mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 kai ego sthn agglia eixa sindesh 56k otan edo eixa isdn:) de me xalase pou perimena 4 xronia kapote na pao sthn agglia gia na katevaso ta kerata mou, tote pou htan sta kala tous ta napster,audiogalaxy etc kai eixa 56k! alla ti ta leo...les kai den to iksera tetoios gkantemhs pou eimai
fragment_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 kai ego sthn agglia eixa sindesh 56k otan edo eixa isdn:) de me xalase pou perimena 4 xronia kapote na pao sthn agglia gia na katevaso ta kerata mou, tote pou htan sta kala tous ta napster,audiogalaxy etc kai eixa 56k! alla ti ta leo...les kai den to iksera tetoios gkantemhs pou eimai έλα ρε φίλε είχες στην αγγλία 56kb! φανταζομαι μιλάς απο 1999 και πριν, α και επισης flat rate, έχει διαφορά να το αφήνεις να κατεβαζει, απ το να σε πιανει το άγχος οτι περναν οι ώρες και χρεώνεσαι. και γω 56κ έχω δυστηχως δεν εχω κάλυψη εδώ.
mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 2000-2001 hmoun agglia kai nai mas eixan 56ara sindesh xoris xreosh men alla kathe 2 ores epefte kai eprepe na hsoun kolofardos gia na ksanavreis grammh...ennoeitai oti apo thn epomenh xronia mphke kanonika broadband sta domatia....Tha to ksanapo.... DE ME XALASE! xa!
Melissa_virus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Πω πω τυχερέ… Εδώ τίποτα ακόμα. Καμία αναβάθμιση. Σε κανά 2μηνο που θα γυρίσω πίσω ελπίζω να έχω και εγώ γραμμή 1mbit.
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Den mporo na miliso gia ton diplasiasmo poli!!! Giati ta perno stin krana oti oi alles xores exoun 5mbit 10mbit 20mbit mexri kai 100mbit kai emeis se miso xrono tha ftasoume ta 4mbit!!! Dld eleos Auto eleipe na min mas kanoun kai diplasiasmo!!!
jkdchamp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 egw pali eimai akoma stin 384... pote tha mou tin anavathimisoun gmt?!!
nontasg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Γεια σαςτελικα ολα τα Forum εχουν και τους εξυπνακηδες Τα forums έχουν συνήθως ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν....Καλό είναι να αποφεύγεις τετοιους χαρακτηρισμούς,γιατί συνήθως οδηγούν σε flames.....:-| :-|
pao132003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 file alcshimisth an pas sto http://www.diodos.gr[/url'] isos na vreis akrh όχι. diodos.edu.gr είναι το site
Glakoymissss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Εγω σημερα γυρισα σπιτι και απο 384 εχω 1mb..αλλα το θεμα ειναι οτι ακομα κατεβαζω σαν να εχω 384 γιατι μαλλον αναβαθμιστικε μονο η γραμμη απο οτε..
JohnL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Αγία Παρασκευή έχει αναβαθμιστεί κανείς; Ακόμα τίποτα σε μένα πάντως...
geioannou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 μολις διπλασιαστικα σε 768.Και ειναι πραγματικο!Περιοχη Ηλιουπολη.Αντε υπομονη.....
The Crow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Χμμ καλό θα ήταν να μας έλεγες και ποιον provider έχεις.Otenet,Forthnet...Γιατί άμα έχεις Otenet τότε θα μας ληθεί μια μεγάλη απορία για το αν όντως θα έχουμε πραγματικό 768(δηλαδή 85kb/s ταχύτητες και άνω).Αυτό το λέω γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο ISP θα κάνει σε μας αναβάθμιση ή όχι.
Str Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ρε παιδια, να γραφουν σε αυτο το thread ολοι οσοι αναβαθμιστηκαν αναφεροντας την περιοχη τους για να τις εχουμε ολοι μαζεμενες???
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 @ zazik: τι λες ρε φιλε... σοβαρα ε; Σου αναβαθμισε ο οτε την γραμμη σου???? εχεις 1MBIT!!!???????? Εμεις δηλαδη ρε φιλε που εχουμε πλεον 2mbit τι πρεπει να κανουμε; Να κανουμε κανενα παρτυ αλλα playboy mansion και να ανοιγουμε σαμπανιες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα