Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Your current bandwidth reading is:

488.70kbps

which means you can download at 61.09 KB/sec. from our servers.

Εν τω μεταξύ κατεβάζω σταθερά με 50-55 (512 σύνδεση)

Δημοσ.
re paidia egw edw 8rakemakedwnes me pianei k exoume k optikes ines ala eimai me conn-x me mas 8aginei tpt ? 3erei kaneis

tha ginei kai se sena kapoia stigmi.

gia ton filo apo pano paraxeno me pppoe na pigenei kalitera.to pppoa einai pio grigoro kanonika.650 zyxel oxi 550.

Δημοσ.
tha ginei kai se sena kapoia stigmi.

gia ton filo apo pano paraxeno me pppoe na pigenei kalitera.to pppoa einai pio grigoro kanonika.650 zyxel oxi 550.

Nai typografiko lathos apo taxythta to diorthosa :-)

Testara kamia 10 fores ta protokolla kai se download kai se pings ktl

Oxi apla paei kalitera to PPPOE alla ine h mera me th nyxta sxedon

afou to PPPOA mou kanei psilodiakopes eno sto PPPOE to lampaki

den sbhnei oute klasma tou deyteroleptou. Isos ofeiletai sto zyxel.

Δημοσ.
Nai typografiko lathos apo taxythta to diorthosa :-)

Testara kamia 10 fores ta protokolla kai se download kai se pings ktl

Oxi apla paei kalitera to PPPOE alla ine h mera me th nyxta sxedon

afou to PPPOA mou kanei psilodiakopes eno sto PPPOE to lampaki

den sbhnei oute klasma tou deyteroleptou. Isos ofeiletai sto zyxel.

min to pigeneis me to lampaki.mpes me telnet sto 192.168.1.1 meta epilogi 24 kai meta 1

ekei sou leei poses ores ise online xoris na exei pesei i sindesi.ego me pppoa ixa klisei poles meres xoris aposindesi.me zyxel 650.ftp.zyxel.com episis gia firmware.elpizo na min exeis to 650e- seira.

Δημοσ.

den mou peftei pote h syndesh,katebazo sto maximum tis grammhs.

Ara den yparxei kai logos na to psaxo parapano...periergo bebaia!

pantos to ftp.zyxel.com ine teleio.Ego ebena sto site kai eno ta ebriska exana polytimo xrono.

Na sai kala.

oso afora to PPPOE kai PPPOA epeidh exo diabasei polla arthra ONTOS kanonika

prepei to PPPOA na ine ligo poio grhgoro...elafros. tora abysos h psyxh tou POTE ths FORTHNET

kai tou zyxel mou!

Δημοσ.

nai to pppoa einai ligo pio grigoro.kai ego pppoa pezo me forthnet kai pigenei komatia i grammi kai katevazo poli grigora xoris disconections.isos einai thema grammis meta.to ftp zyxel pragmati einai poli fast.nai den iparxei logos na to psaxeis parapano.

Δημοσ.

re file poulinos pws mporw na allaxw to crypto f200 modem tis forthnet wste na mpainei mesw pppoa poy ap' oti lete einai poli kalitero apo to yparxon pppoe. afoy patisw alt+p sto ctypto f200 menu kai mou vgalei ta options ti allazw??? exw kanei adsl apo apli grammi ptsn. kathe voitheia loipon efrposdekti.

Δημοσ.
re file poulinos pws mporw na allaxw to crypto f200 modem tis forthnet wste na mpainei mesw pppoa poy ap' oti lete einai poli kalitero apo to yparxon pppoe. afoy patisw alt+p sto ctypto f200 menu kai mou vgalei ta options ti allazw??? exw kanei adsl apo apli grammi ptsn. kathe voitheia loipon efrposdekti.

logika pezeis me pppoa vcmux alla na sou po tin alitheia den to exo dokimasei.auto pou xero ine oti oi new drivers pou dinei i forthnet to kanoun pppoa apo default.alla min perimeneis oti tha allaxei kati.ama thes etsi kati better kai pio stable kai xoris ikonidio tote ena router zyxel pou ine kai adsl2 gia melontika.

Δημοσ.

Re pedes otan pataw to options toy crypto f200 adsl modem stin kartela poy leei : "protocol setup" katw aristera exei ena pedio poy leei "maximum packet lenth" kai apo katw dio alla poy lene received: kai transmit:

kai mporw na valw oti times thelw. apo default eixe kai sta 2 1500 an ta allaxw tha kerdisw tipota? ti akrivws einai afta ta paidia?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...