admin.iekep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Βρε παιδιά με την HOL τι γίνεται θα κάνει τίποτα για αυτό το θέμα των αναβαθμίσεων??? ειναι ασχετο με το θεμα του τοπικ απαντηση εδω στο αναλογο θεμα με το ερωτημα σου => HOL η εδω => H.O.L ευχαριστω.
admin.iekep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Εχω το DSLcube της VIVODI στα 512 και σε γραμμη του ΟΤΕ(οχι στο δύκτιο της VIVODI). Χωρις να ζητήσω εγω κατι, εδω και λίγο καιρό το router μου γράφει: Data rate 1024 για download και 160 για upload. Κατι άκουσα ο,τι ο ΟΤΕ διπλασιασε το εύρος των γραμμών του, αλλα αν ισχύει κατι τέτοιο δε θα έπρεπε να εχω upload 256? Ξέρει κανεις/ια να με βοηθήσει για αυτο? απαντηση στο προβλημα εδω περα => http://www.ote.gr - 134 η στο http://www.vivodi.gr - 13880 ευχαριστω
paparoupas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Σε αυτο το σημειο ας γραψω κι εγω κατι offtopic κι αμα θελέτε σβηστε το. Καθε φορα που καποιος σ'αυτο το φορουμ ρωταει κατι που εχει ερωτηθει μερικα ποστς νωριτερα παιρνει ως απαντηση τη συμβουλη να κοιταει καλυτερα τα προηγουμενα ποστς πριν γραψει. Ας μην κοροιδευομαστε, δεν ειναι δυνατο να ψαξει κανεις 46 σελιδες και 677 ποστς (για ενα μονο τοπικ), εκ των οποιων τα περισσοτερα ποστ δεν παρουσιαζουν γενικο ενδιαφερον, γιατι ο καθενας ρωταει για τη δικη του συνδεση. Ο σκοπος του φορουμ ειναι να παραμενει λειτουργικο και πιστεψτε με λειτουργικο ειναι οταν καποιος μπορει να βρισκει μια πληροφορια, εστω κι αν αυτη πρεπει να γραφτει 10 φορες. Επιπλεον πιστευω οτι το insomnia δεν εχει και το καλυτερο δυνατο search ωστε να μπορεις να βρεις καποια πληροφορια περα απο τα βασικα. Επισης πιστευω οτι απαντηση του στυλ "παρε τηλ να μαθεις" οσο κι αν εχει απολυτα λογικη βαση και ειναι πολυ ευγενικα διατυπωμενη, αποθαρρυνει τους υπολοιπους που ισως εχουν αποψη επι του θεματος απο το να τη διατυπωσουν, θεωρωντας οτι η ερωτηση εχει ηδη απαντηθει. Τα παραπανω αποτελουν καθαρα υποκειμενικη ατομικη κριση και δεν εκφραζονται κακοπροαιρετα, αλλα αποτελουν περισσοτερο παραπονο. edit: Και αφου βγηκα που βγηκα offtopic, νμ πω και το αλλο. Τι κακο ειναι αυτο με το double post? Υπαρχει καποιο προβλημα με το Mozilla η ειναι γενικο?
thdrs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 οι ταχύτητες στα φοιτητικά πακέτα θα παραμείνουν ίδιες ή θα αυξηθούν και αυτές? Βεβαίως και θα αυξηθούν όσα φοιτητικά πακέτα χρησιμοποιούν ΟΤΕ. Φαντάζομαι ότι δεν θα αργήσει και η VIVODI να ανεβάσει το φοιτητικό της πακέτο απο 512 σε 1024, χωρίς αύξηση τιμής (11 ευρώπουλα τον μήνα.
thdrs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 οι ταχύτητες στα φοιτητικά πακέτα θα παραμείνουν ίδιες ή θα αυξηθούν και αυτές? Βεβαίως και θα αυξηθούν όσα φοιτητικά πακέτα χρησιμοποιούν ΟΤΕ. Φαντάζομαι ότι δεν θα αργήσει και η VIVODI να ανεβάσει το φοιτητικό της πακέτο απο 512 σε 1024, χωρίς αύξηση τιμής (11 ευρώπουλα τον μήνα.
paparoupas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δεν απευθυνομουν σε σενα με το ποστ μου, παρα μονο στην παραγραφο "Επισης πιστευω οτι απαντηση...". Απευθυνομαι στους admins και σε οσους συμβουλευουν να ψαξουμε το φορουμ πριν ρωτησουμε κατι, λεγοντας τους οτι αυτο πλεον ειναι δυσκολο εως ανεφικτο. Επισης επειδη ειδα οτι κανεις δεν το εχει αναφερει (σε οσα ποστς εχω διαβασει τα 4 χρονια που διαβαζω το φορουμ) το search του φορουμ δηλ το search που προσφερει το vΒulletin, δεν ειναι αποδοτικο! Και οσοι εχουν κανει αρκετα search παιζοντας λιγο και πειραματιζομενοι θα καταλαβουν τι εννοω. Και παλι αν θελουν οι admins ας σβησουν τα offtopic ποστ μου η ας τα μεταφερουν στην ενοτητα Insomnia Site-Forum.
Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Αραγε εδω στο Λαγκαδα Θεσσαλονικης θα κανουν τιποτα; Σε εμας ηρθε η ADSL πριν απο 11 μηνες..
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 αρα ανοιξτε τοπικ για τις συνδεσεις και πειτε τα εκει ΟΧΙ ΕΔΩ μην με αναγκασετε να χρησιμοποιω την αναφορα μηνυματως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚ που λενε για τις ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ADSL. admin ton iek .min xanagrapseis auto to μην με αναγκασετε να χρησιμοποιω την αναφορα μηνυματως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚ που λενε για τις ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ADSL. exo barethei na to akouo kai niotho les kai exoume ena new moderator apo pano .xoris parexigisi.
x_vagos_x Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 epitelous ! tha to elega kai tha evgena kai pareksigimenos tis ipothesis... ides ti kanoun ta 10000+ minimata...?
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 epitelous ! tha to elega kai tha evgena kai pareksigimenos tis ipothesis... ides ti kanoun ta 10000+ minimata...? den kanoun tipota ta 10000 minimata.exo faei kai ban.pragmati kalo einai na min xanarotame ta idia oso ginetai alla entaxei den tha tous kremasoume kiolas.sorry gia to off topic.
x_vagos_x Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ok iparxi kai to search alla ine pio efkolo na rotisoume, etsi? telefteo offtopic gia fetos...
dindon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Υπαρχει κανεις που να ειχε αναβαθμηση σε 2Mbit OTE και provider ? Αν ναι ας μας γραψει τον provider και να ειχε παρει προσφορα/πακετο ή συνδεση...
admin.iekep Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 [OFFTOPIC] ok iparxi kai to search alla ine pio efkolo na rotisoume, etsi? telefteo offtopic gia fetos... Agapite mou file opos eipes yparxei to SEARCH ksero oti einai dyskolo sto VBULLETIN elpizo oti tha to diorthosoun oi armodioi. oso to na rotiseis einai eukolo gia sena alla dyskolo gia tous epomenous na vroun auto pou theloun dioti fantasou to INSOMNIA na exei 200.000 users kai oloi na rotisoun kati se auto to TOPIC. ti tha ginei? opoios vrei tin apantish sto provlima tou meta apo to REPLY ton 200.000 users tou INSOMNIA tha exei dikio kai ego adiko pou fonazo. [/OFFTOPIC]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα