GeorgeChios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μα τις ανακοινωσεις τις εβαλα εγω στις 21:33....και στο insomnia μπηκαν στις 22:10.....
Kandinsky Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Γι' αυτό και τα έγραψα GeorgeChios. Επειδή ακριβώς τα είχες ήδη αναφέρει και τα είχε διαβάσει.
blu-ray Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Το αγαπημένο τοπικ του καλοκαιριού και οχι μόνο...
gio@ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 δηλαδη θα γινει σολη την ελλαδα?? θα γινεται σταδιακα η εχουν πει σε ολα τα κεντρα να αρχισουν τις αναβαθμησεις???
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 δηλαδη θα γινει σολη την ελλαδα??θα γινεται σταδιακα η εχουν πει σε ολα τα κεντρα να αρχισουν τις αναβαθμησεις??? nai pantou tha ginei.ipomoni.
admin.iekep Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Η αναβαθμιση των γραμμων απο τον ΟΤΕ και των συνδεσεων απο την ΟΤΕΝΕΤ θα γινει σε ολη την επικρατεια της ΕΛΛΑΔΟΣ για τους υπολοιπους παροχους (ISP) θα πρεπει να βλεπετε τις σελιδες για τυχον ανακοινωσεις οπως τις FORTHNET η να τους παιρνετε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων. Stay tune.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σημερα το πρωι αναβαθμιστηκα και εγω σε 2048/256...τωρα περιμενω τη Forthnet να μου αναβαθμισει και τη συνδεση.
Hamurabi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Εγω απο χθες αναβαθμιστηκα σε 2048. Περιοχη Βυρωνας. Δε το περιμενα τοσο νωρις!
vagos789 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 θα πρεπει να βλεπετε τις σελιδες για τυχον ανακοινωσεις οπως τις FORTHNET η να τους παιρνετε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων. Να παιρνουν τηλέφωνο και να λενε τι; Γεια σας,ειμαι ο Δημητριος Τραμπάκουλας,ποτε θα με κανετε 1Μ;
Sam235 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Καλημέρα σας. Όπως αναφέρω και εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1256807#post1256807 έγινε διπλασιασμός της ταχύτητάς μου. Κάντε λίγο υπομονή και θα γίνει σε όλους. Sam.
admin.iekep Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Να παιρνουν τηλέφωνο και να λενε τι;Γεια σας' date='ειμαι ο Δημητριος Τραμπάκουλας,ποτε θα με κανετε 1Μ;[/quote'] An den thes na rotiseis stin eksypiretisi pelaton tou ISP pou tous plironeis me ta lefta sou tote file mou apla perimeneis opote sou kanoun tin anavathmisi. dioti kai o diplasiasmos ton taxytiton se kapoious anthropous to ofeiloume pou agonistikan gia na to exoyme min eimaste kai agnomones dioti kaneis OTE den ton epiase krisi GENEODORIAS na to kanei etsi aploxera na ta leme me to onoma tous.
vagos789 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αυτα που λες δεν εχουν νοημα. Το αν και πότε θα γινει διπλασιασμος ΔΕΝ εξαρταται απο το αν θα παρω τηλεφωνο για να χρεωνομαι και να απασχολω αδικα τους υπαλληλους της otenet. Τελος,ο διπλασιασμος που βιωνουμε στο DSL, δεν οφειλεται στον Καραϊσκακη ούτε σε καποιον απογονο του....
panoulis23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 paidia ligo ypomoni se mia evdomada tha exoume oloi anavathmistei. emena exei anavathmistei i syndesh alla oxi i grammi , me piran apo otenet kai mou to eipan, epishs mou eipan oti to poly mexri 2 septemvriou tha exoun oloi anavathmistei.
billypan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Simera to prwi piga sto Oteshop tis Pallinis na plhrwsw to logariasmo tou OTE...Lew den tous rwtaw gia thn anavathmisi....Apo Septemvrio mas exoun pei kyrie kai meta den gnwrizoume kati allo....Ypomoni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα