Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 από ότι φαίνεται στο site του ναι...
Ξένος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όσοι είναι στα 2 Mbps μπορούν να παραμείνουν εκεί. Αυτή ήταν και είναι η μικρότερη ταχύτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τι εννοείς μπορούν? για λόγους απόστασης από το Α/Κ? αν ναι τότε δεν υπάρχει όριο στο χαμηλότερο...
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε μια τα λεμε ετσι, μια τα λεμε αλλιως. Αναβαθμιστηκε η μινιμουν ταχυτητα σε 4αρα, ή ειναι ακομη η 2αρα;
Ξένος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλάμε για ονομαστική ταχύτητα. Η μικρότερη είναι 2 Mbps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε μια τα λεμε ετσι, μια τα λεμε αλλιως. Αναβαθμιστηκε η μινιμουν ταχυτητα σε 4αρα, ή ειναι ακομη η 2αρα; από την στιγμή που δεν υπάρχει 2mbps πακέτο στο site του ΟΤΕ, λογικά θα αναβαθμιστούν όλοι οι κάτοχοι των 2mbps πακέτων σε 4, εφόσον το αντέχει η γραμμή τους βέβαια...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα αναβαθμιστεί η γραμμή των ήδη υπάρχοντων 2 Mbps, εκτός και αν αλλάξεις πρόγραμμα.Αλλιώς παραμένεις στο πρόγραμμα που είσαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 πράγματι έχεις δίκιο, θα πρέπει να πληρώνουν την διαφορά, 2 euro νομίζω?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 +2 ευρώ τους πρώτους 6 μήνες και έπειτα η τιμή είναι ίδια όπως με τα 2 Mbps.Αλλά έχεις νέα 12μηνη σύμβαση.Το μόνο καλό πως το upload είναι στο 1 Mbps.
Ξένος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 DP2 Απεριόριστα 26,90 €/μήνα τους πρώτους 6 μήνες, και μετά 31,90 €/μήνα. DP4 Απεριόριστα 27,90 €/μήνα τους πρώτους 6 μήνες, και μετά 32,90 €/μήνα. Διαφορά +1 €/μήνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ανύπαρκτη η διαφορά πιστεύω...
DJJordan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, κοιτάξτε πως έχουν τα πράγματα με μένα, την προηγούμενη τετάρτη μου κόψανε ξανά τη σύνδεση, και αφού τους έπρηξα στα τηλέφωνα, με συνδέσανε σήμερα στην απαράδεκτη (μεταβαλόμενη κατα διαστήματα) ταχύτητα από 586 μέχρι 320kbps !!!! λέγοντας πως η αίτηση αλαγής πακέτου που έχω κάνει στις 30 αυγούστου, θα ολοκληρωθεί σε 12 εργάσμες μέρες απο τότε, σήμερα βέβαια με ενημέρωσαν πως εχουν περάσει μόλις οι 8 μερες, που σημαίνει οτι θα με αφήσουν έτσι μεχρι την τρίτη! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από DJJordan
DJJordan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η ταχύτητα μου αυτή τη στιγμή: και κάθε τρεις και λίγο, κόβεται η σύνδεση, και επανερχεται με διαφορετική ταχύτητα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από DJJordan
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 line attenuation 63.5? μιλάμε για τρελό χάλι... που μένεις αν επιτρέπεται? πριν με πόσο ήσουν?
DJJordan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις 30 αυγούστου είχα 2mbps, τώρα το line attenuation ηταν γύρω στο 40κάτι αν θυμάμαι καλά, νεα ιωνία μένω σε μονοκατοικία, έχω και καφάο δίπλα στο παράθυρό μου, αύριο πάντος είναι το μέγιστο των ημερών που μου είπανε οτι θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, αν βρω όμως αύριο την ίδια κατάσταση, θα απαιτήσω να μου επαναφέρουν άμεσα την ταχύτητα όπως ήταν αρχικά, γιατί όπως πληροφορήθηκα, κάθε σύνδεση κουμπώνει σε μια συγκεκριμένη πόρτα, και απ ο,τι μου είπανε δεν βρίσκουν πόρτα να με βάλουν, δηλαδή, με πιο σκεπτικό με πετάξανε από την πόρτα μου χωρίς να υπάρχει καμία διαθέσιμη;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα