panosvlass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ηταν ακυρο το να ρωτησεις στο πλαισιο γιαυτα τα θεματα, θα τους ρωταγες ποτε πως μπορεις να παιξεις κοπια παιχνιδι η πως κατεβαζεις απο τορρεντ ενα παιχνιδι.Η απαντηση ειναι οχι! Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι! Λοιπον αν και δεν εχω...ακομα... DS απο αυτα που εχω διαβασει μπορω να σου πω το οτι στο εσωτερικο δεν θα βρεις οποτε online αγορα αναγκαστικα. Το τι θα χρειαστεις το διαβασες: Π.χ. flashcard + passcard + memory. Τι flashcard κτλ ειναι επιλογη σου διαβασε τους οδηγους του Panther και αποφασισε.Αν επαιρνα τωρα θα επαιρνα Μ3 lite perfect + passcard + 1gb μνημη Στο πλαισιο σου ειπαν μ@λ@κιες οπως συνηθως. Και η μεγαλυτερη βλακεια που σου ειπε οτι δεν παιζει GBA παιχνιδια.Ολοκληρο slot εχει.Για ποιο λογο να το εβαλε εκει η Νintendo ?!?!?!?LOL
tornado21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά το ρώτησα αν έχει 'ωστε να μπορώ να ακούω μουσική κτλ,όπως στο PSP.Όποιος συνάδελφος ξέρει ας στείλει τι παίζει με αγορές καρτών και από που να πάρω Ευχαριστώ πολύ φιλε μου
tornado21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Διάβασα για αυτή την κάρτα SuperCard Mini SD στο site cheapmode αλλά η χωρητικοτητα ποια είναι?Χρειαζομαι και passcard?Είναι καλή κάρτα ή να περιμένω κάτι καλύτερο?? Αντε και είμαι μενα παιχνίδι όλη μέρα.Κοντεύω να το τερματίσω
ReZonanZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Διάβασα για αυτή την κάρτα SuperCard Mini SD στο site cheapmode αλλά η χωρητικοτητα ποια είναι?Χρειαζομαι και passcard?Είναι καλή κάρτα ή να περιμένω κάτι καλύτερο??Αντε και είμαι μενα παιχνίδι όλη μέρα.Κοντεύω να το τερματίσω Η χωριτικοτητα εξαρταται απο το μεγεθος της miniSD που θα παρεις Βασικα χρειαζεσαι: 1)1 passcard (η καρτα που μπαινει στο slot1) 2)1 flashcard (η καρτα που παιρνει τhn καρτα μνημης ειτε ειναι minisd ειτε microSD) 3)1 καρτα μνημης (σου προτεινω miniSD αν εχεις το πρωτο ds,και micro SD αν εχεις το DS lite). 4)1 memory card reader ολα τα παραπανω αν παρεις Μ3 η supercard Υπαρχουν κ οι λυσεις με μνημη που εχει μια standard χωριτικοτητα κ δεν μπορει να αλαξει.οι πιο διαδεδομενες ειναι η g6 k ds-x (και οι 2 εχουν 512 ΜΒ μνημη) H G6 υποστιριζει gba roms ενω η ds-x οχι.Βεβαια η ds-x εχει το πλεονεκτημα οτι υποστιριζει clean roms δηλαδη τα roms δεν χρειαζονται patching μεσω software.απλα κανεις drag n drop και παιζεις. Με τις 2 παραπανω λυσεις δεν θα χρειαστει να παρεις memory card reader k μνημη.Με την G6 8α χρειαστει να παρεις κ μια passcard.Το κακο ειναι οτι αμα θες να εχεις πολλα παιχνιδια,τραγουδια,βιντεο μεσα,σιγουρα θα εχεις προβλημα γιατι 512 ΜΒ ειναι λιγα Αυτα...
tornado21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Οκ ευχαριστώ φιλε μου.Τώρα όλα αυτά μονο με καταστηματα του εξωτερικού γίνεται??Κάποιο ελληνικό κατάαστημα δεν υπάρχει???
panosvlass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Απο οτι εχουν αναφερει οι expert του θεματος δεν υπαρχει ελληνικο μαγαζι.Τουλαχιστον online.Μπορει να υπαρχει καποιο συνοικιακο κονσολαδικο που να φερνει τετοιο εξοπλισμο.Αν σε φοβιζουν οι πιστωτικες-χρεωστικες(οι χρεωστικες δεν πρεπει) αρκετα μαγαζια προσφερουν αγορες με αντικαταβολη.
tornado21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Θα το ψαξω το θέμα αυτή η σελ. discoazul είναι αξιοπιστη?? Μόνο αυτή βρίκα με αντικαταβολή. Και κάτι τεκευταίο.Ας μυ προτείνει κπ τι κάρτα να πάρω από flashcart και passcard γιατί τελικά με όσα διαβασα το μόνο που καταφερα ήταν να μπερδευτω αναμεσα σε Μ3 και supercard.Εχω το ds lite και με ενδιαφερει ή απόλυτη συμβατότητα σε παιχνίδια και η μεγάλη χωρητικότητα Ευχαριστώ παρα πολυ
ultralisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 to Discoazul einai poli kalo...mporeis na paraggeileis afova
tornado21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Όσο για τα υπόλοιπα έχεις να μου προτείνεις κατι??
ultralisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 flashcard kai passcard den exo idea ti paizei...tha se voithisoun ta alla paidia
ReZonanZ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Βασικα οι διαφορες μεταξυ M3 k Supercard ειναι πολυ λιγες. Αμα δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα και σε ενδιαφερει η gba συμβατοτητα τοτε θα πας σε Μ3 lite ή supercard lite.H M3 Lite ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα προσφερει καλυτερη συμβατοτητα με τιτλους gba. Τωρα αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια του gba και δεν θελεις να δωσεις πολλα λεφτα για καρτα εχω να σου προτεινω 2 λυσεις.M3 lite Pro k Supercard lite rumble.ειναι αρκετα πιο φθηνες(γυρω στα 20 ευρω λιγοτερο) και πολυ καλες σαν καρτες.Εγω εχω την Μ3 PRO και παιζει σχεδον τα παντα οσον αfορα το DS. Η Μ3 Pro μπορει ναι παιξει παιχνιδια του gba αλλα μονο οσα εχουν χωρητικοτητα μεχρι 4ΜΒ που δεν ειναι κ πολλα...Η Supercard rumble δεν μπορει ναι παιξει καθολου παιχνιδια του gba αλλα εχει την λειτουργεια rumble(δονηση) που μπορει να χρησιμοποιηθει σε καποια παιχνδια οπως το metroid prime pinball. Δυστυχως απο Ελλαδα δεν παιζει τιποτα οποτε αναγκαστηκα θα πας σε μαγαζι του εξωτερικου.Αμα δεν εχεις πιστωτικη καρτα τοτε το discoazul.com ειναι μονοδρομος Αμα εχεις πιστωτικη εχω να σου προτεινω 2 πολυ καλα online shops: 1)http://www.divineo.cn 2)http://www.cheapmod.net To divineo ειδικα το συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι εχει κ τις καλυτερες τιμες και πολυ γρηγορη αποστολη.Ασε που δεν προκειται να σου χρεωσει τιποτα το τελωνειο γιατι οι ιδιοι το δηλωνουν πολυ φθηνοτερα
panosvlass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Οσον αφορα Passcard οποια και να παρεις το ιδιο ειναι.Αφου εισαι αναμεσα σε Μ3 ή Supercard τοτε ειτε η Passcard απο Μ3 team ειτε Passkey απο SC team εισαι καλυμενος.Οποτε οποια βρεις πιο φθηνα παρτην! Για τις flashcards και εκει μια απο τα ιδια ειναι αφου εισαι αναμεσα σε Μ3 ή Supercard παρε την πιο φθηνη.Οι διαφορες ειναι ελαχιστες στην συμβατοτητες ισως και καμια.Ειχα δει ενα πακετακι στο discoazul m3 lite perfect+ passcard περιπου στα 80ευρω. Αν θες και 512mb μνημη περιπου 100. Παρατηρησε οτι η M3 lite PERFECT ειναι κατα 20 περιπου πιο ακριβη απο την pro και αυτο γιατι η pro δεν εχει συμβατοτητα για GBA παιχνιδια @Rezonaz τα ιδια πραγματα γραψαμε κατι που σημαινει οι και οι δυο τα εχουμε καταλαβει σωστα οι και οι δυο γραφουμε βλακειες!!!!(που δεν παιζει)!!!!Αυτα!!!
ReZonanZ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εγω πηρα απο το divineo m3 pro+passcard3 40 ευρω(50 μαζι με τα εξοδα αποστολης) 15 ευρω το memory card reader 30 ευρω 1GB miniSD Transcend memory απο πλαισιο Συνολικα 95 ευρω και εχω μια καρτα που παιζει σχεδον ολα τα παιχνδια του DS,ειναι συμβατη σχεδον με ολα τα homebrew και τελος εχει κ 1 GB μνημη οποτε χωραει πολυ πραμα Α ναι βασικο:κοιτα να παρεις καλη κ γρηγορη μνημη Πολυ καλες μαρκες ειναι οι Transcend και Sandisκ
panosvlass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δεν μπορω να αποφασισω οταν παρω βεβαια το DS αν θα θυσιασω το GBA compatibility οπως εκανες εσυ με μειωση κοστους 30ευρω ή αν αξιζουν τα GBA παιχνιδια.Και εγω προτιμω DSgames+mp3player+homebrew.Αλλα σκεφτομαι και τους πολλους τιτλους του GBA. Rezonanz πηρες την Μ3 lite pro ή την Μ3 pro? Το προτεινει το ινσομνια αραγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα