zousgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Σ'αυτο ο μαγκας εχει βαλει και διακοπτακι!!!!!!Τρελη μοντα και απ'οτι φαινεται λειτουργουν κανονικα.Οποτε τσιμπαμε μια R4 και αν δεν συνεχισουν την υποστηριξη την γυρναμε σε M3.Και το αντιθετο Βασικά δεν είναι διακοπτάκι. broke the connection between those 2 points to make it an R4, if you have the R4 simply solder/use another method of competing the connection between those points and you are ready to go.
panosvlass Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 http://youtube.com/watch?v=fJIFnLNu3m4 Sorry στο προηγουμενο ποστ ξεχασα το λινκ. Δες αυτο και θα καταλαβεις τι εννουσα!!!!! Συγνωμη και παλι!!!
xvagos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Εμένα πως μου φαίνεται πως R4 και M3 Simply είναι το ένα και το αυτό;
panosvlass Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μην σου φαινετε.ΕΙΝΑΙ!!!!! Οι φημες που κυκλοφορουν ειναι οτι οι developers της Μ3 πουλανε την R4DS εκτος γραμμης παραγωγης.(ή το αντιθετο)Παντως κατι τετοιο ακουγεται και ειναι βασιμο.
xvagos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 NullScan me ti methodo paraggiles apo divineo.cn? Ego me EMS thn idia mera kai ora me sena alla tin M3 DS Simply kai den mou irthe akoma.
NullScan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ την EMS διάλεξα. Τί να σου πώ, mail για το dispatch σου ήρθε ή οχι ακόμα ?
xvagos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ναι μου ήρθε με ένα αριθμό παραγγελίας που βάζεις στην ιστοσελίδα της κινέζικης ταχυδρομικής υπηρεσίας. Επισής εκεί είδα ότι το στείλανε το Σάβατο. Μάλλον θα φταίνε πάλι τα... ΕΛΤΑ!
heyou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Eχει κανείς την Μ3 simply? Αν έχεις κλειστά τα 'πορτάκια' του DS, τα αρχεία mp3 συνεχίζουν την αναπαργωγή? (και με R4 δεκτο, αφου οπως λετε είναι το ιδιο Hardware )
xvagos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Σήμερα μου ήρθε η DS Simply απο divineno.cn. Θα τι δοκιμάσω και αύριο θας σας πω νέα...
xvagos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Στα γρήγορα: Δοκίμασα τα: - DS OPERA= Βγάζει σφάλμα ότι δεν έχω βάλει το expansion slot και κάνει power off - Castlevania Portrait Ruin: Παίζει, αλλά μου κόλλησε δύο φορές μέχρι τώρα και χρειάστηκε να κάνω poweroff και restart το DS. Τα παραπάνω είναι προβλήματα που συνάντησα. Έβαλα και 5-6 games ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Mp3 και videos δεν δοκίμασα ακόμα...
heyou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Kαποιο καλό site που να πουλάει τις κάρτες και να υποστηρίζει Paypal? Το divineo δεν υποστηρίζει, το ευρωπαϊκό discoazul πουλάει πανάκριβα την κάρτα... EDIT: Γνωρίζει κάποιος το http://shop.01media.com/en ? ειναι αξιοπιστο και σχετικά με τους χρόνους αποστολής?
panosvlass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 http://www.bambooGaming.com Εχει paypal και φθηνα την καρτα 27ευρω. Αλλα τωρα δεν εχει stock την R4 μεχρι τις 18 Γεναρη. Σε αλλα φορουμ το θεωρουνε αξιοπιστο αλλα καπου καπου ακουγονται παραπονα για καθυστερησεις στην παραδοση. Δεν ξερω ομως κοστος μεταφορας.Αν μαθεις πες μας και μας!
zousgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πανευτυχής κάτοχος κι εγώ από σήμερα μιας M3 DS Simply! :D :D :D :D :D :D Καλά η κάρτα είναι άπαιχτη! Τρέχει τα πάντα με τη μία χωρίς το παραμικρό slowdown.. όποιος έχει ακόμα αμφιβολίες για πιθανή αγορά της καρτούλας ας με ρωτήσει να δοκιμάσω ότι θέλει.
panosvlass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Καλο λιωσιμο!!!! Απο που την πηρες? Με τι καρτα την δουλευεις? Για δοκιμασε και εσυ το Castlevania PoR να μας πεις αν δουλευει. Παιζει κανεις να κανει μια διευκοληνση???? Οπου να'ναι θα τσιμπισω ενα DSLite και εγω τωρα που τελειωσαν διαφορες οικονομικες εκρεμμοτητες και ελεγα να παραγγειλω απο πριν την R4 ή την M3.Υπαρχει κανεις που θα μπορουσε να κανει την παραγγελεια και να του δωσω τα λεφτα, μπροστα φυσικα.Για να μην τρεχω να βγαζω χρεωστικες καρτες και φυσικα δεν παιζει να βγαλω πιστωτικη.Να με βγαλει απο τον κοπο!Απο Αθηνα βεβαια. Ε??!!
zousgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ούτε εγώ έχω πιστωτική και απλώς βαριόμουν να τρέχω να βγάζω χρεωστική απ' την Alpha. Έτσι την παρήγγειλα από discoazul με αντικαταβολή. Μου τσίμπησαν τον κώλο βέβαια. 49 η κάρτα και 22 τα μεταφορικα.. Τουλάχιστον ήρθε σε 24 ώρες. Μια απλή SanDisk 1GB έχω. Όλα ταπαιχνίδια πάνε σφαίρα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα