Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia epeidh etoimazomai gia taksidi kai exw hdh asxolithei arketes wres me to ds lite, mporeite na mou peite to ekshs: mporw na fortizw thn mpataria akoma ki an den exei anapsei kokkino fwtaki? ti epiptwseis exei ayto? meiwnetai h zwh ths mpatarias h kati tetoio?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια εμενα μου ηρθε η R4DS μεσα σε 3 μερες απο divineo.cn και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος μεχρι τωρα και πραγματικα το DS 2 μερες τωρα δεν εχει κλεισει!!!!

Την δοκιμασα με μια Sandisk 512 και λειτουργει αψογα.Το Castlevania PoR δεν το εχω δοκιμασει ακομα για οσους θελουν να ξερουν και επειδη ειναι το μονο που δημιουργει προβληματα.

Εχει κανεις εμπειρια απο converting video->dpg για να διαβαζονται απο το Moonshell???

Εχω δοκιμασει 3 και δεν βλεπετε κανενα.και τα 3 παιζουν καρε-καρε.

Φταει η καρτα μνημης??Φταει πως τα μετατρεπω?Διαβασα εναν αναλυτικο οδηγο απο το gbatemp αλλα δεν καταφερα τιποτα.

ΜΡ3/games/homebrew ολα μια χαρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

ανακάλυψα τυχαία το site και καθώς είμαι πορωμένος με το DS Lite (white) μου είπα να γραφτώ και να πω μία καλημέρα.

Το δικό μου το M3 Simply μαζί με 1GB Micro SD (SanDisc) τα πήρα απο το model-gadget για GBP 55.13. 'Εκανα την παραγγελία Δευτέρα και Παρασκευή ήταν Αθήνα.

Σε οποιόν αρέσουν τα adventures να μην χάσει το Hotel Dusk: Room 215 (και φυσικά τα Wright Attorney)!!!

Δημοσ.

New Firmware update (1.02) for the M3 DS Simply

What's new:

· Hiding the display of those files and directories with "Hiding" attributes.

· Using the L button is the same as touching the screen to adjust the brightness.

· Narrowing the display for transditional Chinese characters.

· Background light will now turn off while closing DS in save mode.

· Soft reset included (L+R+A+B+X+Y) or touch the soft reset button with R to switch on/off this function.

· Decreasing possibility to experience the triforce boot screen and noise caused by using soft reset.

· Improving the technique to issue of freezing menu while using soft reset.

· Adds feature of large text size in eBook.

· eBook is also skinnable (create bckgrd_1.bmp & bckgrd_2.bmp in folder /_SYSTEM_/EBOOK)

NOTE: Due to the nonsynchronous of the audio and video, Moonshell temporarily does not support soft reset, but we will update with a new edition supporting it as soon as possible.

Download

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα η M3 Simply.

Πολύ καλή. Τα back up των παιχνιδιών μου, φόρτωσαν και έπαιξαν άψογα.

Με τη βοήθεια κάποιων βημάτων που είδα σε ξένο forum μου έτρεξε και το DSOrganize χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το moonshell ειναι πολύ καλο προγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Πολύ καλά έπαιξαν τα Mp3 Και τα βίντεο που δοκίμασα. Το σημαντικό είναι ότι κλείνοντας τα 'πορτάκια' του DS-lite αυτό δεν μπήκε σε sleep-mode αλλά συνέχισε να παίζει mp3 κανονικά, πράγμα πολύ βολικό.

Το κατάστημα που έκανα την παραγγελία είναι το http://www.enjoymedia.ch και βρίσκεται στην Ελβετία (εκτός Ε.Ε. δηλαδή).

Ενώ πήραν τα χρήματα πριν καμια 15-ριά μέρες και μου είπαν οτι θα το στείλουν αμέσως, το ταχυδρόμησαν τελικά το περασμένο Σάββατο! Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό και δεν επικοινώνησα μαζί τους για να μάθω(ουτε και αυτοί με ενημέρωσαν), πάντως μου έστειλαν την M3 με το νέο κουτάκι και οχι αυτο που εμφανιζόταν μέχρι πρότεινος στα διάφορα sites. Κατι θετικό είναι ότι απαντούν σε ολα τα emails.

Να προσθέσω βέβαια οτι ανα διαστήματα κανει προσφορές. Για λίγα κομμάτια έδινε την M3 simply 31 ευρώ. Οπως καταλάβατε την αγόρασα με μεταφορικά 42 ευρώ :) !

