Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση γραμμών aDSL - Θέματα ΟΤΕ [όχι συνδρομών]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalispera pedes. tha ithela na kanw merikes erwtiseis sxetika me adsl512 poy thelw na parw. 1on poia moy proteinete san kaliteri kai giati, 2on thelw i adsl poy tha parw na min sindeetai amesws sto net me to poy anoigw ton h/y moy alla opote thelw egw. mporw na to kanw afto me kapoia kai an nai pws ginetai kai telos 3on se periptwsi poy agorasw kapoio paketo opws conn-x, adsl cube k.a. otan lixei to paketo tha sinexisw na plirwnw to pagio poy plirwneis ston ote gia ti grammi adsl opoiodipote provider kai na exeis h' oxi??? sas eyxaristw poly gia tis apantiseis sas prokatavolika.

Γεια σου φίλε.Λοιπόν:

1) αν είσαι φοιτητής ψάξε λίγο τις προσφορές του φοιτητικού internet στο http://diodos.gsrt.gr/

Άν δεν είσαι,καλές(κατά τη γνώμη μου)προσφορές κάνει η forthnet και η HOL .Πήγαινε στις σελίδες τους και κοιτά τις προσφορές για να μην αναρτώ συνέχεια links,οκ??:) :)

2)Για να μη συνδέεσαι αμέσως στο net πρέπει να πάρεις adsl modem και όχι router.Πχ αν πάρεις το φοιτητικό πακέτο της ΟΤΕΝΕΤ με ondsl kit,αυτό περιλαμβάνει ως εξοπλισμό το modem sagem με το οποίο για να συνδέεσαι πρέπει να κάνεις dial σαν να είχες απλό modem.

3)Όταν λήξει το πακέτο σου μπορείς να ζητήσεις από τον ΟΤΕ να σου κόψει τη γραμμή ADSL(αυτό μπορεί να αργήσει λίγο)εκτός αν θες να την κρατήσεις για να πάρεις κάποιο άλλο πακέτο από άλλο πάροχο.

Ελπίζω να βοήθησα,καλή σου μέρα.;-) ;-)

ΥΓ:Ρε παιδιά,αντί να κοιτάμε μόνο πώς θα αναβαθμίσουμε τις γραμμές μας,ας βοηθάμε και κανέναν άλλο που ζητάει τις συμβουλές μας.Φιλική παρατήρηση έτσι? :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά έχει δίκιο ο admin.iekep' date=' ας μην ξεφεύγουμε. Σήμερα κάποιος φίλος φίλου φίλου που δουλεύει στον ΟΤΕ (τρέχα γύρευε) μου έλεγε ότι πολλοί τεχνικοί δεν εμπιστεύονται τις αναβαθμίσεις που έγιναν (λόγω της ποιότητας του κινέζικου εξοπλισμού κλπ) και δεν τους αρέσει η ιδέα να επεκτείνουν το πιλοτικό πρόγραμμα μέχρι να δουν πως θα πάει το πράγμα με τους ήδη...αναβαθμισμένους.

Λίγο ράδιο αρβύλα μου ακούγεται αυτό αλλά δεν ξέρω και κανέναν άλλο από ΟΤΕ να μου το επιβεβαιώσει.[/color']

πιστεψε με δεν ειναι καθολου αρβυλα.

offtopic:Σεβαστή η επιθυμία σου φίλε admin.iekep...:-| :-| .Συμβουλή μου είναι να μην υπολογίζεις όποιον στη σπάει.Κάνε τις ανφορές σου στους moderators και άσε να κρίνουν αυτοί...Ακόμα κι εγώ αν πω καμμιά βλακεία δεκτό να το αναφέρεις και να σβηστεί το μήνυμά μου...

Στο θέμα μας:μακάρι αν τελικά δεν γίνει εντελώς δωρεάν η αναβάθμιση των γραμμών,τουλάχιστον να είναι μικρή η αύξηση της τιμής...:( :(

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το τι θα γίνει τελικά???

offtopic:Σεβαστή η επιθυμία σου φίλε admin.iekep...:-| :-| .Συμβουλή μου είναι να μην υπολογίζεις όποιον στη σπάει.Κάνε τις ανφορές σου στους moderators και άσε να κρίνουν αυτοί...Ακόμα κι εγώ αν πω καμμιά βλακεία δεκτό να το αναφέρεις και να σβηστεί το μήνυμά μου...

Στο θέμα μας:μακάρι αν τελικά δεν γίνει εντελώς δωρεάν η αναβάθμιση των γραμμών' date='τουλάχιστον να είναι μικρή η αύξηση της τιμής...:( :(

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το τι θα γίνει τελικά???[/quote']

offtopic: το προσπαθω φιλε μου αλλα λιγο η δουλεια λιγο αυτα δεν γινεται κατι θα πρεπει να κανω.

στο θεμα μας οσο αφορα τις τιμες επισημα απο τον οτε εχουν πει για τα παγια οτι θα ισχυει το εξης

384/128 > 768/192 = θα πληρωνεις το παγιο της 384/128

512/128 > 1024/256 = θα πληρωνεις το παγιο της 512/128

1024/256 > 2048/256 = θα πληρωνεις το παγιο της 1024/256

αυτα εχουν πει για τα παγια

εχει μεινει εκκρεμοτητα οι τιμες των παροχεων για τις αναλογες συνδρομες.

η αναβαθμιση θα γινει και οποια προβληματα βγουν θα αντιμετωπιστουν αναλογα.

ξερουν οτι το δικτυο ειναι παλιο και προσπαθουν να το αναβαθμισουν εντελως.

Παιδιά εγώ σέρνομαι στο π.φάληρο με 1024 γραμμή και κατεβάζω με 45kb/s!έλεος δηλαδή.Μετά την αναβάθμιση σε 2048 πόσο θα σέρνομαι?Πάντως εγώ πήρα 134 και τους είπα ότι έχω connex 1024 και μου είπαν ότι θα αναβαθμιστούν όλα και σύνδεση και γραμμή...

Παιδιά εγώ σέρνομαι στο π.φάληρο με 1024 γραμμή και κατεβάζω με 45kb/s!έλεος δηλαδή.Μετά την αναβάθμιση σε 2048 πόσο θα σέρνομαι?Πάντως εγώ πήρα 134 και τους είπα ότι έχω connex 1024 και μου είπαν ότι θα αναβαθμιστούν όλα και σύνδεση και γραμμή...

υπομονη θα κανεις φιλε μου απλα.

τωρα αν το κεντρο ειναι γεματο δεν ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.

συμβουλη αν μπορεις πηγαινε να κανεις τις διακοπες σου και οταν με το καλο γυριζεις βλεπεις τι εχει συμβει και αναλογως πρατεις.

Aφου ολοι θελετε να κανετε το καλο στην DSL community, πειτε ποιοι providers προχωρησαν σε αναβαθμιση των συνδρομων, ταυτοχρονα με την αναβαθμιση της γραμμης. Ετσι για να ξερουμε και μεις...

στα πιλοτικα κεντρα ηδη το εχουν πραξει για τις δοκιμες.

μετα δεν γνωριζει κανεις ακομα τι θα ισχυει δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα.

περισσοτερα στην εξυπηρετηση πελατων των παροχεων συνδρομων αν φυσικα ξερουν.

na rotiso kati re pedes..

Meno stin dafnh. Kai ap oti fenetai den exoun anava8misei ton diko mou ari8mo. Yparxei periptosh an kano tin grammi mou apo 384->512 na tin anava8misoun? Isos giati den exoun arketa pilotika 1024 kai 8eloun na testaroun ki alla. Eno den exei anava8mistei i grammi mou tora epidi exoun idi polla pilotika 384->768 kai den 8eloun na testaroun kai alla.

Isos na einai akuro auto pou eipa.. alla skeftika na rotiso :P

off topic: oso afora to paidi pou efage ban.. den katalaveno giati to psaxnete.. pada etsi itan to insomnia. Ama ksupnisei enas mod ligo strava i an exei ta nevra tou apla bannarei. diko tous einai to forum oti 8eloun kanoun. Auto sinevene pada sto insomnia. tespa.. @mods: perimeno to 4o ban pedes! :P

οχι φιλε μου αναβαθμιζουν συγκεκριμενα κεντρα τα οποια εχουν ανακοινωσει.

οι επομενες αναβαθμισεις θα ειναι για ολους το σεμπτεβριο (φθινωπορο κατα τον οτε).

μεχρι τοτε υπομονη.

οσο για το offtopic που λές ο καθενας φιλε μου κρινεται με διαφορα κριτηρια απο αυτους που εχουν ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ το παρων φορουμ αυτοι βγαζουν τους ΚΑΝΟΝΕΣ και εμεις που συμφωνουμε τους ΤΗΡΟΥΜΕ θυμιζω οτι κανεις δεν μας ειπε να γραφτουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εφοσον γραφτηκαμε ομως πρεπει να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ (στην δικη μου σελιδα ο poulinos ισως να μην ετρωγε (BAN) καποιοι αλλοι ομως ΣΙΓΟΥΡΑ.

Μακάρι από Σεπτέμβριο να δω από 384 το χρυσό 768 στη σύνδεσή μου....:)

Φίλε admin.iekep μην ασχολείσαι...άστους να λένε ό,τι θέλουν...Εσύ ενημέρωνέ μας για τις εξελίξεις στις DSL..:-D :-D :-D

αν οι ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ειναι οτι πληρωνουμε τωρα για 384/512/1024 τα ιδια πανε για 768/1024/2048 τοτε πιστευω οτι ειναι καλες αν οχι την βαψαμε.

παντως κανονικα εγω παω για 1024/256 OnDSL Office Static IP αν μου κανουν καλη προσφορα θα ανεβω στα 2048/256 OnDSL Office Static IP ο χρονος θα δειξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...