nasty13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Σήμερα μου ήρθε και μένα η παραγγελία μου. Πήρα μια R4 και μια Sandisk microSD 1GB. Tο θέμα είναι οτι δεν εχω καταλάβει τίποτα και θα χρειαστώ λίγη βοήθεια. 1) To κουτί της μνήμης (sandisk) περιλαμβάνει 2 πράγματα. Α) Την μνήμη η οποία είναι στο μέγεθος του νιχιού Β) Απο ένα πράγμα που γράφει απάνω TRANSFLASH ADAPTER και βάζεις την μνήμη μέσα. Το θέμα έιναι το Β (το ADAPTER) που το βάζω? 2) Το κουτί της R4 περιλαμβάνει και αυτό 2 πράγματα. Α) Την R4 Ενα USB TRANSFLASH. Τι κάνω, πέρνω το 1Α και το βάζω στο 2Β για να φορτώσω παιχνίδια, και μετά το πέρνω και το βάζω στο 2Α για να παίξω? Το 1Β ?τι γίνετε με αυτό? Εβαλα και το CD και εκεί έχασα την μπάλα. Τελικα τα παιχνιδια πως θα τα περασω στην μνήμη ? Θα χρειαστεί κάποιο προγραματάκι που έχει μέσα το cd? Προσπάθησα να διαβάσω τις οδηγίες αλλά δεν έχω καταλάβει τι πρέπει νά κάνεις copy paste στην flash. Αν μπορει κάποιος να μου πεί..... Ευχαριστώ για την κατανόηση. Το DS ακομα δεν το έχω αγοράσει για να πειραματιστώ.
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 αρχικα θα βαλεις την μικρη καρτουλα που ειναι σαν το νυχι σου στο 2β οπως λες και θα την βαλεις στον η/υ σου αν δεις στο σιντι εχει καποιες οδηγιες,δηλαδη να μεταφερεις καποια αρχεια στην καρτουλα σου μολις το κανεις αυτο,θα την βγαλεις ,θα την βαλεις πανω στην 2α και θα την βαλεις στο ντι ες,αυτο θα ξεκινησει και θα φτιαξει μονο του οτι θελει. μετα οποτε θες να περασεις υλικι στην καρτουλα,την βγαζεις και την ξαναβαζεις στον η/υ και με απλο συρσιμο περνας οτι θες,μπορεις να τα βαζεις και σε φακελους,οπως νομιζεις εσυ καλυτερα-εγω τα βαζω χυμα στο root folder τελος ο ανταπτορας οσον αφορα το νττι ες δεν σου χρειαζεται καθολου,απλα μετατρεπει το micro sd -> sd απλο για να μπορεις να χρησιμοποιησεις την μνημη αυτη σε κινητα,φωτογραφικες μηχανες κλπ υγ:παρε ντι ες συντομα,τα σπαει!
pigos23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 katevasa to SNEmulDSv03 pou einai emulator gia snes. evala ta arxeia fortosa k kati roms pou eixa alla den ginete tpt. mporei kapoios na voithisei?? to DLDI gia tin karta mou (R4)ti einai??exei sxesi??to katevasa k auto to evala sto root tis kartas mou alla k pali tpt. genika opoios mporei as mou eksigisei ligo ti einai to DLDI giati exo mperdeutei.xreiazete k stis taineies?? pls help.
nasty13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 οκ.Για τις κάρτες κατάλαβα. Αυριο που θα πάρω και το DS θα δώ τι παίζει και με τους φακέλους που λέει. Ευχαριστώ πολύ.
nasty13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Νομίζω οτι SNES και οτιδίποτε αλλό πλιν DS δεν μπορείς να παίξεις. Θα πρέπει να βάλεις και μία flash κάρτα
panosvlass Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Το DLDI ειναι ενας τροπος patch για καποια εφαρμογη που ειναι γραμμενη για το DS αλλα η καθε καρτα θελει το δικο της patch. Δηλαδη κατεβαζεις την εφαρμογη, το αρχειο DLDI για την R4 ενα προγραμματακι ωστε να περασεις το patch στην εφαρμογη.Ειναι μια πολυ ευκολη διαδικασια.Μην σε προβληματιζει. Κατσε να κανω ενα search να βρω τα αρχεια να στα στειλω και οποιος αλλος θελει.
panosvlass Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Λοιπον στην σελιδα http://chishm.drunkencoders.com/DLDI/ μπορει ο καθενας να βρει το αντιστοιχο patch για την καρτα του. Μαζι εχει και οδηγιες αλλα ειναι λιγο μπερδεμενες. Οποτε κατεβασε το αρχειο που δινω και τρεξε το dlditool32 στο παραθυρο που θα σου βγαλει επελεξε το patch που χρειαζεσαι, στην συγκεκριμενη περιπτωση στον ιδιο φακελο εχω της R4DS απο κατω διαλεξε την εφαρμογη που θες και πατα PATCH. Αυτο ηταν ολο. Δοκιμασε να δεις οτι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο edit: Βασικα τωρα παλευω να βρω τα αρχεια του dos(χρειαζονται για το παιχνιδι) και της amiga(χρειαζονται για την μουσικη) για το Flashback DS.Αν τα εχει κανενας ευπροσδεκτα!!! Εχω ετοιμο patchαρισμενο το DSOrganize αν το θελει κανεις. dldi.zip
pigos23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 telika ontos to SNEmulDSv03 thelei k flash karta. tora peri DLDI arxisa na mpaino sto noima. kamia efarmogi pou na patcharete me ton parapano tropo gia na eksaskitho iparxei?? thank you gia tis ameses apantiseis panosvlass.To dsorganise thelei patch??
panosvlass Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ναι θελει.Αλλα το εχω μονο πατσαρισμενο. Βρες το και δοκιμασε το. Δοκιμασε πρωτα να δεις γιατι μπορει και να δουλευει χωρις patch η να εχει κατεβασει την ηδη patched εκδοση. Κανονικα ξερω οτι θελει.Ακομα πρεπει το nds αρχειο να το εχεις στο root folder και να υπαρχει και ενας φακελος που να λεγεται DSOrganize και να περιεχει τα αρχεια του προγραμματος μεσα. Αν δεν το ξερεις οτι φακελο δεν χρειαζεσαι για να μην σου βγαινει στην λιστα με τα games μπορεις απο τα windows να τον κανεις hidden και στο DS δεν θα στον εμφανιζει.ΠΧ τον φακελο του DSOrganize τον εχω κανει Hidden γιατι δεν χρειαζεται να τον βλεπω ολη την ωρα
FunkyFisch Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Eimia kainourgios sto forum kai i8ela na sas rwtisw: Pou mporw na vrw ena forum/topic pou na perigrafei akrivws pws mporw na parw ena nds file apo ton pc mou kai na mporw na to paixw sto ds mou kai na exw kai ti dinatotita na kanw saves.Apo oti akousa prepei na gnwrizw to firmware tou ds mou...ti mou proteinete?kai pws vriskw to firmware mou?
panosvlass Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Καταρχην καλωςηρθες. Κατα δευτερον γραφε αν μπορεις με ελληνικα και οχι greeklish. Λοιπον το τοπικ που θες ειναι αυτο: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150725 Απλα επειδη εχει να ανανεωθει καιρο το συγκεκριμενο αφου το διαβασεις ολο ρωτα για τι καινουργιο παιζει στην αγορα(R4DS,M3simply κτλ) Το firmware δεν σου χρειαζεται καθολου. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι μια πχ R4DS, ενα DS και τα παιχνιδια και τιποτα αλλο! Εδω ειμαστε να σου λυσουμε τις αποριες
Georgio4ever Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Παιδες θελω βοηθεια. Επειδη ολο λεω να παρω μια καρτα και ολο τπτ επειδη ψιλοφοβαμαι μη παρω μ@λ@κι@ θα ηθελα καποιος να μου προτεινει μια καρτα για να βαζω roms του DS. (GBA, Mp3 κλπ δε με ενδιαφερουν) Δηλαδη ψαχνω: 1) Μια καρτα με μεγαλη συμβατοτητα σε παιχνιδια DS. 2) Να ειναι ευχρηστη με ενα απλο copy-paste ας πουμε και ευκολο τροπο στο να παιζω παιχνιδια και 3) Κατα προτιμηση μια οικονομικη λυση. Οχι καμια με 100ευρω... 40 με 50 ΑΝ υπαρχει. α και 4) Ενα αξιοπιστο Ε-Shop γιατι μενω Χαλκιδα και τα περισσοτερα τα φοβαμαι μη "χαθουν" στη διαδρομη. Τhx εκ των προτερων (απαντηστε εδω ή και σε PM)
panosvlass Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Το εχω πει ξανα λες και κανω διαφημιση!!!! R4DS Οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ζητας. 1)Τελεια συμβατοτητα 2)Copy-Paste-PLAY 3)50ευρω μαζιμε τα μεταφορικα express mail + 512mb kingston 11ευρω. 4) http://www.divineo.cn (Ναι ναι το κινεζικο) Σε 4 μερες παραδωση με xpress mail +tracking.Την kingston την πηρα απο Mediamarkt αλλα και σε πολλα σιτε εχουν τρελες ευκαιριες.(Απεφυγε το ebay γιατι σε καρτες μνημης παιζει πολυ fake)
FunkyFisch Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αλλο τώρα:πώς ξέρω αν ενα πρόγραμμα ή Rom θέλει patchάρισμα?
Georgio4ever Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Το εχω πει ξανα λες και κανω διαφημιση!!!! R4DS Οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ζητας. 1)Τελεια συμβατοτητα 2)Copy-Paste-PLAY 3)50ευρω μαζιμε τα μεταφορικα express mail + 512mb kingston 11ευρω. 4) http://www.divineo.cn (Ναι ναι το κινεζικο) Σε 4 μερες παραδωση με xpress mail +tracking.Την kingston την πηρα απο Mediamarkt αλλα και σε πολλα σιτε εχουν τρελες ευκαιριες.(Απεφυγε το ebay γιατι σε καρτες μνημης παιζει πολυ fake) Λοιπον πηρα την R4DS και μια καρτα μνημης 1Gb. Ομως την πηρα απο το http://www.DiscoAzul.com γιατι ηταν το μονο που εστελνε με αντικαταβολη (δεν εχω πιστωτικη καρτα) Ευχαριστω για τις συμβουλες!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα