Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά που λέτε ρε παιδιά....

το ξέρω οτι το μέτρημα ξεκινάει έτσι κι αλλιώς λανθασμένα, αλλά άμα δε το ρίξουμε και στην πλάκα καλύτερα να ρίξουμε τη γραμμούλα στο... λιμάνι...

ενα πάσει περιπτώσει, το θέμα είναι οτι χωρίς κανένα μα κανένα site ανοιχτό, ιδού τα αποτελέσματα....

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 221.80Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 317.97kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

1024 κατα τα άλλα...

οσο για download accelerator... άμα ήταν τόσο απλή η λύση στο πρόβλημα μας... δε θα διαμαρτύρονταν κανένας...

σ ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

re pedia den ksero an eime tixeros pantos eixa kanei etisi stin hol gia adsl tin perasmeni pemti.pira tin deftera sto 1242 kai mou eipan oti den eixan parei tin etisi apo ton provider.tin etisi tin pire o ote triti me tetarti kai extes eixa internet.kai me taxitites kales,katevazo me 80 90.me 1024 grami.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, δεν προκειται να μιλησω για ταχυτητες, πηγαινω σκ@τ@ οπως οι περισσοτεροι εδω.. Εχω την εξης απορια: Εχω μιλησει με forthnet για την γραμμη που σερνεται (1024/256 = 280/256) αλλα μου ειπαν πως δεν μπορουν να το δηλωσουν ως βλαβη στον ΟΤΕ γιατι εχει παρει προθεσμια μεχρι τελους νοεμβριου οπου και θα εχουν τελιωσει οι αναβαθμισεις. Υσχύει κατι τετοιο?

ΥΓ. Θεσσαλονίκη, DSLAM Πάυλου Μελά (Σταυρούπολη)

ΥΓ2. Ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει χειροπιαστο προβλημα απλα ειναι πιτα το DSLAM γιατι υπαρχουν ωρες, νωρις το πρωι π.χ , που πιανω την ονομαστικη ταχυτητα ενω την υπολοιπη μερα σερνομαι

Δημοσ.

Οι περισσότεροι ελπίζουμε να ισχύει η προθεσμία και ότι μετά τις 20-11 θα μπορέσουμε να δούμε φως...!

Είδες η ΔΕΗ μας έκοψε την DSL....!

Δημοσ.

Eγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε δύο βδομάδες λήγει η προθεσμία που αυτοί έχουν βάλει(21 του μηνός) και από βελτίωση ούτε κατά διάννοια αυτό που έχουμε από ταχύτητες.Με 1024 γραμμή δε πιάνω ούτε 40-50(πολλές φορές τα μεσημέρια 20-30) και μόνο τα πρωινά νωρίς πιάνω 60-80 για λίγη ώρα( ούτε καν 100 που θα πρεπε με 1024).

Σοβαροί να είμαστε τώρα,πιστεύετε ότι σε δυο βδομάδες τα πράγματα θα διορθωθούν?

Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Θα αρχίσουν οι μηνύσεις μετά? Νομικά τι θα γίνει πιστεύετε?

Να σας πω εγώ? Ο ΟΤΕ θα συνεχίσει τη κοροιδία ακόμα και χωρίς τη δικαιολογία των αναβαθμίσεων που είχε ως τώρα και μεις όλοι θα το χάβουμε...

Σας βάζω και στοίχημα αν θέλετε...

Ελπίζω η προσπάθεια της TELLAS που έβγαλε προσφορά όλα τα τηλεφωνα δωρεάν και ίντερνετ 4mb με 47 ευρώ να αυξήσει τον ανταγωνισμό και να συνεχίσει η Forthnet κι άλλες εταιρείες και να ξεκουμπιστούμε όλοι από το κωλοχανείο που λέγεται ΟΤΕ.

Δημοσ.

