.... Φυσικά κι η συνέπεια, η σταθερότητα και η μακρόχρονη εκπλήρωση των υποσχόμενων είναι ζητούμενα σημαντικότερα από 1-2? το μήνα. Δυσκολεύομαι όμως να καταλάβω πως ακριβώς εγώ προσωπικά κι όσοι άλλοι βρίσκονται στη θέση μου, μπορούμε να επιδοκιμάζουμε για τις τωρινές αναβαθμίσεις, όταν κατεβάζουμε με τη γνώριμη ταχύτητα των 384Kbps. Το γεγονός πως βρίσκομαι σε περιοχή με κάκιστη dsl υποδομή, προφανώς και δεν είναι πρόβλημα δικό μου, αλλά των αρμοδίων...αν το γνώριζα μάλιστα δε θα προέβαινα ποτέ σε αναβάθμιση στο 1Mbit, ελπίζοντας σε καλύτερες ταχύτητες που δε σκόπευαν να μου παρέχουν. Τι ακριβώς λοιπόν μπορώ να κάνω, πέρα από το να μεμψιμοιρώ, να τους παίρνω τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο και να καταγράφω το δικαιότατο παράπονό μου μέσα σε ένα forum, ενημερώνοντας πως δεν είναι όλα ζήτημα καλού provider, αλλά και δικτύου;
george2510 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να κάνεις υπομονή viper, και όχι να πλακώνεσαι στα τηλεφωνήματα ξοδεύοντας ακόμη περισσότερα χρήματα ούτε να αγοράζεις πακέτα ή προφορές πριν βεβαιωθείς ότι οι υφιστάμενες υποδομές επαρκούν για να σε ικανοποιήσουν. Και εγώ αν δεν είχα μάθει έγκυρα πως η περιοχή μου είναι σε κοντά στην ολοκλήρωση αναβάθμισης, δεν θα πήγαινα στο πακέτο του 1μπιτ του οτε...θα έμενα στα 384...
george2510 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Πες ρε συ admin μια κουβέντα, όλοι εδώ μέσα πελαγοδρομούν, βγάζει μια 'προσφορά' η forth...ΒΟΥΡ όλοι να προλάβουνε...βγάζει μετα από λίγο η vivodi, ολοί τρέχουν απ την άλλη μεριά...και όσοι τρέξανε στη forth παραπονιούνται.... Πα πα πα πα....τι πράμα είναι αυτό....το dsl ήρθε για να μας κάνει πιο ευτυχισμένους...όχι να μας βάλει σε μπελάδες! Και μια τελευταία αλλά ουσιώδης παρατήρηση. Όσοι δεν έχετε ακόμα dsl, πάρτε ένα πακετάκι, να δείτε τι παίζει και αν σας αρέσει αυτή η υπηρεσία...Οι υπόλοιποι που έχετε ήδη εξοικειωθεί με το dsl και κατά συνέπεια έχετε εθιστεί με τις εκάστοτε ταχύτητες που έχετε, μην τρέχετε κάθε τρείς και λίγο από τον έναν provider στον άλλο επιδιώκοντας να 'επωφέληθείτε' από την κάθε προσφορούλα...Οι εταιρίες μπορεί να κάνουν το πάν για να προσελκύουν έτσι πελάτες, μην περιμένετε όμως αυτής της κατηγορίας τους πελάτες να τους σέβονται και ιδιαίτερα. Να προτιμάτε ένα πακέτο αορίστου, διότι επειδή ακριβώς τότε μπορείτε να το διακόψετε ανά πάσα στιγμή, οι εταιρίες γνωρίζουν πως μένετε σε αυτές γιατί είστε ευχαριστημένοι, και θα μεριμνήσουν ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ευχαριστημένοι, οπότε σας δώσει και τα όποια τυχόν bonus για να μην φύγετε....
nontasg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Offtopic:Μερικοί προσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας.Δεν είμαι moderator(άρα μην αρχίσει το κράξιμο),απλά θέλω να σεβόμαστε λίγο το χώρο της insomnia που μας φιλοξενεί.Ευχαριστώ. Στο θέμα μας τώρα:γνώμη μου είναι ότι όλες οι εταιρίες κάνουν και καλές κινήσεις και μ@λ@κίες.Απλά πριν διαλέξουμε τι θα βάλουμε θα πρέπει να το ψάχνουμε πρώτα το πράγμα και να ρωτάμε και άλλους που ξέρουν καλύτερα.George χαίρομαι που όλα πήγαν καλά στην περίπτωσή σου. Blueviper:που είσαι ρε παιδί?Θυμάσαι που τσακωνόμασταν?Καμμιά συνταγή δεν έγραψες ρε.....
blackwar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Mipos xerei kaneis tipota gia ton peiraia kai idikotera perioxi kastella ? Το ίδιο περιμένω και εγώ… είμαστε και στην ιδία περιοχή! Πάντως εδώ και μια εβδομάδα έχουν αρχίσει οι διπλασιασμοί στον Πειραιά (κέντρο) φίλος μου στην Ακτή Μιαούλη του έγινε την προηγούμενη τέταρτη ο διπλασιασμός. Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να φιλοτιμηθούν και να μας διπλασιάσουν οι ΟΤΕτζήδες
admin.iekep Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Πες ρε συ admin μια κουβέντα' date=' όλοι εδώ μέσα πελαγοδρομούν, βγάζει μια 'προσφορά' η forth...ΒΟΥΡ όλοι να προλάβουνε...βγάζει μετα από λίγο η vivodi, ολοί τρέχουν απ την άλλη μεριά...και όσοι τρέξανε στη forth παραπονιούνται....Πα πα πα πα....τι πράμα είναι αυτό....το dsl ήρθε για να μας κάνει πιο ευτυχισμένους...όχι να μας βάλει σε μπελάδες! Και μια τελευταία αλλά ουσιώδης παρατήρηση. Όσοι δεν έχετε ακόμα dsl, πάρτε ένα πακετάκι, να δείτε τι παίζει και αν σας αρέσει αυτή η υπηρεσία...Οι υπόλοιποι που έχετε ήδη εξοικειωθεί με το dsl και κατά συνέπεια έχετε εθιστεί με τις εκάστοτε ταχύτητες που έχετε, μην τρέχετε κάθε τρείς και λίγο από τον έναν provider στον άλλο επιδιώκοντας να 'επωφέληθείτε' από την κάθε προσφορούλα...Οι εταιρίες μπορεί να κάνουν το πάν για να προσελκύουν έτσι πελάτες, μην περιμένετε όμως αυτής της κατηγορίας τους πελάτες να τους σέβονται και ιδιαίτερα. Να προτιμάτε ένα πακέτο αορίστου, διότι επειδή ακριβώς τότε μπορείτε να το διακόψετε ανά πάσα στιγμή, οι εταιρίες γνωρίζουν πως μένετε σε αυτές γιατί είστε ευχαριστημένοι, και θα μεριμνήσουν ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ευχαριστημένοι, οπότε σας δώσει και τα όποια τυχόν bonus για να μην φύγετε....[/quote'] dystyxos file mou epeidi eimaste peinasmenoi apo to grigoro DSL kai akoma otan ginei pio grhgoro ta idia tha kanoume myalo den vazoume sou anafera ti elegan oi "kollhtoi" kai tora ego apolamvano spiti ta 1024/256 stin ergasia mou exoume leased line 10mbps + mia adsl doro 2048/256 apo tin OTENET gia tin leased line kai petane. ton syndiasmo OTE+OTENET ego den ton allazo giati proton kai vlepo ti plirono kathe mina kai oxi p.x a den sas steilame logariasmo den peirazei eiste ypoxreomenoi na plironete kathe mina auta ginontousan prin valoume leased line apo otenet kai eixame idiotiko provider dia tilefonou mas elegan ti prepei na plirosoume apodeikseis KAMIA. ektos ena deltio paroxis ypiresion pou gia mena einai ena xarti ygeias.
Arioch79 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Έχω Tellas, μένω Κουκουβάουνες και υπάγομαι στο DSLAM Ν. Ηρακλείου. Σήμερα το πρωί αναβαθμίστηκα στη διπλάσια ταχύτητα. Αυτά είναι!!! Πάω να παίξω επιτέλους pes online...
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μόλις με πήρε τηλ υπεύθυνος τεχν τμήματος Forthnet και μου είπε για ένα τεχνικό πρόβλημα ταχυτήτων που αντιμετώπιζα. Και μου ανέφερε μόνη της για τις αναβαθμίσεις ότι μέχρι 15 του μηνός θα αναβαθμιστώ και ότι ελπίζει εφόσον αναπτύχθηκαν στα 3gbps ότι θα πάνε καλύτερα τα πράματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα