Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση τωρα με την νεα προσφορα στο on dsl kit στα 2048 με 26 ευρω το μηνα, αν παω σε καποιο καταστημα να το αγωραασω δεν θα υπαρχει και θα υπαρχει το κουτι με το 1024... πεζει ρολο αυτο? η ολα τα πακετα ειναι ιδια και απλα αλαζει η αιτηση που συμπληρωνουμε οταν το εχουμε αγωρασει?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την σελίδα της forthnet για το ΑDSL in a box :

# Με 19,5? το μήνα στα 384 για 6 μήνες όλα πληρωμένα

# Με 20,5? το μήνα στα 768 για 1 χρόνο, όλα πληρωμένα

Δηλαδή η εξάμηνη σύμβαση δεν αναβαθμίζεται στα 768

Ένώ ο Οτε me thn προσφορα adsl on a kit wireless (http://corporate.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/js_panename/individualsoffersinternet?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=9473) πληρώνοντας ντούκου 150ε εχεις ενεργοποίση της γραμμής καθώς και για 4 μήνες provider και συνδρομή γραμμής και μετά είσαι απλός δεσμευμένος με συμβόλαι για ένα χρόνο με 26e το μήνα και σύνδεση 2048 !! και modem wireless....

Δημοσ.

Ανακοίνωση της vivodi περι διπλασιασμού χωρίς επιπλέον κόστος !

" Προσφορά της Vivodi Telecom 2πλασιασμού ταχύτητας

Kατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αύξησης της ταχύτητας της ADSL πρόσβασης μέσω πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, η Vivodi Telecom προχωρά σε μια μοναδική προσφορά, 2πλασιάζοντας την ταχύτητά σας στις υπηρεσίες DSLnet & DSlcube , χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για όσο διάστημα διαρκεί το πιλοτικό πρόγραμμα."

Πιλοτικό πρόγραμμα ?????????????????????????????

Σε full llu τα 512 γίνονται 2048

Δημοσ.

Altec : Δωρέαν Διπλασιασμός Ταχυτήτων στις ADSL συνδέσεις

τύπους γραμμών ADSL του δικτύου του ΟΤΕ, προχωρά σε διπλασιασμό της ταχύτητας των Altecnet ADSL συνδρομών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι Altecnet ADSL συνδρομές ορισμένου και αορίστου χρόνου διατίθενται με τον ίδιο τιμοκατάλογο αλλά στις διπλάσιες ταχύτητες των: 768/192 kbps αντί 384/128 kbps, 1024/256 kbps αντί 512/128 kbps και 2048/256 kbps αντί 1024/256 kbps. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τα ADSL πακέτα, Jetpack 384 & Altecnet Jetpack 512 τα οποία διατίθενται σε ταχύτητες 768 & 1024 αντίστοιχα, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές τους.

πηγή : Altec

Δημοσ.

Kατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του ΟΤΕ περί αύξησης της ταχύτητας της ADSL πρόσβασης μέσω πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές, η Vivodi Telecom προχωρά σε μια μοναδική προσφορά, 2πλασιάζοντας την ταχύτητά σας στις υπηρεσίες DSLnet & DSlcube , χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για όσο διάστημα διαρκεί το πιλοτικό πρόγραμμα.

Δημοσ.

mallon ine kalitera gia olous na kanis tis ''alles douleies''... Oxi oti den exis diko, alla mipos kati den ine kalo...? Mipos?

Telos to offtopic

Δημοσ.

Αδέρφια,

υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που έχει Hellas On Line & γραμμή από τον ΟΤΕ;

Κοιτάξτε εδώ την ανακοίνωση της Altec Telecoms.

http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=206&lang=1

Δεν έπαιρνα Altec καλύτερα; Θα τους φλομώσω στα e-mail στην HOL, μέχρι

να μου αλλάξουν και την συνδρομή σε 768.

Γκρρρ!!!! Ενωθείτε αδέρφια HOLίτες.

Δημοσ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι τιμές σε μερικούς μήνες των LLUs των διαφόρων ISPs μετά το διπλασιασμό του ΟΤΕ. Ιδιαίτερα η Tellas που έχει και στην περιοχή μου.

Δημοσ.
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΙ.

διπλασιασμος ταχυτητων απο οτενετ!

τωρα σερφαρω στα 2 mbit και πεταω!

Προφανως οι διπλασιασμοί γίνονται απο τον Οτε και μετά αναβαθμίζει και τις ταχύτητες η Οτενετ.

Αν και έχω Τελλάς μακάρι να γίνει σήμερα ο διπλασσιασμός! Τι ωραία θα είναι να δω όταν γυρίσω σπίτι και στο ρουτερ να δω 2048/256!

Δημοσ.
Προφανως οι διπλασιασμοί γίνονται απο τον Οτε και μετά αναβαθμίζει και τις ταχύτητες η Οτενετ.

Αν και έχω Τελλάς μακάρι να γίνει σήμερα ο διπλασσιασμός! Τι ωραία θα είναι να δω όταν γυρίσω σπίτι και στο ρουτερ να δω 2048/256!

ακομα ομως δεν εχω πιασει τρελες ταχυτητες.μεχρι 160 κατεβαζω.

και με τι 1024,μου πηρε 1-2 μερες για να ανεβω απο τα 75 στα 115 Kbps.

αντε με το καλο και σε σενα φιλε μου!

περιμενουμε απ'ολους να ακουσουμε το ευχαριστο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...