_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις πριν λίγο, χτύπησε το κουδούνι και μια κοπελιά από το θυροτηλέφωνο μου έλεγε για πέρασμα γραμμών, αναβαθμίσεις κλπ. Επειδή είμαι καχύποπτος και προκατειλειμένος, είπα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι, και στο καπάκι παίρνω τον πΟΤΕ και δεν είχαν ιδέα (απλά με συμβούλεψαν να πάω σε κατάστημα) Τι παίζει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 λογικά HOL
anta_n Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το πανε και πόρτα πόρτα πλέον; Ακρίβηνε το τηλέφωνο μάλλον
Neo106 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Bump. Ξερει παιδια κανεις αν εγινε καμια αναβαθμιση στη Δυτικη Θεσσαλονικη? Απο τα 17.5mbps downstream που ημουν πανω κατω τωρα στο thomson βλεπω: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 19.510
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 η αναβάθμιση χωρητικότητας δεν αυξάνει τον συγχρονισμό του router, το πιο πιθανό είναι να μειώθηκε το crosstalk επείδη κάποιος μπορεί να έκλεισε το router του ή να έκοψε το internet (παρεμβολές από άλλες γραμμές) για αυτό είδες υψηλότερο συγχρονισμό
Neo106 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μαλιστα καταλαβα...δεν μπορω να πω οτι με χαλασε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το ρημάδι το upload δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει ποτέ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 με Annex-M μόνο για adsl2+ (On Telecoms και Forthnet), αλλιώς υπομονή για vdsl...
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 η αναβάθμιση χωρητικότητας δεν αυξάνει τον συγχρονισμό του router, το πιο πιθανό είναι να μειώθηκε το crosstalk επείδη κάποιος μπορεί να έκλεισε το router του ή να έκοψε το internet (παρεμβολές από άλλες γραμμές) για αυτό είδες υψηλότερο συγχρονισμό η σε περιπτωσεις που αλλαζουν/προσθετουν κεντρικα καλωδια και μπαινουν καινουρια και πετανε χρηστες εκει.
fsbmaniac Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω ανεβηκα ... εχω ακουσει οτι γινονται εργασιες αναβαθμισης ποιοτητας στους κατανεμητες και στα κεντρικα του ΟΤΕ ...! 17 πιανω με wind ! Δυτικα ειμαι
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 καλα μπορει να εισαι και κοντα και να πιανεις και 17 mbit.
lak10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 μια ερωτηση τον Ιουνιο του 2011 ο ΟΤΕ αναβαθμισε το αστικο κεντρο της περιοχης ωστε να υποστηριζει ταζχυτητες εως 24 το adsl ηρθε στο χωριο μου τον ιουνιο του 2006 ειμαστε χωριο 800 κατοικων 7 χιλιομετρα απο την Καστορια γιατι ο ΟΤΕ εχει αναβαθμισει το αστικο μας κεντρο ενω σε αλλες παρμμιες περιπτωσεις δεν το εκανε ποια ειναι τα κριτηρια του ωστε να προβει σε μια αναβαθμιση?
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 απο κοσμο που εχει κανει αιτηση για adsl μεχρι ποσο ευκολο ειναι να φτασουν οπτικες ινες εκει μεχρι ποσο θα κοστισει και αν θα δωθουν αδειες απο τον δημο η πιστευω και αν θα βοηθησει ο δημος οικονομικα κτλ.
lak10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 απο κοσμο που εχει κανει αιτηση για adsl μεχρι ποσο ευκολο ειναι να φτασουν οπτικες ινες εκει μεχρι ποσο θα κοστισει και αν θα δωθουν αδειες απο τον δημο η πιστευω και αν θα βοηθησει ο δημος οικονομικα κτλ. εγω προ adsl εστελνα συγγενεις στον δημο για εκδηλωση ενδιαφεροντος για adsl ετσι μου ειπαν απο τον ΟΤΕ. ο εγω προ adsl εστελνα συγγενεις στον δημο για εκδηλωση ενδιαφεροντος για adsl ετσι μου ειπαν απο τον ΟΤΕ. ο δημος παντως δεν νομιζω να βοηθησε οικονομικα αλλα ουτε και να αξιωσε τιποτα απο την καστορια απεχουμε μια ευθεια οποτε ηταν ευκολο να ερθει η καλωδιωση
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 για να σκαψεις στον δημο πρεπει να σε αφησει ο δημος οσο ξερω .οποτε και οι δημαρχοι ολο και κατι θα θελησουν περα απο την εγγυητικη επιστολη.ελλαδα ειμαστε ναμην πεσει και λιγο φακελακι,ρουσφετι,μιζα.κατα τα αλλα ναι ο οτε πρεπει να εχει εκδηλωση ενδιαφεροντος απο αρκετα ατομα για να παει και να κανει εργα γιατι αμα ειναι να το κανει για 10 ατομα που λεει ο λογος δεν προκειται να βγαλει λεφτα αλλα χαμενος θα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα