Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπον πηρα την R4DS και μια καρτα μνημης 1Gb. Ομως την πηρα απο το http://www.DiscoAzul.com γιατι ηταν το μονο που εστελνε με αντικαταβολη (δεν εχω πιστωτικη καρτα) Ευχαριστω για τις συμβουλες!!! :-D :-D

Ρε συ,πώς καταλαβαίνεις τα Ισπανικά?Δεν μπορω να βρω στα Αγγλικά...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οταν πας να κανεις register πρεπει να βάλεις όνομα διεθυνση κλπ αλλά δεν ξερω σε ποιο κουτάκι βάζω το καθε ένα....λολ

Δημοσ.

@Georgio4ever Ποσο σου βγηκε? R4DS+1gb+μεταφορικα με αντικαταβολη=?

@FunkyFisch Για να καταλαβεις αν ενα προγραμμα θελει Patch η οχι ειναι απλο.Η' θα το γραφει στην σελιδα που θα το κατεβασεις ή θα το βαλεις στο DS και δεν θα ξεκιναει, θα το πατσαρεις και μετα θα παιζει.Συνηθως αναφερουν οι δημιουργοι με ποιες καρτες τρεχει ετσι οπως ειναι και αν θελει patch

edit: Funky το αλλο thread αστο για τα νεα παιχνιδια.Ασ τα λεμε απο εδω.

στην R4DS gbaroms δεν παιζουν.μονο DS roms.Δεν ειναι θεμα emulator αλλα εσωτερικης μνημης ραμ που δεν εχει η πλειοψηφια των σλοτ-1 καρτων.Με το Wi-fi Θα μπορεις να παιζεις ονλινε τα παιχνιδια σου.

Για τον DSbrowser ναι αλλα στις slot-1 καρτες δεν λειτουργει, χρειαζεται και σλοτ-2 λογο ελλειψης ραμ.

Αλλα και παλι ειναι ψιλοαπαραδεκτος.Δεν τον εχω δοκιμασει αλλα ολοι ετσι λενε.Ειναι αργος σε φαση λες και εχεις 56αρα συνδεση και δεν υποστηριζει flash.Οποτε μια χαρα ειναι για το online αλλα για internet κρατα το pc σου!

Δημοσ.

Μου βγηκε ακριβα, 85 Ευρω αλλα δεν εβρισκα απο αλλου με ανικαταβολη! Τωρα ελπιζω να μην ειναι μουφα το site και να τα στειλουν γρηγορα... τι διαολο απο τα 85 τα 15 ειναι μεταφορικα και σε 24 ωρες λεει...

Δημοσ.

Αλλο τώρα:Βρήκα 2 ds emulators (desmume kai ideas) αλλά το πρώτο κολλάει ή δεν παιζει καθόλου ή δεν εμφανίζει καποια bitmaps οπως στο pokemon rangers δεν εμπφανιζονται τα sprites των npcs και το δεύτερο δεν ανοίγει καν!Τι να κανω????????????

Δημοσ.

Συγνωμη αν κουραζω παιδια αλλα επειδη διαβασα καποια ποστ του panther σε προηγουμενες σελιδες προβληματιστηκα. Με την R4DS θα εχω καλη συμβατοτητα; Και εκτος αυτου, πως θα ξερω ποια microSD να παρω για να γλυτωσω τα slow-downs; Επειδη θελω και μια δευτερη καρτα πηρα μια απο τον Γερμανο. Ξερετε αν με αυτη http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35042&category=684 θα εχω slow-downs;

Δημοσ.

Tα slow-downs δεν έχουν να κάνουν με την κάρτα μνήμης (αυτή που πήρες απο το ΓΕΡΜΑΝΟ) αλλά απο την κάρτα slot1 όπως είναι η R4 η Μ3 τκλ. Πάντως η R4 είναι μακράν η καλύτερη για να αποφύγεις τα slow-downs.

Δημοσ.

A και κατι τελευταιο :-D οταν λεμε slow-down εννοουμε κολληματα μες στο παιχνιδι σπανια, συνεχως σε σημειο που να καταστρεφει το game ή μεγαλυτερα loading times; (Ελπιζω η R4DS να παιζει τις Pokemon Diamond/Pearl και μερικα αλλα νεα παιχνιδια!

Δημοσ.
Μου βγηκε ακριβα, 85 Ευρω αλλα δεν εβρισκα απο αλλου με ανικαταβολη! Τωρα ελπιζω να μην ειναι μουφα το site και να τα στειλουν γρηγορα... τι διαολο απο τα 85 τα 15 ειναι μεταφορικα και σε 24 ωρες λεει...

ego prin liges meres pira tin R4 apo auto to site.me antikatavoli plirosa 55 euro.

karta mnimis pira apo multirama

Δημοσ.

Sorry guys αλλα η καρτα μνημης δημιουργει τα slow downs-κρασαρισματα κτλ.

Ολα ειναι θεμα Write και read speed που εχει η καθε καρτα.

Αυτην που πηρες την ειχα στο κινητο μου και στην αρχη αυτη ειχα πανω στην R4. Χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Μπορει να υπηρχε καποιο slowdown αλλα τουλαχιστον δεν παρατηρησα τιποτα.

Οι περισσοτεροι ειχαν κριτιριο συγκρισης των καρτων μνημων το Castelvania PoR.

Αναλογος την καρτα ή δεν επαιζε ή κρασαρε. Με την sandisk που λεει και ο φιλος λειτουργουσε μια χαρα και οσο το επαιξα (κανα 2 ωρες ηταν τελειο χωρις ιχνος προβληματος).

Ακομα για slow downs δοκιμαζανε το Tony Hawk οπου πχ ο χρονος στο παιχνιδι ηταν 1 λεπτο ενω πραγματικα ειχε περασει 1 και 10-15.

Μετα αλλο μεγαλο ζητημα ηταν οι καρτες της Kingston που ηταν φθηνες ΑΛΛΑ οσες ηταν παραγωγης Japan ηταν κορυφαιες, οσες ηταν Taiwan ηταν σαν να λεμε δευτερης διαλογης και δημιουργουσανε προβληματα(κολληματα και τετοια).

Οι καρτες Μ3,R4,SCDS ktl εχουν να κανουν με το compatibility περισσοτερο.Αν το παιζει θα το παιξει παει τελειωσε.Απο εκει και περα ειναι θεμα καρτας μνημης για την συμπεριφορα του παιχνιδιου

panosvlass you are the BEST

Thanx man.Οτι μπορω κανω να βοηθησω οπως καποιοι βοηθησαν εμενα.

Στην αρχη ειναι μπαχαλο το θεμα γιαυτο βοηθαω οσο μπορω.

Οποιος θελει απο το εμαιλ στο προφιλ μου μπορει να με βρει στο msn για πιο ευκολη επικοινωνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...