accipio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δουλεύουν και Κυριακή οι ΟΤΕτζήδες; Μπράβος ζήλος!
The Crow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μπορεί να μου πει κάποιος αν έγινε καμία αναβάθμιση στο Νέο Κόσμο;;
zazik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 xexexeex ma to thread vasizetai stin plaka :-D
geioannou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 λοιπον ο provider μου ειναι απο ΟΤΕΝΕΤ.Περιοχη ηλιουπολη. Μολις καταλαβα οτι εγινε μπηκα στην MICROSOFT να κατεβασω καποιο αρχειο,οτιδηποτε (απλα επειδη εχουν πολη καλες γραμμες ) για να τσεκαρω την ταχυτητα.Κατεβαζε με 768, 770, 800.Οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι πραγματικο.....Για οτι αλλο ρωτηστε....
kostas.gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 montasg> man min les oti thes den xereis gia pio logo exei o kathenas mas tin grami tou,prosopika ego to exo anagi to parapano Mbit k den eimai apo tous tipous pou tin theloun mono gia downloading all day. Eimoun etoimos na pao stin vivodi me ta 2048/640 diati exo anagi to upload man k ipoa ase na do ti tha ginei prota k meta apofasizo to ti tha kano......katalaves tora...........
geioannou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 εχεις δικιο φιλε...sorry....αλλα για να εισαι ενταξει θα επρεπε και να σε δω εχεις τις ιδιες αποψει και σε αλλα post.......!
g1annis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Παιδιά εδώ vivodi Full LLU 384/128. Και γαμώ. Ρε 'σεις εμένα με υποβάθμισε ο ΟΤΕ... Σχετική υποβάθμιση δηλαδή, αφου όλοι οι γύρω μου αναβαθμίστηκαν κι εγώ στα ίδια. Βέβαια να λέμε και του στραβού το δίκιο, με αναβάθμισε πριν κανα χρόνο από 256 σε 384 με ταυτόχρονη μείωση του κόστους κατά 7 ευρώ το μήνα, και μου έδωσε από 4 ώρες, 7 τον μήνα στο DSLphone. Άντε να δούμε τι θα κάνει πάλι το koglomerat (Πολυεθνικό Πολυκλαδικό Μονοπώλιο) <--καλαμπουράκι ε?
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δουλεύουν και Κυριακή οι ΟΤΕτζήδες; Μπράβος ζήλος! Κι όμως. Κι εγώ σήμερα διπλασιάστηκα. (Περιοχή: Κορυδαλλός, γραμμή: ΟΤΕ -διπλασιάστηκε-, ΑDSL σύνδεση: Forthnet -δεν διπλασιάστηκε-)
mohic4n Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ρε μην ακούω βλακείες' date='σιγά μην έκανε διπλασιασμό ο ΟΤΕ δωρεάν,είστε τόσο αφελής και ανόητοι να πιστεύετε τέτοια πράματα,στον ύπνο σας το είδατε? Συγνώμη για το "ρε".[/color'] Δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα αλλα παρακολουθώ από κοντά οποιες εξελίξεις όπως και παρα πολλοί από εδώ μέσα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η ερώτηση μου τώρα: Είδες η διάβασες πουθενά που να λέει ότι θα υπάρξει κάποιο κόστος που θα επιβαρυνθούν οι πολίτες σε αυτή τη κίνηση? Εγώ όχι...
tasosrs2000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Να κάνω μία ερώτηση;Πως καταλαβαίνεις ότι διπλασιάστικε η γραμμή από τον ΟΤΕ χωρίς να στην έχει διπλασιάσει και ο ISP;
kostas.gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 prospatho na eimai panta dikeos k antikimenikos ( oso auto einai dinaton ) oso gia ta alla post...nomizo to idio kano k ekei.
DHatzoudis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 giati oi hol den tha kanei diplasiasmo?tha kanei. Μόνο σε όσους έχουν πάρει γραμμή ADSL από αυτούς, όχι σε όσους πήραν γραμμή κατευθείαν από ΟΤΕ. Βλακεία !!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μόνο σε όσους έχουν πάρει γραμμή ADSL από αυτούς' date=' όχι σε όσους πήρανγραμμή κατευθείαν από ΟΤΕ. Βλακεία !!![/quote'] Eϊναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο? :confused:
asmilon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Eιναι πολιτικη της καθε εταιριας, πως θα αξιοποιησει τον διπλασιασμο του πΟΤΕ, δεν την υποχρεωνει κανεις να διπλασιασει τις παρεχομενες ταχυτητες... Βεβαια αν κρινουμε απο την αρνητικη δημοσιοτητα που πηρε η forthnet για την προσφορα τις 1ης Ιουνιου, η HOL την εχει ασχημα αν δυνεχισει αυτη την πολιτικη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα