Luxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δλδ αναβαθμιζουν και τη γραμμη και τον παροχεα;
Dark-Shadow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Idi exoun ksekinisei tin anavathmisi tis gramis tora perimenoume gia tin anavathmisi tis sindesis apo tous isps!!!
The Crow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Για Νέο Κόσμο έχει ακουστεί κάτι;;Εϊμαστε εμείς μέσα στα πιλοτικά σχέδια;;
psyhakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ρε παιδια ολοκληρο θεμα δεν εχει ανοιξει με τις διαμαρτυριες κατα της φορθνετ που δεν αναβαθμιζει?
Blackie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Έχω γραμμή Vivodi στα 512, η οποία λήγει 31/8. Απ'ότι άκουσα οι αναβαθμίσεις άρχισαν σιγά-σιγά, οπότε το ερώτημα μου είναι το εξής. Έστω πως παίρνω DSLCube στα 512 αύριο, όταν στείλω την αίτηση και με συνδέσουν, θα συνδεθώ στα 1024, ακόμα και αν έχει προχωρήσει η αναβάθμιση και στην περιοχή μου;
crach13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ρε παιδια εγω εχω τελλας στα 512.Τι θα γινει με μενα?
admin.iekep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια πρεπει να ξαναλεω τα ιδια και τα ιδια δεν καταλαβαινετε τι λεω? ειπα οτι ο ΟΤΕ εχει ξεκινησει να κανει ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ADSL ΔΩΡΕΑΝ αυτο ειναι υποχρεωμενος να κανει. απο εκει και περα οι ISP αν θα σας ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ADSL ειναι δικο τους θεμα δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν δωρεαν. αρα οταν αναβαθμιστει η γραμμη μπορειτε να επικοινωνησετε με τον ISP σας και να τον ρωτησετε τι μπορει να γινει στην συνδεση μιας και εχετε αναβαθμισμενη γραμμη. ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη την φορα περισσοτερα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων του ΟΤΕ η στο τμημα εξυπηρετησης του ISP σας στα ιδια ερωτηματα δεν ξανα απαντω στα ιδια και στα ιδια ερωτηματα σας λυπαμαι αλλα το θεμα εχει ληξει. αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι ζορισετε τους "καλους μας" ISP να αναβαθμισουν τις συνδεσεις διοτι ο "κακος" ΟΤΕ το κανει ηδη δωρεαν.
admin.iekep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δεν υπαρχει πλεον ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ συμφωνα με το δελτιο τυπου που εβγαλε ο ΟΤΕ απο σημερα εως επισημως 3 μηνες (ανεπισημα μεχρι 01-01-07) θα ξεκινησει η αναβαθμιση των ΓΡΑΜΜΩΝ ADSL και των DSLAMS οπου ανηκετε. αρα πιλοτικο προγραμμα συμφωνα με τον ΟΤΕ εχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. υπομονη και ολοι θα αναβαθμιστητε.
NikkoDaPappi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Prosfata (14 aug) anava8misa th sundesh mou sta 1024 me forthnet!!! Perimenw thn energopoihsh!!! Paizei na vre8w sta 2048???
maxim5000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι ζορισετε τους "καλους μας" ISP να αναβαθμισουν τις συνδεσεις διοτι ο "κακος" ΟΤΕ το κανει ηδη δωρεαν. O καλός ΟΤΕ όμως ,αργεί να στείλει στους ISP τις λίστες με τα ονόματα των αναβαθμισμένων γραμμών . Το αναφέρω απλά για μην εμφανίζουμε μονόπλευρα τα πράγμα. Τέσπα,Αύγουστος είναι...:-?
admin.iekep Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δεν υπαρχει λογος να το κανει διοτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ADSL ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. οι ISP γνωριζουν τα ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ αρα μπορουν να μαθουν και τα υπολοιπα. καλο κουραγιο σε ολους και καλη υπομονη.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 re guys mono osoi exoun paketa ote anavathmizode???kai ama valw twra pianoami ston diplasiasmo? opote kai na baleis pianesai.
Tenshi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Εγώ με την σειρά μου θέλω να ρωτήσω κάτι ψιλο off-topic-. Μετά το πέρας των 3μηνών,που επίσημα θα έχει γίνει η αναβάθμιση-διπλασιασμός των γραμμών,όποιος επιθυμεί μελλοντικά να αγοράσει DSL σύνδεση, θα βρίσκει ώς bare minimum 768/196+ ή θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες "μικρές" πχ. 256k και 384k με πάρα πολύ χαμηλές τιμές;
CKcool10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Από σήμερα μου αναβάθμισαν την γραμμή μου στα 768/192 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα