Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση γραμμών aDSL - Θέματα ΟΤΕ [όχι συνδρομών]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι θα γίνει βρε virgo???Όπου μιλάω εγώ θα μιλάς κι εσύ???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πλάκα κάνω έτσι?:wink: :wink:

χεχε...οποια πετρα και αν σηκωσω επιτελους εισαι απο κατω?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα το δωρεαν μου αρεσε...

Γιατί εμένα τι νομίζεις ότι μου άρεσε??ο πολέμος των isp's??Βρε δεν πάνε να βγάλουν τα μάτια τους....Εμείς να ωφεληθούμε....:mrgreen: :mrgreen:

Γιατί εμένα τι νομίζεις ότι μου άρεσε??ο πολέμος των isp's??Βρε δεν πάνε να βγάλουν τα μάτια τους....Εμείς να ωφεληθούμε....:mrgreen: :mrgreen:

κοιτα και ο πολεμος μου αρεσε..απο μικρη οπου ακουγα καυγα εμφανιζομουν ως δια μαγειας:mrgreen: :mrgreen:

κοιτα και ο πολεμος μου αρεσε..απο μικρη οπου ακουγα καυγα εμφανιζομουν ως δια μαγειας:mrgreen: :mrgreen:

Τι???Έριχνες και ξύλο δηλαδή???Άν είσαι επικίνδυνη να το ξέρω να φυλάσσομαι....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τι???Έριχνες και ξύλο δηλαδή???Άν είσαι επικίνδυνη να το ξέρω να φυλάσσομαι....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ξυλο μονο στην προπονηση στο γυμναστηριο...εξω τα χερια μας κοντα μου ελεγε θυμαμαι ο προπονητης μου....τεσπα..μηπως ξεφυγαμε παλι?

ξυλο μονο στην προπονηση στο γυμναστηριο...εξω τα χερια μας κοντα μου ελεγε θυμαμαι ο προπονητης μου....τεσπα..μηπως ξεφυγαμε παλι?

Θα μας αρχίσουν τις παρατηρήσεις οι moderators....:oops: :oops:

Σιγά μην ξεσπάσει και ο 1ος Πανελλαδικός ISP πόλεμος. :lol: Μην έχουμε τα ίδια θύματα πάλι,δηλαδή τους καταναλωτές.

Αφού ρε παιδιά έχει ήδη πραγματοποιηθεί η δωρεάν αναβάθμιση σε πολλούς από ISP.Αυτούς που έχω διαβάσει είναι η ΟΤΕΝΕΤ και η FORTHNET.

Σιγά μην ξεσπάσει και ο 1ος Πανελλαδικός ISP πόλεμος. :lol: Μην έχουμε τα ίδια θύματα πάλι' date='δηλαδή τους καταναλωτές.

Αφού ρε παιδιά έχει ήδη πραγματοποιηθεί η δωρεάν αναβάθμιση σε πολλούς από ISP.Αυτούς που έχω διαβάσει είναι η ΟΤΕΝΕΤ και η FORTHNET.[/quote']

Εγω το ξαναλεω αναβαθμιστηκε η γραμμη μου αλλα οχι η συνδεση(δεν εχω κανενα πακετο ειναι αοριστου χρονου απο τον οτε).Ισως να αργουνε λιγο βεβαια αλλα τι να πω,λογικα το να "αναβαθμησεις" την συνδεση ειναι πολυ ποιο ευκολο/γρηγορο...

παιδια το επαναλαμβανω η αναβαθμιση γραμμων ειναι ΔΩΡΕΑΝ

το ΠΑΓΙΟ που θα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ειναι οτι ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ για τις 384 , 512 , 1024 θα ειναι τα ΙΔΙΑ για τις 768 , 1024 , 2048

αυτο που δεν ξερει κανεις ειναι τι ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ και το ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ δεν υπαρχει περιπτωση στην καλυτερη για μας ειναι να ισχυσει οτι πληρωναμε τωρα για τις 384/512/1024 να πληρωνουμε για τις 768/1024/2048 και απο οτι μου λενε στην οτενετ ειναι το επικρατεστερο να συμβει βεβαια λενε ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ διοτι εχουν παρουσιαστει αρκετα προβληματα στα κεντρα του πιλοτικου αλλα και σε χρηστες.

τελευταια ενημερωση απο φιλο που δουλευει στο τμημα τεχνικης υποστηριξης ADSL του ΟΤΕ.

Μα το θέμα είναι να μην πληρώσουμε παραπάνω μετά την αναβάθμιση...

Σιγά μη μας τα δώσουν και δωρεάν....Μόνο με θαύμα θα γινόταν κάτι τέτοιο...:mrgreen: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...