george2510 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δεν σας καταλαβαίνω πραγματικά ρε μάγκες. Από τη μία τρέχετε άλλος σε κάτι Vivodi, άλλος σε κάτι HOL και δε συμμαζεύεται, για να 'κερδίσετε' 2, 3 η 5 ευρώ...Από την άλλη, αφού ποστάρετε με τόση εμμονή μηνύματα εδώ μέσα ρωτώντας αν ξεκίνησε η αναβάθμιση ή αν θα καλύψει το συγκεκριμένο πακέτο που αγοράσατε, είναι προφανές οτι ασχολείστε αρκετά με το download ιδίως μεγάλων αρχείων (ταινίες, games κλπ που σας εύχομαι να προλαβαίνετε να τα απολαύσετε και να μη γεμιζέτε μονο δισκάκια). Επομένως εφόσον θέλετε την πιό γρήγορη σύνδεση, γιατί δεν κοιτάτε να την αποκτήσετε, αλλά περιμένετε να σας την χαρίσουν, και ως τότε να μένετε με την αγωνία, 'θα με αναβαθμίσουν;', 'θα μου διπλασιάσουν και θα μου ζητούν κι άλλα λεφτά;', 'θα με αφήσει ο άθλιος isp στα ίδια;'. Αφού απλά όλοι ορέγεστε μια 1024 γιατί δεν παίρνετε μια προσφορά 1024 αορίστου δίνοντας αυτά τα 2,3 η 5 euro παραπάνω, βγάλτε απ' το μυαλό σας τη σκοτούρα και κάντε τη δουλειά σας. Θα έχετε ήδη τη σύνδεση που επιθυμείτε και αν σας αναβαθμίσουν έχει καλώς, αν όχι δεν πειράζει, θα μεταπηδήσετε αργότερα σε ένα άλλο πακέτο... Εν προκειμένω πήρα το 1024 από τα μισά Ιουλίου που προσφέρει η οτενετ, έχω την ταχύτητα που επιθυμώ, και αν με διπλασιάσουν έχει καλώς...Και η forthnet νομίζω έχει ένα ανάλογο πακέτο ,οπότε τι περιμένετε; το τσάμπα; Και αν το τσάμπα δε έρθει ή αργήσει; θα εκτονώνεστε κατηγορώντας τους isps η τον οτε; Μάθετε στη ζωή σας να παίρνετε αυτό που θέλετε και να μην περιμένετε να ή αν σας το χαρίσουν, για να κερδίσετε λίγα ευρώ. Γιατί φοβάμαι ότι και με το 1μπιτ πάλι ευχαριστημένοι δε θα είσαστε μόλις μάθετε ότι απο το Γενάρη όλοι οι isps θα δίνουν και 4mbit.... και όχι κάτι μούφες που κυκλοφορούν τώρα...
agoraki_23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Σου είπα εγώ φίλε μου ότι θέλω 1 mbit?... Δε με νοιάζει η ταχύτητα αφού έχω 512 αυτό για το οποίο πλήρωσα... Αλλά με νοιάζει η κοροιδία...Δεν την ανέχομαι... όταν ο ΟΤΕ σου έχει αναβαθμίσει τη γραμμή από 512 στα 1024 και δε μας κάνει χάρη φίλε μου τον πίεσαν πάρα πολύ πίστεψε με,ΑΠΑΙΤΩ και από τη Forthnet να μου κάνει το ίδιο... Και απαιτώ διότι δε δέχομαι να αναβαθμίζει επιλεκτικά...Και να εξαιρεί συγκεκριμένους από προσφορές τις οποίες δεν της τις πρότειναν οι πελάτες-έλεος!- αλλά η ίδια η εταιρεία. Ας μην έκανε τις προσφορές αυτές δε με νοιάζει εμένα...Ας πλήρωνα 20 και 30 ευρώ το μήνα και ας μην έκανε προσφορές...δικαίωμα της συμφωνώ... Αλλά δεν έχει δικαίωμα να εξαιρεί πελάτες από μια διαδικασία που ο ΟΤΕ τη παρέχει σε όλους ανεξαιρέτως... Κατάλαβες τι με ενοχλεί?
drillgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Και εννοειται οτι οσοι ειναι στο πακετο 1024 με 25 το μηνα δεν θα αναβαθμιστουν. Στην ουσια η προσφορα αυτη ηταν μια 512 ηδη αναβαθμισμενη οποτε και οταν γινει η αναβαθμιση απο οτε η 1024 του πακετου θα υποβαθμιστει.....
george2510 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Αγόρι μου, νομίζω ότι τσάμπα διαβάζεις όπως και τσάμπα δίνεις τα ωραία σου λεφτά.Τι έγραφα παραπάνω; Αφήστε τους isps με τις προσφορούλες της μιας μέρας, και τα πακετάκια των 3 η 4 ευρω παρακάτω. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος για αυτό που παίρνεις θα πάρεις CONNX ή onDSL αόριστης διάρκειας (άσε τις τρίχες που λένε για ένα χρόνο δέσμευση κλπ, όποτε θες μεταπηδάς σε άλλο πακέτο)...Ο ΟΤΕ τα πουλά και ο ΟΤΕ διαχειρίζεται το τηλεφωνικό δίκτυο και το internet σε αυτή τη χώρα και οι υπόλοιποι isps τον πληρώνουν για τις γραμμές....Όλοι οι άλλοι υπάρχουν γιατί ο νόμος επιβάλλει τον ανταγωνισμό και ως εκ τούτου αφού όλοι οι άλλοι από τον ΟΤΕ παίρνουν ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι τελικά φτηνότεροι και καλύτεροι! Σου εμφανίζουν κάτι ως φτηνότερο αλλά στην τελική το πληρώνεις παραπάνω ή δεν αποδίδει όπως το παρουσιάζουν. Απλά δολώματα πετάνε για τα όποια κυρίζια τσιμπήσουν, γι'αυτό και κοιτούν να τους τα παίρνουν για κάτι 6μηνα, 8μηνα και 12μηνα προκαταβολικά... Sorry αν σε στενοχώρησα, δεν το λέω με κακία ούτε τσιράκι του πΟΤΕ (όπως κάποιοι αρέσκονται να τον λένε) είμαι, επέσες και συ στην παγίδα...δεν πειράζει όμως, γιατί έμαθες.....και την επόμενη φορά που θα αγοράσεις δε θα σε πιάσουν κώτσο....
chatasos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Σου είπα εγώ φίλε μου ότι θέλω 1 mbit?...Δε με νοιάζει η ταχύτητα αφού έχω 512 αυτό για το οποίο πλήρωσα... Αλλά με νοιάζει η κοροιδία...Δεν την ανέχομαι... όταν ο ΟΤΕ σου έχει αναβαθμίσει τη γραμμή από 512 στα 1024 και δε μας κάνει χάρη φίλε μου τον πίεσαν πάρα πολύ πίστεψε με' date='ΑΠΑΙΤΩ και από τη Forthnet να μου κάνει το ίδιο... Και απαιτώ διότι δε δέχομαι να αναβαθμίζει επιλεκτικά...Και να εξαιρεί συγκεκριμένους από προσφορές τις οποίες δεν της τις πρότειναν οι πελάτες-έλεος!- αλλά η ίδια η εταιρεία. Ας μην έκανε τις προσφορές αυτές δε με νοιάζει εμένα...Ας πλήρωνα 20 και 30 ευρώ το μήνα και ας μην έκανε προσφορές...δικαίωμα της συμφωνώ... Αλλά δεν έχει δικαίωμα να εξαιρεί πελάτες από μια διαδικασία που ο ΟΤΕ τη παρέχει σε όλους ανεξαιρέτως... Κατάλαβες τι με ενοχλεί?[/quote'] Αφού κάποιοι λένε ότι απλά έδωσε την αναβάθμιση κάποιους μήνες πριν τον ΟΤΕ μέσω αυτής της προσφοράς...Απλά δεν το είπε πρόωρη αναβάθμιση, αλλά προσφορά.
headbanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 σήμερα προμηθεύτηκα μια ετήσια συνδρομή οτενετ 1024/256... 163 ευρώ οι 6 μήνες και μετά 22/μήνα για άλλους 6... υπάρχει περίπτωση να αναβαθμηστεί και η δικιά μου;;; :D:D Εάν δλδ φτάσει ποτέ η αναβάθμιση επραχία.. εδικά στα Γρεβενά όπου φοιτώ
agoraki_23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Είχε ο ΟΤΕ προσφορά 10 ευρώ τα 512 τότε και δε το πήρα είδηση? Ο Χ Ι.... Άρα καλά έκανα και πήρα Forthnet τότε...έστω και για ένα χρόνο συμφέρει... Αν το είχε ο ΟΤΕ το πακετάκι θα το παιρνα από τον ΟΤΕ...Έτυχε και ήταν η δεύτερη μετά τον ΟΤΕ εταιρεία Forthnet...
george2510 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Πολύ ωραία! είσαι επομένως ευχαριστημένος με το πακέτο σου! Που το πρόβλημα λοιπόν φίλε μου??? Μη μου πεις ότι το προβλημα είναι πως δε σου δίνουν 768 ή 1024 με τα 10 ευρώ;;;;; Έλεος! Πως θα στα δώσουν ρε μάγκακο, τη στιγμή που άλλοι πληρώνουν 30 και 40 για αυτά; Όλοι όσοι αγόρασαν τις μεγάλες ταχύτητες χαζοί ήταν δηλαδή; Μήπως θυμάσαι πόσο είχε η 1024 όταν άρχιζε το καλοκαιράκι;;;;; Μην τρελαίνεσαι, και προπαντώς μην επιθυμείς να τα έχεις όλα τσαμπαρία, δεν είσαι ο έξυπνός (βασίκα κανένας που ζεί σε αυτή τη χώρα δεν είναι, απλά όλοι νομίζουν πως είναι έξυπνοι...οι πραγματικά έξυπνοι φύγανε).
agoraki_23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Αν μιλάς προσωπικά για μένα αν κατάλαβες ότι τα θέλω τσαμπαρία με τα λεγόμενα μου τότε λυπάμαι...Δε συνενοούμαστε...όχι έξυπνος δε θα πω ποτέ πως είμαι...ίσα ίσα ίσως να σου έλεγα το αντίθετο... Δε με καταλαβαίνεις όμως...δεν είναι θέμα χρημάτων...δεν είναι όλα για τα λεφτά... Δεν διάβασες καλά αυτά που είπα πάνω μάλλον...δε πειράζει...να σαι και να μαστε καλά όλοι..με τις διαφωνίες μας και τα όλα μας...
sotos65 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Η διαφορά είναι ότι για την εταιρία ΕΙΝΑΙ θέμα χρημάτων...
agoraki_23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Για αυτό και έπεσε από την υπόληψη μου σαν εταιρεία... Οι μεγάλες εταιρείες δε ψάχνουν το παροδικό κέρδος αλλά το μακροπρόθεσμο... Και αυτό είναι κίνηση απελπισίας για τις αναβαθμίσεις που σαφώς βγαίνουν ζημιωμένες οι εταιρείες... Αλλά θα το ξαναπώ ντροπή τους για τις εξαιρέσεις αυτές... Θα βγει χαμένη η εταιρεία αυτή μακρυπρόθεσμα αν το συνεχίσει και ο ΟΤΕ δε θα χει κανένα αντίπαλο πια. Είμαστε πολύ πίσω από την Ευρώπη και θα συνεχίσουμε να είμαστε με τέτοιες λύσεις εξαιρέσεων Forthnet...
DrFreeman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Πολύ ωραία! είσαι επομένως ευχαριστημένος με το πακέτο σου! Που το πρόβλημα λοιπόν φίλε μου???Μη μου πεις ότι το προβλημα είναι πως δε σου δίνουν 768 ή 1024 με τα 10 ευρώ;;;;; Έλεος! Πως θα στα δώσουν ρε μάγκακο' date=' τη στιγμή που άλλοι πληρώνουν 30 και 40 για αυτά; Όλοι όσοι αγόρασαν τις μεγάλες ταχύτητες χαζοί ήταν δηλαδή; Μήπως θυμάσαι πόσο είχε η 1024 όταν άρχιζε το καλοκαιράκι;;;;; Μην τρελαίνεσαι, και προπαντώς μην επιθυμείς να τα έχεις όλα τσαμπαρία, δεν είσαι ο έξυπνός (βασίκα κανένας που ζεί σε αυτή τη χώρα δεν είναι, απλά όλοι νομίζουν πως είναι έξυπνοι...οι πραγματικά έξυπνοι φύγανε).[/quote'] Καλά σοβαρά τώρα δεν καταλαβαίνετε τι λέμε; Αυτό που ενοχλεί (και δικαίως) δεν είναι ότι θα πάρουμε αναβάθμιση στα 768 κι όχι στα 1024, άλλα το ότι κατατασόμαστε αυτομάτως στη λίστα πελατών 2ης διαλογής, κι αυτό ξέρεις γιατί; Διότι τολμήσαμε να κάνουμε το τραγικό λάθος να αγοράσουμε από τη FORTHnet την προσφορά που η ίδια προωθούσε μετά μανίας μέσω e-mails καταστημάτων (e-shop) κτλ! Γι' αυτό το λόγο τώρα αντιμετωπιζόμαστε με αυτό τον τρόπο. Θα ήσουν ευχαριστημένος εσύ στη θέση μας; Το ότι πήραμε το πακέτο λοιπόν (που είναι φθηνό, αλλά κανείς δεν απαγόρεψε σε κανέναν να το πάρει) δε θα έπρεπε να μας αποκλείει από μία αναβάθμιση που δίνει ο ΟΤΕ δωρεάν - κι απ' ότι δείχνουν τα πράγματα ΟΛΟΙ οι ISPs θα μεταφέρουν σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές τους κάθε πακέτου/προσφοράς, κλπ - εκτός βέβαια από τη FORTHnet που θα εξαιρέσει την απεχθή κάστα των κατόχων της προσφοράς της 1ης Ιουνη... Αυτή είναι δυστυχώς η πολιτική της εταιρίας όμως...
george2510 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Τι δεν κατάλαβα μου λες ρε συ; Πληρώνεις 10 ευρώ για μια 512 και έχεις αγανακτήσει γιατι ο isp σου δεν θα αναβαθμίσει τις γραμές της κατηγοριας σου ενώ θα αναβαθμίσει άλλες, και θεωρείς εαυτόν αδικημένο. Οι άλλοι που θα αναβαθμιστούν από τη forthnet και θα πάνε στα 768 η στα 1024, 10 ευρώ το μήνα πληρώνουν???? Όχι βέβαια, πλρώνουν από 20 και πάνω! Επομένως το δικό τους τιμολόγιο δικαιολογεί μια αναβάθμιση ταχύτητας! Εγώ που πληρώνω 26 το μήνα δικαιούμαι 2048?????? Σύνελθε!
agoraki_23 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Πληρώνεις 26 ευρώ τώρα,όταν λήξει η συνδρομή σου θα επιλέξεις ΕΣΥ ποια προσφορά θα πάρεις...Σωστά? Εγώ επέλεξα να πάρω τη προσφορά εκείνη ,έτυχε ,μου κατσε και την επέλεξα... Σου είπε ο ΟΤΕ άνθρωπε μου ότι θα γίνουν διακρίσεις στις αναβαθμίσεις και όσοι πληρώνουν πάνω από 20 ευρώ θα διπλασιαστούν ενώ οι κάτω από 20 θα έχουν χ1,5? Σοβαρά μιλάς τώρα? Ο ΟΤΕ κάνει αναβαθμίσεις για όλους...Για όλο το κοσμάκη που έχει ADSL και από 512 πάει στα 1024 η γραμμή του και 1024 στα 2048.Τι μου λες τώρα? Από που και ως που να γίνονται διακρίσεις?
george2510 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Φίλε freeman, φαίνεσαι συνειδητοποιημένος, οπότε καταλαβαίνεις τη φράση 'ότι πληρώσεις παίρνεις'. Είναι επόμενο και λογικό εφόσον πήρες ένα πακέτο εξαιρετικά φτηνό για τα δεδομένα της εποχής ότι κάπου αλλού θα υστερούσε. Οι άλλοι που πήραν τα πακέτα των 25 και 26 απο οτε και forth, δεν θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι αν δεν αναβαθμιστούν τη στιγμή που πληρώνουν υπερδιπλάσια χρήματα από σένα;;;; Εκείνοι που έχουν ήδη συνδέσεις 1024 αορίστου και πληρώνουν 40 και 43 δεν θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι που για 200κ παραπάνω πληρώνουν 30 ακόμη ευρώ!!!!!!! Καταλάβετε ότι πήρατε μια ειδική προσφορά. Οι άλλοι χρήστες στης forth που έχουν πάκετα κανονικά και όχι έκτακτα (1 μέρας π.χ.) πληρώνουν πολύ περισσότερα χρήματα από εσάς για τις ίδιες ταχύτητες οπότε με τα νέα τιμολόγια και ταχύτητες που θα καταρτιστούν το σεπτέμβρη η συνδρομή που πληρώνουν θα δικαιολογεί την ένταξη τους σε μια μεγαλύτερη ταχύτητα. Χρήστες που πήραν πακέτα όπως το δικό σας (ενδεχομένως και το δικό μου) θα πληρώνουν ήδη κάτω από το mimimum κόστος για μια adsl της διπλάσιας ταχύτητας...οπότε θα μείνουν ως έχουν...απλό είναι ρε παιδιά Εάν έπειτα από΄όλα αυτά δεν κατάλαβες γιατί θα μείνεις στα 512, δέξου απλά ότι αυτό γίνεται για να οδηγηθείς να αγοράσεις ένα νέο πακέτο σύμφωνα με τα νέα δεδομένα...Δεν πιστεύω κανένας από σας να νόμιζε πως θα εξαντλήσει το έτος....για τους τύπους είναι αυτό που λένε 12μηνη δέσμευση....όποτε θέλετε αλλάζετε πακέτο, αλλά όχι provider ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα