Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία ερώτηση πρίν κάνω την παραγγελία και σας αφήσω στην ησυχία σας. Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω την SanDisk μνήμη του 1 GB από την Kingston που είναι και φτηνότερη?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν νομιζω.Ισα ισα στα περισσοτερα forums η Kingston λεγεται οτι δουλευει τελεια με R4DS/M3simply. Εκτος αν η Sandisk ειναι καμια εκδοση UltraII.

Οποια και να παρεις μια χαρα θα εισαι.

Ποσο τις εχεις βρει?Απο Ελλαδα η εξωτερικο θα την παρεις?

Καπου ειχα διαβασει οτι κυκλοφορουν Kingston που παραγονται στην ταιβαν και οχι στην κανονικη χωρα (ιαπωνια/γερμανια δεν ξερω ακριβως).Αν βρω το λινκ θα το βαλω.Και ισω να μην λειτουργουν οσο τελεια οσο οι κανονικες και ισως γιαυτο να ειναι πολυ φθηνες.

Βρηκα Kingston SD1gb(oxi mikroSD, κανονικη) στο Mediamarkt 18ευρω και μου εχει κανει εντυπωση.

Και παλι λεω οτι εχω διαβασει δεν εχω καποια προσωπικη εμπειρια προς το παρον.

Πιστευω πως οποια και να παρεις μια χαρα θα εισαι.

Δημοσ.

Τα links τα έδωσα στο προηγούμενο post μου. H R4 κάνει $44.95 και η μνήμη $34.95 από το divineo.cn που τα έχει και σε stock. Μαζί με τα μεταφορικά πάει γύρω στα 75 euro.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τελικα εχω παραγγειλει απο cheapmod την r4 απο την περασμενη εβδομαδα και ειμαι στην αναμονη.Θελω απλα να αναφερω για την εξυπηρετηση της γνωστης πια Glen.Μεχρι να κανω την παραγγελια για ενα παραξενο λογω απαντουσε το max μεσα σε 5 λεπτα.Απο την τριτη που τελικα τραβηχτηκαν τα λεφτα απο την πιστωτικη μου μεχρι και σημερα εχω στειλει 5 mail στα οποια δεν εχω λαβει καμμια μα καμμια απαντηση.Επισης απο την τριτη μου εχει ερθει ενας κωδικος στον οποιο συμπληρωνω στο royal mail και μου αναγραφει σε πιο σταδιο βρισκεται το δεμα μου.Απο της 2 του μηνα μου γραφει κολλημενα αυτο :Your item, posted on 02/01/07 with reference RIxxxxxxxxxGB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE.Λογικα αν το δεμα μου ειχε ξεκινησει για Ελλαδα θα το εγραφε.Οποτε παμε απο εβδομαδα τωρα,απλα για να φυγει η r4 μου απο καποι αεροδρομιο της Αγγλιας(της αρεσει η υγρασια και η βροχη μαλλον)Αναφερθηκε οτι μεσα σε 3 εργασιμες μερες γινεται παραδοση κατι το οποιο δεν επιβεβαιωνω.

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα σήμερα για ένα φίλο μου την M3 DS Simply $45 και αποστολή με EMS $23 από divineo.cn. Έκανα καλά; Το δέμα θα έρθει με courrier ή με ΕΛΤΑ και πότε; Ευχαριστώ...

Δημοσ.

I Played Halo on DS

Once upon a time, a very smart publisher came up with a brilliant idea. It contacted Microsoft and got the ball rolling on a very unlikely project: Halo for Nintendo DS. Needless to say, there were many egos involved and unfortunately because of some issues that I won't detail, the project was eventually cancelled. But not before it was completely up and running and fully playable. I know all his because I recently learned of the back-story and got a chance to play a leaked build of Halo on DS for myself.

matt-blog-20070104071705722.jpg

Above: a terrible mock-up of Halo on DS; the real thing actually doesn't look much different.

Amazingly, the ill-fated DS version of the title plays remarkably well. Think Metroid Prime Hunters but with a Halo facelift. I had the opportunity to run through the beginning beach area and noted while playing that it looked like Xbox Halo except on DS, it was running fast, and the control was responsive. The trademark Halo music even played out of the tiny speakers of Nintendo's handheld. It is really, truly a damned shame that certain publishers couldn't make this happen because it would have undoubtedly been a huge hit and would have only furthered the popularity of DS and the Halo franchise.

Now that DS is enjoying a clear lead over PSP and the Halo franchise is bigger than ever, I'd like to see this game-that-could-have-been actually come to exist on the retail market. It's too good of an idea and the execution is too impressive to let it collect dust in the forgotten cabinet of a publisher's vaporware library.

Would you buy Halo on DS?

Δημοσ.

Παιδιά με το http://www.discoazul.com τι τρέχει;

Θέλω να παραγγείλω την Μ3 Simply απο κει με αντικαταβολή αλλά είναι στα ισπανικά και δεν μπορώ να κάνω create account.!

Πατάω το εικονίδιο για τα αγγλικά και τίποτα, δεν φορτώνει η σελίδα..

Το είχε επισκεφτεί κανείς πρόσφατα? Λειτουργούσαν τα αγγλικά? Άμα είναι να περιμένω μπας και το φτιάξουν αλλιώς θα ψάξω κανένα άλλο site με αντικαταβολή...

edit: ΟΚ, λειτουργεί τώρα.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις σήμερα το πρωί μου ήρθε η R4 με την 1GB Kingston μνήμη. Την παραγγελία την έκανα από το divineo.cn την παρασκευή το μεσημέρι, μου έκανε τεράστια εντύπωση η ταχύτητα της παράδοσης. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να postάρω τις εντυπώσεις μου μόλις φορμάρω τη μνήμη και φορτώσω μερικά παιχνίδια. Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο αν δουλεύει και πώς μπορεί να το ζητήσει είτε από εδώ είτε με pm. :D :D :D

Δημοσ.

Καλος τα δεχτηκες!!!!!

Επειδη συντομα με το DS θα αποκτησω μαλλον μια R4 απλα πες μας εντυπωσεις.

Για δοκιμασε τον Browser αν και δεν νομιζω οτι θα λειτουργησει.Μου φαινετε θελει patched version.'Η θελει συνδιασμο slot-1 με slot-2 για να λειτουργησει.

Και αν εχεις χρονο δοκιμασε το Castelvania PoR.Πολλοι λενε οτι λειτουργει κανονικα και αλλοι παλι οχι.Ειναι το μονο που προβληματιζει.

Κανενα αλλο δεν εχει ακουστει να μην λειτουργει

Δημοσ.

Σ'αυτο ο μαγκας εχει βαλει και διακοπτακι!!!!!!

Τρελη μοντα και απ'οτι φαινεται λειτουργουν κανονικα.Οποτε τσιμπαμε μια R4 και αν δεν συνεχισουν την υποστηριξη την γυρναμε σε M3.Και το αντιθετο

Δημοσ.

Το Castlevania Portrait of Ruin παίζει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τον browser δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα, σε λιγάκι. Το boot είναι πολύ γρήγορο το μοναδικό παράπονο που έχω είναι ότι δεν έχει battery indicator στην κεντρική οθόνη. Από την άλλη βέβαια μόλις κοκινίζει το λαμπάκι το φορτίζεις και ξεμπερδεύεις αλλά θα με βόλευε ο indicator για να βλέπω την κατανάλωση με την R4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...