Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Δεν χανεις καμια εγγυηση αν χρησιμοποιεις την R4 η την Μ3 η οποιαδηποτε αλλη passcard.

2)Αν παρεις την R4(οπως εγω) εκτος του DS(!) θα χρειαστεις και μια microSD μνημη.1γιγα αρκει και περισσευει.Εχω μια 512 απο το κινητο μου και μου αρκει μια χαρα.

Οποτε δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.(Εκτος του να βρεις τα παιχνιδια, που δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο στις μερες μας!!!!)

GBA παιχνιδια η R4 οπως και καμια slot-1 λυση δεν παιζει.Αν σε ενδιαφερουν τα gba παιχνιδια τοτε θα χρειαστεις μια slot-2 λυση που περιλλαμβανει μια passcard + μια καρτα που μπαινει στην θεση των gba παιχνιδιων οπως το Link που εδωσες παραπανω.Αν και η συγκεκριμενη ειναι λιγο παλια.

Αν την θες μονο για DS-homebrew-mp3-videos τοτε ειναι best buy.

Εγγυηση θεωρητικα χανεις αν flashareis το DS, δηλαδη να χρησιμοποιεις μια σλοτ-2 λυση χωρις να χρειαζεσαι passcard.Κατι που πλεον με τις προσιτες σε τιμες και χρηση σλοτ-1 (R4-M3-DSX-κ.α.).

Αν και εχω διαβασει πολλες περιπτωσεις ποθ ατομα με φλασαρισμενα DS το γυρισανε στην Ν για αντικασταση λογο καμμενων/κολλημενων πιξελ και δεν το πηραν χαμπαρι και τους το αλλαξαν κανονικα.

Αν παρεις πχ την R4 μπορεις να την χρεισημοποιεις και σαν passcard αν θελησεις αργοτερα να παρεις και μια σλοτ-2 για να εχεις gba παιχνιδια.

Προσωπικα θεωρω πως δεν αξιζει να παρεις σλοτ-2 για να εχεις και gba.Υπαρχουν τοσα παιχνιδια καλα και μη που δεν θα εχεις "χρονο" για να δεις gba games.

Το μονο που υπερτερουν η σλοτ-2 λυση ειναι για την χρηση του Opera Browser για να σερφαρεις με το DS.Ασχετα που ειναι απαραδεκτο.Ειναι το μονο + που με αφηνει αδιαφορο.

Οπως ειχα γραψει παραπανω απο το divineo.cn πηρα την R4 50ευρω με τα εξοδα αποστολης και σε 3 μερες την ειχα σπιτι.+μια 1γιγα 30ευρω και εισαι τελειος.

Οτι αλλο θες ρωτα.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν φορτωσεις κι αλλα εκτος παιχνιδιων ενα γιγα ειναι λιγο

επισης και παιχνιδια να φορτωσεις αν βαλεις πολλα πανω παλιδ εν αρκει

ΟΜΩΣ

τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι μουφες,οποτε σβηνεις τις μουφες και ετσι 1 γιγα αρκει!

Δημοσ.
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Comic Book DS και να του δουλεύει;

Έχω πρόβλημα στην αναγνώριση των αρχείων CBDS...

'Ακυρο, το βρήκα το πρόβλημα. Νόμιζα ότι είχα την τελευταία έκδοση αλλά έκανα λάθος. Anyway, δοκιμάστε αυτό το προγραμματάκι όσοι δεν το ξέρετε και θα θέλατε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας comics on the go!!!

http://gnese.free.fr/NDS/ComicBookDS/?language=en

Δημοσ.

paidia na sas rotiso.R4 h M3??poia proteinete??exo to ds to aplo.

episis an mporei kapoios as mou steilei me pm kapoio magazi stin athina pou na poulaei autes tis kartes.den mporei na min iparxei...k as tis pliroso ligo pio akriva.

pls opoios mporei k kserei as epikoinonisei mazi mou.

euxaristo

Δημοσ.

Εγω που το έψαξα κατέληξα στην R4 αν και δεν έχει καμία διαφορά απο την Μ3. Για Ελλάδα δεν ξέρω αν θα βρείς.

Δημοσ.

Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μία... Υπάρχει κάποιο site που να κάνει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ή και σε άλλες (αν υπάρχουν);

Δημοσ.

εγω πηρα την Μ3 και δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα

κολαει σε κανα δυο παιχνιδια και μου κολλησε και προχθες στο μαριο 1η φορα,αλλα κατα τα αλλα ειναι αψογη.

μην φοβαστε την αγορα μεσω ιντερνετ,δεν ειναι τπτ

για μαγαζι εντος αθηνας,ισως αν ρωτησεις κανενα 'μαγαζι' της γειτονιας,μπορει να φερνει

Δημοσ.
Για συγκριση ολων των slot-1 εδω:

http://gbatemp.net/index.php?dynamic=39

Και γενικα το παραπανω site ειναι απο τα καλυτερα γενικα για DS/Wii

Thanx, m8!! :)

edit: Δεν σας κρύβω όμως ότι θα ήθελα και κάνα παιχνιδάκι GBA... τι κάνουμε γι' αυτό;

Δημοσ.

θα πρέπει να πάρεις και μια flash καρτα ξια να παίξεις παιχνίδια GBA( η οποία μπένει στην υποδοχή που πέρνει παιχνίδια GBA).

Δημοσ.

Paidia mporei kapoios na me enimerwsei? ti kanoun autes oi kartes? mporw na katevasw games apo to internet na ta pernaw sthn karta kai na paizoun sto DS? tha mou xreiastei kapoio epipleon software/kalwdia klp? plz help me eimai ligo akuros se auto to thema!

Δημοσ.
gia sas paidia epeidi den exo diathesi na skao polla lefta gia games

(ekserountai merikes paixnidares pou tha tis paro authentikes) k epeidi pleon exo dsl skeftika na paro k ego mia kartoula gia na vazo iso games apo to internet.

epeidi den exo pistotiki k den thelo na mpleko me agores apo ksena e-shops vrika 2 kartoules apo emarket.poia apo tis 2 nomizete oti einai kaliteri se apodosi k apo apopsi timis?? (exo to ds to aplo oxi to lite)

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=7144710

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=7151821

episis skeftomai tin agora k tou usb wi-fi connector tis nintendo.aksizei??tha kataferno na sindetho??diavasa apo enan sintakti tou periodikou t3 otan ekane review tou ds lite oti oses fores k an prospathise na sindethei me to usb wi-fi den ta katafere.

euxaristo osa paidia mpoun ston kopo na apantisoun

telika ekana to megalo vima

parageila tin R4 apo http://discoazul.com me antikatavoli k perimeno na mou erthei tetarti.55 euro + 21 euro micro sd 1gb sandisk = 76 euro gia ola.

den einai asxima...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...