Προς το περιεχόμενο

'Αλλαξα στο bios το AGP APERTURE SIZE στα 512,κ δεν ανοίγει οθόνη (no signal).

nikosparty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Αλλαξα στο bios το AGP APERTURE SIZE στα 512,κ δεν ανοίγει οθόνη (no signal).

Tι να κανω?

Reset το bios?και αν ναι πως γινεται?Αμα βγαλω την μπαταρια ειναι οκ?

Πρεπει να εχω το manual της Motherboard?

Για να κανω reset με jumperakia?

To μοντελο της motherboard ειναι: 648F NEO MS-6585(v5.x) ATX)MSI Version 5 G52-M6585X8

Δημοσ.

Αν δεν έχεις το manual της μητρικής για να δεις πώς γίνεται το reset, εφάρμοσε την μπακαλίστικη μέθοδο και βγάλε την μπαταρία για 10 δευτερόλεπτα, αφού έχεις αποσυνδέσει και το τροφοδοτικό από το ρεύμα.

Δημοσ.

nai kane reset to bios. Yparxei jumberaki gi auto epano sti mitriki sou. Ti thesi tou tha tin breis sto manual tis mitrikis kathos kai odigies..

Δημοσ.

βγαλε την παταρια Για κανα μισολεπτο και μετα ξαναβάλτην η συμβουλεψοθ το μανουαλ της μητρικης σου για το πιο τζαμπερ πρεπει να αλαξεις ωστε να κανεις ετσι ρεσετ στο ΒΙΟΣ ,

Στο agp apertuse size βαζουμε το 1/4 απο την συνολικη σου ραμ δλδ αν εχεις 1024Μβ βαλε 256 , αν εχεις 512 βαλε 128 etc

Δημοσ.
nai kane reset to bios. Yparxei jumberaki gi auto epano sti mitriki sou. Ti thesi tou tha tin breis sto manual tis mitrikis kathos kai odigies..

βγαλε την παταρια Για κανα μισολεπτο και μετα ξαναβάλτην η συμβουλεψοθ το μανουαλ της μητρικης σου για το πιο τζαμπερ πρεπει να αλαξεις ωστε να κανεις ετσι ρεσετ στο ΒΙΟΣ ,

Και τι διαφέρουν αυτά από ότι είχα πει εγώ;

Δημοσ.
Και τι διαφέρουν αυτά από ότι είχα πει εγώ;

Σε τίποτα...

Αλλά ....

Αν προσέξεις την ώρα του κάθε ποστ θα καταλάβεις ότι του απαντούσατε όλοι ταυτόχρονα !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...