dhmak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ: Α!! ΡΕ ΟΤΕ !!@@!! ..ΑΜΩ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ να σε πουλήσουν να βρούμε την υγεία μας.
theo37 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ: Α!! ΡΕ ΟΤΕ !!@@!! ..ΑΜΩ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ να σε πουλήσουν να βρούμε την υγεία μας. Say it again!!!
gfilippas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Say it again!!! Α!! ΡΕ ΟΤΕ !!@@!! ..ΑΜΩ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ να σε πουλήσουν να βρούμε την υγεία μας.
nontasg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να έχω παράπονα για τις ταχύτητες,αλλά να κι ένα καλό πολύ κουφό με γραμμή 768/192: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.21Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.22Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nemesis345 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πιστεύω ότι μέχρι μέσα Νοέμβρη [ πρώτα ο Θεός ], θα είμαστε όλοι με τις κανονικές ταχύτητες... :???: By the way... Πάρτε και ένα δωράκι 1024-256 για το δρόμο TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 212.94Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 821.25kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test Καλή όρεξη Και για πες τον ISP σου? Εγώ πάλι όπως είπα πριν μερικά posts επιασα για 5 δευτερα 1024! Μετά έπρεπε να βλέπατε την κατηφόρα που πήρε το download! :mrgreen: Αααχ, δεν θα έρθει η μέρα που όλα πλέον θα λειτουργούν σωστά σ' αυτή την χώρα!! Θα έρθει που θα πάει!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
x_vagos_x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Έχω Forthnet... Και είμαι και με το προνομιακό της 1ης Ιουνίου... [ όσο για το 1024 που είχες πιάσει, το διάβασα... ]
gfilippas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Αααχ, δεν θα έρθει η μέρα που όλα πλέον θα λειτουργούν σωστά σ' αυτή την χώρα!! Θα έρθει που θα πάει!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Θα έρθει σίγουρα. Εγώ θα ζω για να την δω;
kattistt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Θα έρθει σίγουρα.Εγώ θα ζω για να την δω; Μπααα..... ουτε τα δυσεγγονα μας δεν θα ζουνε...:???:
enas1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 192.28Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 260.81kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem agorasa syndesi 2mbit kai na ti pairnw o forthnet mou leei ftaiei o ote
x_vagos_x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 OLE OLE OLEΕπιτέλους, Πάω να το εξακριβώσω και αλλού Μπράβο πάντως Πολύ Χάρηκα Επιτελους και μια επιβεβαιωση απο μεσα! ποιο επισημο δεν γινεται. τωρα μενει να κανουμε υπομονη και συντομα θα απολαυσουμε σχετικα λιγο πιο γρηγορο ιντερνετ τωρα οσο αφορα τιμες σε συνδρομες θα δουμε τι θα πουν παντως το παρων κοινοποιηθηκε σε ολους τους ISP συμφωνα με τον ΟΤΕ μενει να δουμε τι θα γινει απο εδω και περα. αντε παιδια υπομονή. Ωραια ωραία...Μια ερώτηση όμως. Πως θα δω σε ποιο dslam συνδεόμαι? Θυμάστε τις πρώτες αντιδράσεις αυτών που ανάγνωσαν το νέο...; Βάζω στοίχημα ότι τώρα έχουν μετανιώσει γι' αυτά...
Constant1ne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Έχει παραγίνει το κακό. Κι εγώ είμαι στο club των -2Mbit. Υπάρχει κάποιος που είχε πρόβλημα και έβγαλε άκρη? Που να του είπαν κάτι άλλο εκτός από υπομονή? Το θέμα είναι οτι κάθε μέρα είναι και χειρότερα..
x_vagos_x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Ένας γνωστός μόλις μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο το πρωί στον ΟΤΕ [ έχει και ISP και γραμμή ΟΤΕ { καλά το 2ο προφανέστατο... } ] Κατέβαζε με 40kb/s και τελικά τώρα κατεβάζει με 200kb/s [ μιλάμε για 2Mbits γραμμή και σύνδεση ] μέσω αξιοπιστότατου FTP ...
paularas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είχαμε όλοι την προηγούμενη μας ταχύτητα ήμασταν ευχαριστιμένοι. Δηλαδή τώρα με 1mb κατεβάζω με λιγότερα καθ'όλη την διάρκεια της μέρας και το βράδυ απλά έρχεται και ανεβαίνει περισσότερο από όσο είχα τα 512. Δηλαδή όλη την ημέρα έχω μέσο όρο 35-40 kb/s και τα βράδυα που έχει κέφια πιάνω τα 64kb/s...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα