nontasg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Εχμ...Sorry που επεμβαίνω αλλά μήπως το από που θα κατεβάσουμε το SP2 δεν έχει σχέση με το παρόν topic???Λέω μήπως....Τώρα άμα βγει ο admin.iekep και γαβγίζει θα φταίει????? :mrgreen: :mrgreen:
MariaTs. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Τα ίδια Παντελάκη μου' date=' τα ίδια Παντελή μου... Τα 40αρια μας τελείωσαν παίδες...αφήστε και λίγο την καλοκαιρινή ραστώνη και τσεκάρετε 1-2 προηγούμενες σελίδες, για να πάρετε την απάντηση που ψάχνετε. Όλα στο χέρι και χωρίς κόπο τα θέλουμε σε μόνιμη βάση.[/quote'] Μα γιατί το λες αυτό; Εγώ στα μέρη μου όλο το καλοκαίρι κατεβάζω με κάτι 40άρια-43άρια... Απίθανα! Κι ανεβάζω με 13 κοντά! Έχω σύνδεση 384/128. Και να φανταστείς τον χειμώνα ήμουν η τακτικότατη και ενοχλητική πελάτισσά τους γιατί η σύνδεση έδινε χαμηλή ταχύτητα (θυμόμουν εκείνη του απλού μόντεμ)!
blueviper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Όταν έλεγα για 40αρια Μαρία, εννοούσα τις θερμοκρασίες κι όχι τα Kbps.
PaPpaS_gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σημερα το πρωι στην Νικαια, μου αναβαθμισανε την 1ΜΒit σε 2Μbit. Το θεμα ειναι ομως οτι στο speedtest της forthnet εδω και 3 ωρες βγαζω 580 - 650 kbps !!! ΚΑι απο το ftp.ntua.gr κατεβαζω με 75kb/s ! Φυσικα εχω δοκιμασει ενα σωρο σελιδες και στα ιδια επιπεδα ειμαι... Επικοινωνησα με Οτενετ και μου ελεγαν αλλα των αλλων . Μοναχα μια κοπελα μου ειπε οτι αυτη η φαση τωρα ειναι κατι σαν "beta" και να περιμενω τετοια σκαμπανεβασματα ανα ωρες. ΚΑι ενα φιλαρακι που μενει εδω κοντα τα ιδια εχει.. Κανεις αλλος εδω στις γυρω περιοχες , το αντιμετωπιζει αυτο?
nontasg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ε να ρωτήσω κι εγώ αφού ρωτάτε όλοι.....Κανείς από Πάτρα με φοιτητικό πακέτο που να αναβαθμίστηκε??? :confused: Sorry admin.iekep αλλά δεν άντεξα......:oops: :oops: :oops:
MariaTs. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Όταν έλεγα για 40αρια Μαρία, εννοούσα τις θερμοκρασίες κι όχι τα Kbps. Ωχ! Δεν ήξερα! Δεν ρώταγα; :oops: :oops: :oops:
ababapanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 παιδια δεν καταλαβεινω κατι... εγω εχω ιδη γραμμη εδω και 1 χρονο απο οτε στα 1024 που τωρα με τις αναβαθμισεις θα γινει 2048... πλερωνω λοιπον 40 ευρο το μηνα παγιο της γραμμης+ την συνδεση 3+3 μηνες απο φορθνετ μεχρι τωρα. η ερωτηση μου ειναι πως γινεται να προσφερει τωρα το ondsl kit 2048 με ολα πληρωμενα με 26 ευρο το μηνα , και εμενα να μου ζηταει 40 ευρο μονο για την γραμμη? δηλαδη με συμφερει να παρω στο 134 τηλ να κοψω την γραμμη μου και να αγωρασω ενα πακετο ondsl kit στα 2048 και να πληρωνω το 1 τριτο σε σχεση με αυτα που δινω τωρα? σκευτομαι σωστα η υπαρχει και κατι που δεν ξερω?
kinitos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 sosta skeftesai ala auto ine opos oles i prosfores tha to kanis kai ayrio tha einai kapia ali opote ti tha kanis pali???????? asta na pane den vgeni pouthena
ababapanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 nai ala egv ua plironw to 1/3 apo auta pou dinw twra... twra dinw 40 eyro to mina mono gia grammi... enw twra tha ta ehw ola me 26 euro
deviant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Και αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για 768 ή 1024, αλλά του αρκούν τα 384 ... δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσει λιγότερα για μια τέτοια σύνδεση? Θα καταργηθούν οι 384, 512?
agoraki_23 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Oι 384 512 καταργούνται παντελώς.768,1024 και 2048 υπάρχει πλέον... Είναι οδηγία από την Ευρωπαική Ένωση και δε μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό... Υποθέτω με το καιρό η 768 θα πέφτει η τιμή της συνέχεια αφού θα είναι η μικρότερη ταχύτητα οπότε δές το αλλιώς!
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 παιδια δεν καταλαβεινω κατι... εγω εχω ιδη γραμμη εδω και 1 χρονο απο οτε στα 1024 που τωρα με τις αναβαθμισεις θα γινει 2048... πλερωνω λοιπον 40 ευρο το μηνα παγιο της γραμμης+ την συνδεση 3+3 μηνες απο φορθνετ μεχρι τωρα. η ερωτηση μου ειναι πως γινεται να προσφερει τωρα το ondsl kit 2048 με ολα πληρωμενα με 26 ευρο το μηνα ' date=' και εμενα να μου ζηταει 40 ευρο μονο για την γραμμη? δηλαδη με συμφερει να παρω στο 134 τηλ να κοψω την γραμμη μου και να αγωρασω ενα πακετο ondsl kit στα 2048 και να πληρωνω το 1 τριτο σε σχεση με αυτα που δινω τωρα? σκευτομαι σωστα η υπαρχει και κατι που δεν ξερω?[/quote'] σοστα skeftesai.pleon ta paketa einai pio ftina apo to na plironeis tin grammi ston ote kai allou sindromi.
deviant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Τα προγράμματα των ΟΤΕ, Forthnet διπλασιάζονται οι ταχύτητες ή θα πρέπει να πάς σε 12μηνη σύμβαση? Αυτό ακριβώς μου είπαν σήμερα στα Multirama... οτι αν πάρω την 3+3 μήνες της forthnet δεν θα αναβαθμιστεί η γραμμή μου... Τέλος ποιο το συνολικό κόστος για ναβάλει κάποιος dsl? 45e η ενεργοποίηση της γραμμής από τον οτε 40e το PSTN modem (το δίνει κανένας τζάμπα?) 120e για 6 μήνες "384"->768 για τον provider και τον παροχέα της γραμμής. Πρέπει δηλαδή για να έχεις να δώσεις άμεσα περίπου 200e... ή κάνω λάθος... ?
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 se previous selides tha deis ti anabathmizetai ama pas.o admin.iek exei grapsei ta link kai exei postarei ti kanei i forthnet kai ti i otenet.sxedon ola diplasiazontai.sxedon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα