Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε εμας το εκανε και αμφιβαλλω αν εβαλαν adsl πανω απο 20 ατομα στο χωριο τωρα με τη cyta αλλαξαν τα πραγματα

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε εμας το εκανε και αμφιβαλλω αν εβαλαν adsl πανω απο 20 ατομα στο χωριο τωρα με τη cyta αλλαξαν τα πραγματα

εχω δει μινι dslam και σε ξενοδοχειο για ουτε 10 γραμμες.ο πελατης εσκαψε για την οπτικη ινα και ο οτε εβαλε mini dslam μονο για το ξενοδοχειο..παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.οι λογοι πολλοι.απο μιζες μεχρι οτι ο ταδε δημαρχος εκανε αυτο οποτε να ξαναβγει.πολλες φορες στην επαρχια που ολοι γνωριζονται κτλ και ειναι ο κοσμος πιο κοντα και πιο μικρος οπως λενε το να κανεις κατι καλο θα εχει και μια καλη επιπτωση για την μελλοντικη σου επανεκλογη.ο δημαρχος που εφερε το adsl στο χωριο μας κτλ.:P

Δημοσ.

σιγουρα αλλα αυτο με το δημαρχο δεν ισχυει με μας γιατι πολυ απλα εδω οι περισσοτεροι τεχνολογικα αναλφαβητοι οποτε δεν θα εχουν ποτε ως κριτηριο το adsl

Δημοσ.

εχω δει μινι dslam και σε ξενοδοχειο για ουτε 10 γραμμες.ο πελατης εσκαψε για την οπτικη ινα και ο οτε εβαλε mini dslam μονο για το ξενοδοχειο..παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.οι λογοι πολλοι.απο μιζες μεχρι οτι ο ταδε δημαρχος εκανε αυτο οποτε να ξαναβγει.πολλες φορες στην επαρχια που ολοι γνωριζονται κτλ και ειναι ο κοσμος πιο κοντα και πιο μικρος οπως λενε το να κανεις κατι καλο θα εχει και μια καλη επιπτωση για την μελλοντικη σου επανεκλογη.ο δημαρχος που εφερε το adsl στο χωριο μας κτλ. :P

ναι αλλα εδω ο πελατης εσκαψε για τη γραμμη. αρα το πηγε μισα μισα για τον οτε

Δημοσ.

ναι καπως ετσι εγινε με σκοπο να μην τα επομιστει ολα ο οτε γιατι ηταν και καμποσα χιλιομετρα οπτικη ινα.το ξενοδοχειο ειναι super duper οποτε δεν τους ελειπαν αυτα τα λεφτα αντιθετα θα ηταν πολυ χαλια να μην δινει ιντερνετ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Link.png Site: http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231235796">

H Cyta επισημαίνει

Δεν «πιάνετε» ταχύτητες VDSL εάν απέχετε περισσότερο από 1 χλμ. από το κέντρο

δεν ισχυει μονο στην cyta αυτο ισχυει σε ολους τους παροχους.ετσι ειναι φτιαγμενο το vdsl .και το χιλιομετρο πολυ ειναι ηδη αφου τα μισα καλωδια ειναι χαλια.

Δημοσ.

καταραμένη ΔΕΗ.Ο ΟΤΕ εγκατέστησε τα νέα καφάο απο σεπτέμβριο,και τώρα περιμένει την ΔΕΗ να τα δώσει ρεύμα...!!

Γρήγορη δουλειά...!
(Καλαμαριά,Θεσσαλονίκη)

Δημοσ.

θέλω να δω αν θα βάλεις vdsl αν δωθεί φέτος :P

δεν θα βαλω ειναι η αληθεια.δεν την χρειαζομαι.δεν θα με χαλαγε απο αποψη seeding αλλα ηδη εχω ενα 15 ratio.αλλα για την χρηση που κανω στο νετ ναι δεν θα κερδισω κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...