lak10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 σε εμας το εκανε και αμφιβαλλω αν εβαλαν adsl πανω απο 20 ατομα στο χωριο τωρα με τη cyta αλλαξαν τα πραγματα
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 σε εμας το εκανε και αμφιβαλλω αν εβαλαν adsl πανω απο 20 ατομα στο χωριο τωρα με τη cyta αλλαξαν τα πραγματα εχω δει μινι dslam και σε ξενοδοχειο για ουτε 10 γραμμες.ο πελατης εσκαψε για την οπτικη ινα και ο οτε εβαλε mini dslam μονο για το ξενοδοχειο..παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.οι λογοι πολλοι.απο μιζες μεχρι οτι ο ταδε δημαρχος εκανε αυτο οποτε να ξαναβγει.πολλες φορες στην επαρχια που ολοι γνωριζονται κτλ και ειναι ο κοσμος πιο κοντα και πιο μικρος οπως λενε το να κανεις κατι καλο θα εχει και μια καλη επιπτωση για την μελλοντικη σου επανεκλογη.ο δημαρχος που εφερε το adsl στο χωριο μας κτλ.
lak10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 σιγουρα αλλα αυτο με το δημαρχο δεν ισχυει με μας γιατι πολυ απλα εδω οι περισσοτεροι τεχνολογικα αναλφαβητοι οποτε δεν θα εχουν ποτε ως κριτηριο το adsl
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 καλα ναι δεν σημαινει οτι ισχυει παντου αλλα πολλοι προσπαθουν να παρουν τις μιζες τους.
FarCry Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 εχω δει μινι dslam και σε ξενοδοχειο για ουτε 10 γραμμες.ο πελατης εσκαψε για την οπτικη ινα και ο οτε εβαλε mini dslam μονο για το ξενοδοχειο..παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.οι λογοι πολλοι.απο μιζες μεχρι οτι ο ταδε δημαρχος εκανε αυτο οποτε να ξαναβγει.πολλες φορες στην επαρχια που ολοι γνωριζονται κτλ και ειναι ο κοσμος πιο κοντα και πιο μικρος οπως λενε το να κανεις κατι καλο θα εχει και μια καλη επιπτωση για την μελλοντικη σου επανεκλογη.ο δημαρχος που εφερε το adsl στο χωριο μας κτλ. ναι αλλα εδω ο πελατης εσκαψε για τη γραμμη. αρα το πηγε μισα μισα για τον οτε
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ναι καπως ετσι εγινε με σκοπο να μην τα επομιστει ολα ο οτε γιατι ηταν και καμποσα χιλιομετρα οπτικη ινα.το ξενοδοχειο ειναι super duper οποτε δεν τους ελειπαν αυτα τα λεφτα αντιθετα θα ηταν πολυ χαλια να μην δινει ιντερνετ.
spacefart Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Site: http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231235796"> H Cyta επισημαίνει Δεν «πιάνετε» ταχύτητες VDSL εάν απέχετε περισσότερο από 1 χλμ. από το κέντρο
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Site: http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231235796"> H Cyta επισημαίνει Δεν «πιάνετε» ταχύτητες VDSL εάν απέχετε περισσότερο από 1 χλμ. από το κέντρο δεν ισχυει μονο στην cyta αυτο ισχυει σε ολους τους παροχους.ετσι ειναι φτιαγμενο το vdsl .και το χιλιομετρο πολυ ειναι ηδη αφου τα μισα καλωδια ειναι χαλια.
Meraklis56 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καταραμένη ΔΕΗ.Ο ΟΤΕ εγκατέστησε τα νέα καφάο απο σεπτέμβριο,και τώρα περιμένει την ΔΕΗ να τα δώσει ρεύμα...!! Γρήγορη δουλειά...!(Καλαμαριά,Θεσσαλονίκη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 στο δικό μου δώθηκε, αλλά μέχρι να αρχίσει η εμπορική διάθεση καλό Μάιο...
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ηταν που ηθελες thresh με το νεο χρονο.βλεπω με το 2014 να εχουμε αντι για το 2013
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 μην με κάνεις να ψάξω posts που έλεγα ότι δεν ελπίζω πριν το Μάρτιο...
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 μετα ερχεται πασχα οποτε θα γινει σεπτεμβρης .σε πειραζω thresh.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 θέλω να δω αν θα βάλεις vdsl αν δωθεί φέτος
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 θέλω να δω αν θα βάλεις vdsl αν δωθεί φέτος δεν θα βαλω ειναι η αληθεια.δεν την χρειαζομαι.δεν θα με χαλαγε απο αποψη seeding αλλα ηδη εχω ενα 15 ratio.αλλα για την χρηση που κανω στο νετ ναι δεν θα κερδισω κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα