Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

:-D καλησπέρα και χρόνια πολλά σ'όλους και όλες,

πρόσφατα αγόρα τον ds lite και θέλω να αγοράσω μια από τις μαγικές καρτούλες γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί και τα λεφτά λίγα...

μετά από την ανάγνωση αντίστοιχων θεμάτων στο forum κατέληξα στο ότι η ds-extreme (διορθώστε με αν κάνω λάθως) θα κάλυπτε τις απαιτήσεις μου (γρήγορη μεταφορά roms από το pc στο ds) θα ήθελα τις απόψεις σας καθώς και τη προτάσεις σας για ένα έμπιστο e-shop από το οποίο θα μπορέσω να την προμηθευτώ.

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Υ.Γ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟ FORUM EINAI ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!

Δημοσ.

όντως η ds-xtreme είναι από τις καλύτερες μέχρι τώρα flashcards που έχουμε δει και προτείνετε ανεπιφύλακτα. Λόγω προβλημάτων στην παραγωγή της μόνο τα divineo.com και divineo.cn την έχουν αλλά είναι έμπιστα sites και μου φαίνεται ότι κάποιοι από εδώ μέσα έχουν παραγγείλει από εκεί και έχουν μείνει ευχαριστημένοι

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ!!

θα κάνω και εγώ λοιπόν την αγορά μου από εκεί και θα σας πώ εντυπώσεις...

να στε καλά, καλές γιορτές και πάνω από όλα υγεία και χαρά:-D !

Δημοσ.

Απλα τον πονο μου θα πω και ενα χρονια πολλα σε ολους.

Το πρωι πηγαινοντας να τσιμπησω και εγω ενα DS τρακαρα το αυτοκινητο μου με αποτελεσμα η αγορα του DS να ακυρωθει προς το παρον.

@fysiko απλα σκεψου οτι η DS-X ειναι μονο για DS παιχνιδια βεβαια με 99,999% compatibility.

Λογο της περιορισμενης του χωρητηκοτητας mp3,videos δεν θα μπορεσεις να βαλεις.Τα 4gb που λεει δεν ειναι gigabyte αλλα gigabit.=512mb (ουτε λιγα ουτε πολλα) Αν δεν σε ενδιαφερει κατι αλλο εκτος απο παιχνιδια και καμια εφαρμογη τοτε ειναι οτι καλυτερο που μπορεις να παρεις (αν και λιγο ακριβουτσικο)!

Αυτα...

Καλα Χριστουγεννα να'στε ολοι καλα.

Δημοσ.
κ καρτα αυτη, η ds-x παιζει σε παλιο ds ή θελει lite?

Ολες οι καρτες εκτος απο αυτες που εχουν την λεξη "lite" στο ονομα τους,παιζουν σε ολα τα DS!

Δηλαδη αμα εχεις το παλιο το DS και δεις καπου καρτα με ονομα οπως M3 Lite ή Supercard Lite τοτε δεν κανει για σενα.Ολες οι slot-1 καρτες οπως η ds-xtreme κανουν κ για το απλο κ για το lite.

Παντως μεχρι στιγμης καμια απο τις slot-1 καρτες δεν μπορει να παιξει παχνιδια του gba...

Δημοσ.

thanx guys.προσωπικα για μενα να παιζω παιχνιδια του GBA δεν ειναι ζητουμενο,οσο του DS.

να ρωτησω παιδια, η καρτα τετοια, που μπαινει στο slot 1, την βαζεις πανω στο μηχανημα και φορτωνεις υλικο κατευθειαν και παιζει; ή απαιτειται και κατι αλλο;

(απο οτι μου ειπε πιο πανω ο φιλος doitjustdoit δεν χρειαζεται φλασαρισμα,αλλα μηπως απαιτειται κατι αλλο;)

Δημοσ.

Τελικά μου ήρθε η M3 και είμαι υπερευχαριστημένος (ipod? screw that! Το NDS κάνει τα πάντα και συμφέρει). Δοκίμασα και το Linux και όλα τα nds καλούδια σε μια 4Gbit (512MB) καρτούλα.

Τώρα στις ερωτήσεις. Απο το m3wiki.com τσέκαρα μερικα options που πρέπει να βάλω, όμως στο mario kart παρατηρώ οτι στο wfc settings κολλάει. Σας έχει συμβεί και εσας αυτό; Ποιές ρυθμίσεις κάνατε στο m3 loader?

Επίσης στο m3 λέει οτι παίζει και απο snes και άλλα συστήματα roms. Αυτά είναι δοκιμασμένα; Είναι μόνο drag n drop κατάσταση και παίζουν;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχω ενα ds(οχι το lite)εχω διαβασει ολο το thread και με ενδιαφερει μια λυση ολα σε ενα.Δεν με πολυαπασχολει η συμβατοτητα με gba τιτλους απλα μια συσκευη η οποια να τα εχει ολα σε ενα και να μη χρειαζομαι μεσα στη συσκευη και ενα passkey.Ειδα οτι εχουν βγει εκτος απο τις κλασσικες πλεον λυσεις που προτεινετε καποιες ακομα με τις οποιες δεν ξερω τι ακριβως παιζει και θα ηθελα τα φωτα σας.Η πρωτη ειναι αυτη εδω http://discoazul.com/product2432/product_info.html και η δευτερη αυτη εδω http://www.eurasia.nu/modules.php?name=News&file=article&sid=1829

Και ρωταω τωρα.Λογικα αυτες πρεπει να ειναι οι top επιλογες οσο αφορα slot 1 λυσεις?Καμμια δε χρειαζεται passkey και μπορουν να παιξουν αυτονομα?Απο οτι καταλαβα παιρνουν και οι 2 εξτρα μνημη η περιοριζονται σε καποια εξωτερικη?Ποια απο τις 2 θεωρειται καλυτερη και πιο συμφερουσα αγορα?Θα χαρω μετα τις προτασεις σας με οποια απο τις 2 παρω να κανω ενα αναλυτικο review οσο αφορα συμβατοτητα και απροσκοπτο gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...