Διστυχώς φίλε agoraki_23 ότι προσφορά και να κάνουν οι άλλες εταιρίες άν δέν φτιάξουν δικά τους δίκτυα (πολύ απίθανο, λόγο κόστους) είμαστε κρεμασμένοι απο το κωλοχανείο που λέγεται ΟΤΕ, μίας και όλες οι υπόλοιπες εταιρίες (πλην vivodi και μόνο για αθήνα) είναι εξαρτημένες στο δίκτυο του κωλοχανείου που λέγεται ΟΤΕ.

Ας ελπίσουμε στις 20/11

Δημοσ.

Ίσως σε 1 χρόνο που η Forthnet φτιάχνει δικό της δίκτυο ανά την Ελλάδα.

Στη παρούσα φάση έχεις απόλυτο δίκιο,η προσφορά είναι για αυτούς που τους πιάνει στη περιοχή τους...

Τι να ελπίσουμε βρε dhmak πιστεύεις ότι θα ξυπνήσεις στις 20 του μήνα και αν έχεις 1024 γραμμή θα κατεβάζεις με 100-120 ενώ την προηγούμενη μέρα κατέβαζες με 30-40? Δύσκολο έως αδύνατο μου φαίνετε( για δημόσιο...)

Δημοσ.
Ίσως σε 1 χρόνο που η Forthnet φτιάχνει δικό της δίκτυο ανά την Ελλάδα.

Στη παρούσα φάση έχεις απόλυτο δίκιο,η προσφορά είναι για αυτούς που τους πιάνει στη περιοχή τους...

Τι να ελπίσουμε βρε dhmak πιστεύεις ότι θα ξυπνήσεις στις 20 του μήνα και αν έχεις 1024 γραμμή θα κατεβάζεις με 100-120 ενώ την προηγούμενη μέρα κατέβαζες με 30-40? Δύσκολο έως αδύνατο μου φαίνετε( για δημόσιο...)

AX,AX,AX,AX μια λαμπάδα αν συμβεί αυτό που λες(εγώ με οτενετ ετήσιο κ έχω φάει τους 4 μήνες με σχεδόν isdn ταχύτητα)ερε κατι μυνιήσεις που θα πέσουν!!!

Δημοσ.

ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΩΝ 2mb ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΜΕ 30-40 The Most..

ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΑΝΩ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΕ Rapidshare 75-160 (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΡΡΕΝΤΣ 30-80.

ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΟΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ (Π)ΟΤΕ?

Δημοσ.

Παιδες σας εχω ενα καλο νεο. Ελπιζω δηλαδη... Απο χτες σαν να εχει φτιαξει η 2mbit μου... Ειμαι ολη την ημερα απο 1.60 μεχρι 1.75 mbit εκτος απο μερικες στιγμες (για λιγα λεπτα ) γυρω στα 1.2mbit αλλα για πολυ λιγο...Ειδα μετα απο πολυ καιρο να κατεβαζω torrent με 180+ kb/s. Δεν σας κρυβω την χαρα μου βεβαια... Λετε να αρχισαν να σοβαρευονται επιτελους; Ειμαι στην περιοχη της Νικαιας , τηλ 210491... ... Εαν καποιος αλλος γυρω απο εδω εχει δει διαφορες ας πει μπας και παρουμε λιγο κουραγιο...

56397281.png

Δημοσ.
... Λετε να αρχισαν να σοβαρευονται επιτελους;

LOL

Μάλλον άρχισαν τα κοψίματα για το Full LLU από Tellas και Vivodi και άρχισε να ελαφραίνει το δίκτυο του ΟΤΕ. :-P

Δημοσ.

Μπαααα δεν νομιζω...ΔΕν νομιζω ακομα να υπαρχει διαθεσιμοτητα αυτων των δικτυων στην περιοχη μου... Θα δειξει... Και σημερα μια χαρα παει... Αναμεινατε νεα...

click START to re-test

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.46Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.70Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

Δημοσ.

Ενδιαφέρον PaPpaS_gr..!

Θα κοιτάξω και εγώ το απόγευμα σπίτι τι γίνετε!

Και ή που θα σε στηρίξω ή που θα κρεμάσω τον ΟτΕ!

Άντε να δούμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...