Δημοσ.
Paidia epeidh etoimazomai gia taksidi kai exw hdh asxolithei arketes wres me to ds lite, mporeite na mou peite to ekshs: mporw na fortizw thn mpataria akoma ki an den exei anapsei kokkino fwtaki? ti epiptwseis exei ayto? meiwnetai h zwh ths mpatarias h kati tetoio?

Η μπαταρία όπως είδα κι εγώ είναι λιθίου. Άρα θα ισχύουν τα κλασικά... μπορείς να τη φορτίζεις όποτε θέλεις, χωρίς να έχεις σημαντικές απώλειες στη χωρητικότητά της. Ακόμα λιγότερες απώλειες θα έχεις αν περιμένεις να ανάψει κόκκινο λαμπάκι για να το βάλεις στην πρίζα. Μια φορά στο τόσο (πχ μια φορά το μήνα) καλό θα της κάνει μια πλήρης αποφόρτιση και μια πλήρης φόρτιση (το δεύτερο με το DS σβηστό).

Ταξίδι θα κάνεις... μη σε προβληματίζει η μπαταρία του DS. :)

Δημοσ.

παιδια μολις πηρα και εγω την Μ3

απο αγγλια ,απο το dinineo,μου ηρθε σημερα το πρω στις 9 ενω την εκλεισα χθες

χιχιχιχ

πολυ καλη,αν και με μπερδεψε λιγο στην εγκατασταση,λογω των οδηγιων που δεν ηταν και τοσο σαφεις

αληθεια,το DSorganize τι ειναι;

οσον αφορα τα παιχνιδια,παιζουν ολα μεχρι στιγμης

υγ:σας ευχαριστω για τις χρησιμεες πληροφοριες

Δημοσ.

μεχρι στιγμης ολα καλα με την Μ3

ελαχιστα παιχνιδια δεν παιζουν

ενω παρατηρησα μια ασταθεια στα homebrew

τελος αναπαραγωγη πολυμεσων,μοναχα τραγουδια δοκιμασα,και παιζει καλα

ξερετε για αρχεια βιντεο,τι extention διαβαζει η Μ3?

Δημοσ.

Αρχεια με καταληξη dpg. Ψαξε στο internet (δε θυμαμαι το site που ειχε πληρη οδηγο) και θα βρεις μετατροπέα. Χρησιμοποιω το προγραμμα BatchDPG και βλέπω μεχρι και υποτιτλους απο το DS!

Δημοσ.
re paidia to Hotel dusk me tin m3 slot 2 paizei se kanena? brika mia sto d*monoid.com alla de hmoun tixeros.

Ναι παίζει με Trim Rom, 4xDMA, Software Reset, Force R/W

Δημοσ.
Αρχεια με καταληξη dpg. Ψαξε στο internet (δε θυμαμαι το site που ειχε πληρη οδηγο) και θα βρεις μετατροπέα. Χρησιμοποιω το προγραμμα BatchDPG και βλέπω μεχρι και υποτιτλους απο το DS!

ευχαριστω

οντως πολυ καλο

Δημοσ.

Φιλε heyou εμενα το PoR με την R4DS με μνημη sandisk 512mb νορμαλ οχι καποια ultra παιζει κανονικοτατα χωρις κανενα κολλημα.Το επαιξα κατα 20λεπτο και δεν εφαγε κανενα κολλημα απλα δεν μ'αρεσει το παιχνιδι οποτε το εσβησα.

Γενικα δεν εχω δοκιμασει παιχνιδι και δεν εχει παιξει, ολα λειτουργουν τελεια.

Το μονο που με απογοητευσε ηταν το card reader που ειχε μαζι.Πηρα το 2nd batch με τον "καλο" card reader ο οποιος δουλευε μια χαρα μεχρι χθες που ξαφνικα και χωρις λογο δεν διαβαζει την καρτα μνημης.Ενω στο λαπτοπ η καρτα δουλευει κανονικα.Ζεσταινετε αρκετα και κολλαει το pc.

Δημοσ.

Τελικά τρέχει μια χαρά το PoR. Mια φορά μονο μου κόλλησε.

Oμολογώ οτι νομιζα οτι γενικά δεν τρέχει και για αυτό δεν το έτρεξα (μπόινγκ).

Εχω Sandisk 1GB και ειμαι ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...