Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΠΡΟΣΟΧΗ μηνυματα τα οποια δεν εχουν σχεση με το παρων θεμα θα γινονται ΑΝΑΦΟΡΑ (REPORT POST) ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ (MODERATORS) και θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ (DELETED)

.............

(πάντως πάνω από 208 δεν πάει με τίποτα, δεν του γουστάρει καθόλου φαίνεται)

Δημοσ.

Πώς το καταλαβαίνετε πως κάνανε ban τον poulino?

Πάντως δεν πρέπει ρε παιδιά.Έχει βοηθήσει πάρα πολύ το παιδί.

Δημοσ.

Δεν έχει διευκρυνιστεί αυτό ακόμα.Πάντως έχω διαβάσει κάποιος που είχε γραμμή σε άλλο isp και βρισκόταν σε dslam που γίνονται τώρα αναβαθμίσεις,από 512 του πήγε 1024 όχι μόνο η γραμμή αλλά και η ταχύτητα.

Δημοσ.

Παιδιά έχει δίκιο ο admin.iekep, ας μην ξεφεύγουμε. Σήμερα κάποιος φίλος φίλου φίλου που δουλεύει στον ΟΤΕ (τρέχα γύρευε) μου έλεγε ότι πολλοί τεχνικοί δεν εμπιστεύονται τις αναβαθμίσεις που έγιναν (λόγω της ποιότητας του κινέζικου εξοπλισμού κλπ) και δεν τους αρέσει η ιδέα να επεκτείνουν το πιλοτικό πρόγραμμα μέχρι να δουν πως θα πάει το πράγμα με τους ήδη...αναβαθμισμένους.

Λίγο ράδιο αρβύλα μου ακούγεται αυτό αλλά δεν ξέρω και κανέναν άλλο από ΟΤΕ να μου το επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Kalispera pedes. tha ithela na kanw merikes erwtiseis sxetika me adsl512 poy thelw na parw. 1on poia moy proteinete san kaliteri kai giati, 2on thelw i adsl poy tha parw na min sindeetai amesws sto net me to poy anoigw ton h/y moy alla opote thelw egw. mporw na to kanw afto me kapoia kai an nai pws ginetai kai telos 3on se periptwsi poy agorasw kapoio paketo opws conn-x, adsl cube k.a. otan lixei to paketo tha sinexisw na plirwnw to pagio poy plirwneis ston ote gia ti grammi adsl opoiodipote provider kai na exeis h' oxi??? sas eyxaristw poly gia tis apantiseis sas prokatavolika.

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα στο insomnia δηλαδή...

Ban o poulinos?

Και τι είναι αυτοί οι καινοφανείς αρχηγέτες που φάνηκαν στην πιάτσα;

Αν ήμουν poulinos, θα έκανα καινούρια εγγραφή ή μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα προτιμούσα να μην ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί που δεν με θέλουν...

Λυπάμαι πολύ πραγματικά...

:(

Δημοσ.
Αναβαθμίζεται και η γραμμή και η σύνδεση internet;

apo ti lene ta paidia parapano.. ksypnane mia orea proia.. kai ola eine dipla se taxytita..opote kai ta dyo anavathmizonte taytoxrona me ton idio paroxea(ote-ote),

kai mia mikri diafora se xrono an exeis diaforetiko paroxea, mia mera wait peripou ,meta apo to upgrade tis gramis.

Δημοσ.

kai mia mikri diafora se xrono an exeis diaforetiko paroxea' date=' mia mera wait peripou ,meta apo to upgrade tis gramis.[/quote']

Κάποιοι ISPs έχουν αναβαθμίσει ήδη τους συγκεκριμένους συνδρομητές, οπότε με το που θα αποσυνδεθούν και ξανασυνδεθούν, θα έχουν την καινούργια ταχύτητα. Δεν είναι θέμα του ΟΤΕ το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα ποια είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμιστούν και τα πακέτα.Ωραία!!Θα κάνω την 384 σε 512 για να πάω 1024!! :grin: B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...