Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kai se emena Drapetsona me teledome diplasiastike i taxitita (768) alla download akoma me 40kb kano

Θα βρίσκεσαι στο θαυματουργό DSLAM του Αγίου Γεωργίου τότε που έχει θρέψει γενιές και γενιές ικανοποιημένων πελατών. :P ;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες από Νέα Σμύρνη,στις 23/8(Τετάρτη) διάβασα την ανακοίνωση του ΟΤΕ "Τελείωσε το πιλοτικό στάδιο και ξεκινάνε οι αναβαθμίσεις" και στις 24/8(Πέμπτη) μόλις το άνοιξα συνδέθηκα στο 1 Mbit(από 512)

Δημοσ.
exei ginei anabathmisi stin n smirni?ego gt exo meinei sta 384 prepei na kano epanekinisi tou modem?

se liges meres tha ginei pantou.. de xriazete na kaneis tipota esi

i syndesi tha xathei gia ligo.. kai tha sou erthei i diplasia.

Δημοσ.
egw eimai ston peiraia k akoma tipota....exo tin DSL Speed 256 Kbps Upstream, 1024 Kbps Downstream, diladi tha pao stin 2048 Upstream k Downstream posa ?

H syndesh sou tha ginei 2048 downstream kai 256 upstream.Gia na ftasoume na milame gia 2048 upstream sthn Ellada exoume kairooooooooooo akomaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :)

Δημοσ.

Gia ena mikro ksekatharisma : H grammi sas anavathmizetai MONO apo ton OTE !!! ( diplasiazetai asxeta apo ta paketa sas !!! )

H sindesi... Pai analoga me ton provider sas ( ton ISP sas, opos legete )...

Ti simeni afto ? oti i grammi otan tha gini apo 512 se 1024, i sindesi sas tha ine 512...

gia afksisi tis taxititas sas tha prepi na anavathmisti i sindesi sas apo ton provider sas...

Δημοσ.

Γεια σας

εχω συνδεση 384 και την εκανα πριν ενα χρονο (Αιγιο)

μου ειπαν οτι μπορω να εχω γρηγοροτερη με λιγοτερα χρηματα, ισχυει;

το συμβολαιο ηταν ondsl economy 3000 otenet

αυτη την στιγμη ο καθε λογαριασμος ειναι 105€ (μονον internet)

μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω

ευχαριστω

Δημοσ.
105 ευρώ?Πλάκα κάνεις έτσι?...Και economy?

Eδώ με 26 ευρουλάκια θα χεις όχι 384 αλλά 2048...Με ΟΤΕΝΕΤ

και μόνιμο χωρίς περιορισμούς...

Ρε παιδιά για να μη ονειρευόμαστε άδικα μη λέτε 26 ευρώπουλα λες και είναι η τελική τιμή.Να λέτε την τελική τιμή που έρχεται το δίμηνο στο λογαριασμό σας.(κάθε δίμηνο έρχεται ο λογαριασμός του ΟΤΕ αν δεν κάνω λάθος).Εμένα μου έρχεται τώρα 68 ευρώ για 384!Αν κάνεις την διαίρεση είναι 34 ευρώ το μήνα.Που τα είδατε εσείς τα 26 για 2mbit δεν ξέρω!Εκτός και δεν βάλατε τον ISP μέσα αλλά και πάλι λίγα μου φαίνονται για 2mbit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...