Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ninjapass X9 έχει πολλά προβλήματα με την compatibility list και δεν προέρχεται από πολύ αξιόπιστη κατασκευάστρια ομάδα.

Οι top αυτήν την στιγμή είναι η supercard Dsone, Ds-xtreme και όπως φαίνεται και η m3simply που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη. Καμία από αυτές δεν χρειάζονται passkey, όλες εκτός από την Ds-xtreme που έχει 512 mb σταθερή μνήμη παίρνουν ξεχωριστή μνήμη σε micro sd

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οταν καποιος θελει να τρεξει ενα παιχνιδι backup στο nintendo ds του, το αρχειο που θα περαστει απο το πισι στην παιχνιδομηχανη ειναι .nds ?

επειδη βρηκα καποια,αλλα δεν καταλαβα αν αυτα παιζουν σε καποιον emulator στον η/υ ή ειναι για την παιχνιδομηχανη.γνωριζει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω αυτό το thread έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ καιρό..

Λοιπόν,ας προσπαθήσω τουλαχίστον εγώ να ενημερώσω τους κατόχους ds για τις νέες flashcards μέχρι να αποφασίσουν κάποιοι (ονόματα δεν λέμε :wink: ) να ξεκολλήσουν απ' τα wii τους...

Έχει κυκλοφορήσει η Supercard ds One η οποία όμω, σύμφωνα με αναφορές πολλών χρηστών, φαίνεται να έχει ήδη αρκετά προβλήματα... Εξάλλου ήδη έχει βγει καινούριο firmware και πάει λέγοντας..

Η R4 DS φαίνεται κανονικό διαμάντι!

Διαβάστε αυτό το εξαιρετικό review απ' το gbatemp http://gbatemp.net/index.php?showtopic=41279

Τρέχει τα πάντα τέλεια, όπως και τον Opera Browser!

H M3 Simply DS φαίνεται ολόιδια με την R4DS (ή μάλλον η R4DS φαίνεται ολόιδια με την M3 Simply DS..:roll: ). Βγήκε ένα review απ' το maxconsole [το οποίο δεν μου πολυάρεσε, τέσπα], δείτε το http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13217

Οπότε όσοι περιμένατε καιρό να αγοράσετε flashcard τώρα είναι η ώρα!

Εγώ έκανα υπομονή απ' τον Ιούλιο και τώρα θα ανταμειφθω...!:lol: :lol:

edit: και όσοι έχουν κάποια sc/g6 lite (flashcard γενικά..) μπορούν πολυ απλά και ωραία να χρησιμοποιήσουν την M3 Simply DS σαν PassKey για να φορτώσουν GBA απιχνίδια!!!

Δημοσ.

zousgr ολοι οι fans του DS πηραν μαλλον Wii και εχουν ψιλοκολλησει!!!!!!!!!

Ακομα δεν εχω παρει DS γιατι ειχω τραβηγματα με το αμαξι οποτε δεν εχω πολλα λεφτα για για αγορες διασκεδασης(!!!!!) αλλα συντομα θα τσιμπησω ενα!

Παρακολουθω ομως την σκηνη DS καθε μερα ειδικα apo gbatemp και απο'οτι φαινετε η R4DS ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει κανεις.

Περιμενω και το review του gbatemp για την M3simply οσο αφορα τo homebrew compatibility μηπως εχει αλλαξει κατι και γενικα μηπως φτιαχτει με κανα firmware update.

Η SupercardONE φαινετε πολυ προβληματικη και δεν συνιστατε αφου βγηκε η R4DS και ειναι και πιο φθηνη!!!

Αυτα καλο gaming και ελπιζω να παρω συντομα ενα DS να εχω και ποιο προσωπικη εμπειρια απο αυτα που γραφω

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας. Ένα φιλαράκι έχει την Passcard 3 και m3 adapter sd. Μπορεί να παίξει download play παιχνίδια; To πρόβλημα είναι ότι αν βγάλει το m3 adapter και αφήσει μόνο την passcard αυτή μπουτάρει αυτόματα και δεν το αφήνει να πάει στο αρχικό μενού του DS. Υπάρχει τρόπος να παίξει download play ή όχι;

Δημοσ.

Η R4 DS φαίνεται κανονικό διαμάντι!

Διαβάστε αυτό το εξαιρετικό review απ' το gbatemp http://gbatemp.net/index.php?showtopic=41279

Τρέχει τα πάντα τέλεια, όπως και τον Opera Browser!

H M3 Simply DS φαίνεται ολόιδια με την R4DS (ή μάλλον η R4DS φαίνεται ολόιδια με την M3 Simply DS..:roll: ). Βγήκε ένα review απ' το maxconsole [το οποίο δεν μου πολυάρεσε, τέσπα], δείτε το http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13217

Εχεις αποψη για το ποια ειναι καλύτερη? Απ'οτι ειδα στο review η R4DS δεν παίζει τα περισσότερα homebrew.

Mήπως ξέρεις και κάποιο καλο site που να πουλάει τις κάρτες?

Δημοσ.
Εχεις αποψη για το ποια ειναι καλύτερη? Απ'οτι ειδα στο review η R4DS δεν παίζει τα περισσότερα homebrew.

Mήπως ξέρεις και κάποιο καλο site που να πουλάει τις κάρτες?

Για αλλη μια φορα το divineo εχει σε στοκ πολυ καλες κ σε πολυ καλη τιμη καρτες για DS.

http://www.divineo.cn/

Οπως θα δεις εχει σε στοκ κ την M3 simply αλλα κ την R4 και μαλιστα σε πολυ χαμηλες τιμες.

Δεν την βλεπω την ds-x να την παλευει για πολυ ακομα :twisted:

Δημοσ.

Δηλαδή με την R4 (αυτήν) και αυτή τη μνήμη μπορώ να παίζω τα roms χωρίς να flashάρω το DS μου?

Επίσης, από ποιό μαγαζί να παραγγείλω? Το ιταλικό δεν έχει stock και δεν μπορώ να βρώ αν το .cn στέλνει στην Ελλάδα...

Δημοσ.

Σχετικά με την ερώτηση R4 ή M3:

Summary of R4 & M3 Positives

+ Very high compatibility rates, 100% currently

+ Boots Clean images

+ No slow-downs

+ Well built

+ Includes free Micro SD card reader and carry case

+ Supports Micro SD

Summary of R4 & M3 Simply DS Negatives

- Can boot clean homebrew, but sporadic compatibility in cases

- Download play is hit and miss depending on game

- Both firmwareʼs are identical and do not have extensive options currently

- No frills retro style GUI

It's all in the Firmware updates

What will differentiate these products in the future is each teams ability to support it via firmware updates. If we had to pick one over the other, weʼd go for the M3 simply because the M3 team has one of the best reputations on the scene and has constantly supported all its product range.

Πάντως υπάρχουν ήδη αρκετά άτομα που υποστηρίζουν πως στην R4 πέρασαν το firmware της M3 Simply..

Ίδωμεν..

Πάντως μερικές μέρες υπομονή μέχρι να γίνουν εξαντλητικα τεστ κλπ δεν βλάπτει.

Ας πούμε μπορεί μετά να διαπιστωθεί ότι η R4 είναι μεν ίδια αλλά έχει χαμηλότερης ποιότητας υλικά κι έτσι

Δημοσ.
Δηλαδή με την R4 (αυτήν) και αυτή τη μνήμη μπορώ να παίζω τα roms χωρίς να flashάρω το DS μου?

Επίσης, από ποιό μαγαζί να παραγγείλω? Το ιταλικό δεν έχει stock και δεν μπορώ να βρώ αν το .cn στέλνει στην Ελλάδα...

Ναι :)

Εγω απο το divineo.cn πηρα την Μ3 Pro μου κ δεν ειχα κανενα προβλημα.Μεσα σε 6 μερες ηταν σπιτι μου και μαλιστα δηλωνουν κ μικροτερο ποσο ωστε να μην εχει προβλημα με το τελωνειο :wink:

Δημοσ.

"Κυκλοφόρησε" εδώ και λίγη ώρα :

0800 - Yu-Gi-Oh! GX - Spirit Caller (U)

όσοι πιστοί...

Υ.Γ. Γιατί αν περιμένουμε από Nintendo-Europe και Nortec...

Δημοσ.
Για αλλη μια φορα το divineo εχει σε στοκ πολυ καλες κ σε πολυ καλη τιμη καρτες για DS.

http://www.divineo.cn/

Οπως θα δεις εχει σε στοκ κ την M3 simply αλλα κ την R4 και μαλιστα σε πολυ χαμηλες τιμες.

Δεν την βλεπω την ds-x να την παλευει για πολυ ακομα :twisted:

ωραιο το divineo. Τα μεταφορικά ποσο έχουν?

Δημοσ.
ωραιο το divineo. Τα μεταφορικά ποσο έχουν?

ειχα παρει μαζι με ενα φιλο μου απο μια Μ3 ο καθενας κ συνολικα μας βγηκε 20 ευρω.απο 10 ευρω ο καθενας δηλαδη.φυσικα διαλεξαμε τον ποιο ακριβο τροπο οπου κανει track και το πακετο και εκανε 6 μερες να ερθει.Εχει και με 5 ευρω νομιζω αλλα περα του οτι κανει πολλες μερες να φτασει,δεν εχει κ tracking που δεν λεει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...