Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Με λιγα λογια τι μου προτεινετε να αγορασω, ωστε να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια του ds και του gba, χωρις κολληματα και χωρις κανενα προβλημα με τα saves; Ρωταω επειδη θελω να το αγορασω αυτες τις ημερες. Αυτες τις καρτες που χρειαζεται απο τι καταστηματα τις αγοραζω; Υπαρχουν ελληνικα;

πρωτα απ ολα να ξερεις οτι καμια καρτα δεν τα παιζει ΟΛΑ!!

Μετα πρεπει να σκεφτεις κ το οικονομικο,ποσα θες να δωσεις..

οι πιο αξιοπιστες λυσεις ειναι:

1)M3 Lite(οχι pro)

2)Supercard Lite(οχι rumble)

3)G6 Lite

H ds-x δεν παιζει gba παιχνιδια οπως κ ολες οι slot-1 λυσεις...(προς το παρων)...

Η g6 εχει περιορισμενο χωρο(4MBit=512MByte)

M3 k Supercard ειναι περιπου το ιδιο με την Μ3 να εχει λιγο καλυτερη συμβατοτητα στα παιχνιδια του gba...

Να ξερεις ομως οτι αμα παρεις Μ3 η Supercard 8α χρειαστεις και

1)Memory card reader

2)Μνημη(για τις Lite εκδοσεις νομιζω οτι θα χρειαστεις MicroSD)

Δημοσ.

Από εχθές είμαι ένας περήφανος κάτοχος DS Lite (αρχίστε τα "μεγειά" και τα "καλό λιώσιμο!" :mrgreen: )

Φυσικά ενδιαφέρομαι για το θέμα των backup roms αλλά η ιστορία με το flashing και τις 2 κάρτες με αποθαρρύνει πολύ. Διάβασα λοιπόν το review για την DS Xtreme στο gbatemp και εφ' όσον, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δεν με απασχολεί το θέμα των gba roms δεν βρήκα κάτι αρνητικό σε όλη την ιστορία. Τα 100 ευρωπαικά νομίζω είναι μια normal τιμή για την κάρτα. Επειδή το thread έχει γίνει τεράστιο και δεν μπόρεσα να διαβάσω και τις 80+ σελίδες θα ήθελα να μάθω αν την έχει κάποιος και ποιές είναι οι εντυπώσεις του από αυτήν. Το site που βρήκα να την αγοράσω είναι το divineo.it που απ' ότι είδα το προτείνει και κάποιος φίλος λίγο πιό πάνω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Από εχθές είμαι ένας περήφανος κάτοχος DS Lite (αρχίστε τα "μεγειά" και τα "καλό λιώσιμο!" :mrgreen: )

Φυσικά ενδιαφέρομαι για το θέμα των backup roms αλλά η ιστορία με το flashing και τις 2 κάρτες με αποθαρρύνει πολύ. Διάβασα λοιπόν το review για την DS Xtreme στο gbatemp και εφ' όσον, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δεν με απασχολεί το θέμα των gba roms δεν βρήκα κάτι αρνητικό σε όλη την ιστορία. Τα 100 ευρωπαικά νομίζω είναι μια normal τιμή για την κάρτα. Επειδή το thread έχει γίνει τεράστιο και δεν μπόρεσα να διαβάσω και τις 80+ σελίδες θα ήθελα να μάθω αν την έχει κάποιος και ποιές είναι οι εντυπώσεις του από αυτήν. Το site που βρήκα να την αγοράσω είναι το divineo.it που απ' ότι είδα το προτείνει και κάποιος φίλος λίγο πιό πάνω.

Ευχαριστώ!

Σε συμβουλευω να περιμενεις λιγο ακομα μια και εχεις βαλέι στο μυαλο σου slot-1 λυση.και ο λογος ειναι οτι βγαινουν καινουριες καρτες με πιο ενδιαφερουσα την microninja...

Δημοσ.

Να ρωτήσω... Πριν από λίγο καιρό, είχα κατεβάσει ένα προγραμματάκι το οποίο με τη βοήθεια ενός .ips patch έπαιξα το ice climber από την nes classic series.

Δε θυμάμαι από που στο καλό το είχα κατεβάσει και ψάχνω το patch για το castlevania (από την ίδια σειρά πάλι). Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει; :?

[edit]: Για να το φορτώσω στην G6 lite. Όχι για να το κάνω emulation στο pc...

Δημοσ.

Βρήκα ένα video στο youtube που δείχνει την microninja εν δράσει. Έχει βγεί τελικά η κάρτα? Σε κάποιο forum διάβασα ότι θα έβγαινε στα μέσα του μήνα. Σε ποιό e-shop κοιτάτε εσείς και από ποιά forums ενημερώνεστε για τις εξελίξεις?

Δημοσ.
Βρήκα ένα video στο youtube που δείχνει την microninja εν δράσει. Έχει βγεί τελικά η κάρτα? Σε κάποιο forum διάβασα ότι θα έβγαινε στα μέσα του μήνα. Σε ποιό e-shop κοιτάτε εσείς και από ποιά forums ενημερώνεστε για τις εξελίξεις?

H NinjaDS microSD αναμένεται να κυκλοφορήσει προσεχώς.

Ακριβή ημερομηνία άγνωστη.

Για e-shops, δές τα αυτά που υπάρχουν στον "Οδηγό DS/DS Lite για αρχαρίους".

Για φόρουμς, κοίτα στο gbatemp.net ή στο φόρουμ της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Προσωπικά είμαι κάτοχος PSP αλλά θέλω να κάνω δωρο ένα ds lite και επειδή είμαι παντελώς άσχετος από αυτά έχω να κάνω 2 ερωτήσεις

1,Το ds lite εκτός από παιχνιδομηχανή τι άλλο μπορείς να κάνεις???πχ στο PSP ακούω μουσική βλέπω ταινίες κτλ κτλ,με το ds παίζει κάτι τέτοιο??

2,Διάβασα αρκετες σελ.από το topic οχι όλες εννοείτε,και δεν έχω πολυ καταλάβει τι παίζει με τις κάρτες.Τι πρέπει να αγοράσω τελικά και τι χωρητικότητας.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

φυσικά και μπορείς να ακούσεις μουσική και να δεις βίντεο στο ds αρκεί όμως να έχεις μια flashcard. Στο site της υπογραφής μου τα υπεραναλύουμε αυτά τα θέματα

Δημοσ.

Καλησπερα.Τελικά αγορασα το ds καλά κονσολαρα.Αλλα ρε παιδιά μπερδεύτικα πάρα πολύ με τις flash cards(αν το λέω σωστα).

Καταρχας ο πωλητης απο το πλαισιο (απο εκει το πηρα)μου ειπε ότι δεν παίζει παιχνίδια του παλιου GBA.Επίσης μου είπε ότι δεν πέρνει καρτες μνημης και έτσι δεν μπορουν να γινουν back ups παιχνιδιών και κατα συνέπεια ούτε να ακούω μουσική ή να βλέπω ταινίες.

Εγώ όμως διάβασα ολοκληρο οδηγο του "panther" για τις κάρτες.Τι ισχύει τελικά και από που μπορώ να αγοράσω κάρτες ???(μόνο από εηωτερικο??)

Παρακαλώ κπ βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...