nontasg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Να κάνουμε αποχή από το forum για να επανέλθει ο poulinos...:twisted:
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ μηνυματα τα οποια δεν εχουν σχεση με το παρων θεμα θα γινονται ΑΝΑΦΟΡΑ (REPORT POST) ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ (MODERATORS) και θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ (DELETED) ............. (πάντως πάνω από 208 δεν πάει με τίποτα, δεν του γουστάρει καθόλου φαίνεται)
G_Zisis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Πώς το καταλαβαίνετε πως κάνανε ban τον poulino? Πάντως δεν πρέπει ρε παιδιά.Έχει βοηθήσει πάρα πολύ το παιδί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Για να μην υπάρχουν απορίες και να λήξει το θέμα: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146229
Donacgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 na rotiso kai go kati. an kai exo xasei episodia apo oti vlepo! iparxei periptosei mazi me ton ote na mas anavathmisoun kai emas pou exoume alous providers?
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δεν έχει διευκρυνιστεί αυτό ακόμα.Πάντως έχω διαβάσει κάποιος που είχε γραμμή σε άλλο isp και βρισκόταν σε dslam που γίνονται τώρα αναβαθμίσεις,από 512 του πήγε 1024 όχι μόνο η γραμμή αλλά και η ταχύτητα.
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Παιδιά έχει δίκιο ο admin.iekep, ας μην ξεφεύγουμε. Σήμερα κάποιος φίλος φίλου φίλου που δουλεύει στον ΟΤΕ (τρέχα γύρευε) μου έλεγε ότι πολλοί τεχνικοί δεν εμπιστεύονται τις αναβαθμίσεις που έγιναν (λόγω της ποιότητας του κινέζικου εξοπλισμού κλπ) και δεν τους αρέσει η ιδέα να επεκτείνουν το πιλοτικό πρόγραμμα μέχρι να δουν πως θα πάει το πράγμα με τους ήδη...αναβαθμισμένους. Λίγο ράδιο αρβύλα μου ακούγεται αυτό αλλά δεν ξέρω και κανέναν άλλο από ΟΤΕ να μου το επιβεβαιώσει.
fits13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Kalispera pedes. tha ithela na kanw merikes erwtiseis sxetika me adsl512 poy thelw na parw. 1on poia moy proteinete san kaliteri kai giati, 2on thelw i adsl poy tha parw na min sindeetai amesws sto net me to poy anoigw ton h/y moy alla opote thelw egw. mporw na to kanw afto me kapoia kai an nai pws ginetai kai telos 3on se periptwsi poy agorasw kapoio paketo opws conn-x, adsl cube k.a. otan lixei to paketo tha sinexisw na plirwnw to pagio poy plirwneis ston ote gia ti grammi adsl opoiodipote provider kai na exeis h' oxi??? sas eyxaristw poly gia tis apantiseis sas prokatavolika.
danaos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Περίεργα πράγματα στο insomnia δηλαδή... Ban o poulinos? Και τι είναι αυτοί οι καινοφανείς αρχηγέτες που φάνηκαν στην πιάτσα; Αν ήμουν poulinos, θα έκανα καινούρια εγγραφή ή μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα προτιμούσα να μην ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί που δεν με θέλουν... Λυπάμαι πολύ πραγματικά...
giorgos_g Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 /offtopic Ela nte, etsi opos pai tris kai o koukos tha minoun edo mesa lol /offtopic Sto thema mas tora, anavathmistike kaneis alos stin Terpsithea???
appleater Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Περιοχή Ελληνικού (Κέντρο Τερψιθέας) Forthnet 384/128 (DSL in a box) > 768/192 την Παρασκευή 1/7.
danaos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αναβαθμίζεται και η γραμμή και η σύνδεση internet;
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αναβαθμίζεται και η γραμμή και η σύνδεση internet; apo ti lene ta paidia parapano.. ksypnane mia orea proia.. kai ola eine dipla se taxytita..opote kai ta dyo anavathmizonte taytoxrona me ton idio paroxea(ote-ote), kai mia mikri diafora se xrono an exeis diaforetiko paroxea, mia mera wait peripou ,meta apo to upgrade tis gramis.
chatasos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 kai mia mikri diafora se xrono an exeis diaforetiko paroxea' date=' mia mera wait peripou ,meta apo to upgrade tis gramis.[/quote'] Κάποιοι ISPs έχουν αναβαθμίσει ήδη τους συγκεκριμένους συνδρομητές, οπότε με το που θα αποσυνδεθούν και ξανασυνδεθούν, θα έχουν την καινούργια ταχύτητα. Δεν είναι θέμα του ΟΤΕ το συγκεκριμένο.
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δηλαδή τώρα ποια είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμιστούν και τα πακέτα.Ωραία!!Θα κάνω την 384 σε 512 για να πάω 1024!! :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα