Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά δεν κρατιόμουν άλλο και παρήγγειλα πριν από λίγο ένα "G6 lite + Passcard3 combo" από psxbox. Τελικά προτίμησα τέτοια λύση γιατί ήθελα αρκετά να έχω και gba παιχνίδια. Πιστεύω δεν θα το μετανοιώσω, στη χειρότερη σε κανα χρόνο αγοράζω και μία slot-1 λύση (θα χουν βγει μέχρι τότε πολλές...), και όλα ok.

Μόλις μου έρθει αγοράζω και ένα dslite (λευκό μάλλον, αλήθεια ισχύει ότι το μαύρο γύρω από την οθόνη κουράζει περισσότερο?), και αρχίζει το κάψιμο. Τα *γκουχ* "πακέτα" *γκουχ* περιμένουν ήδη στο σκληρό...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έγινε μια πρώτη προσπάθεια για το ds browser!

Triforce have done the unimaginable, and have hacked the Nintendo DS browser ROM to utilise the M3 Adapter or Supercard's internal RAM in place of the official Nintendo RAM expansion pak. 2 BDF patches are included in the .zip, one for either the M3 or SC. EXE files have been removed from the .zip for security reasons, you need the bspatch utility.

Nfo:

nfomi5.jpg

Δημοσ.
Μόλις μου έρθει αγοράζω και ένα dslite (λευκό μάλλον, αλήθεια ισχύει ότι το μαύρο γύρω από την οθόνη κουράζει περισσότερο?).

Οχι, το μαυρο δεν κουραζει!!! Αυτο που εμενα προσωπικα μου εκανε εντυπωση ηταν οτι η οθονη στο ασπρο DS φαινεται πιο φωτεινη!:shock: Σιγουρα ειναι ''παιχνιδι'' των ματιων, αλλα αυτη η εντυπωση μου δημιουργηθηκε... Εκει που εχουν προβλημα τα μαυρα DS (εχω δει 3 απο αυτα μεχρι στιγμης) ειναι οτι στα περισσοτερα η οθονη φαινεται λιγο πιο ''κιτρινιαρικη'' απο το κανονικο... υπαρχει και ενα αρθρο στο IGN για τα προβληματα που μπορει να παρουσιαζει το DS σου και θα το βρεις εδω. Λογω της δυσλειτουργιας της οθονης, αναγκαστηκα να το στειλω πισω στην Nortec για αντικατασταση, αλλα μου στειλαν πισω ενα χωρις ''κιτρινιαρικη'' οθονη, αλλα με 2 καμμενα pixel...:-? Επισης στο μαυρο οι δαχτυλιες φαινονται πιο πολυ, περιπου οπως και στο PSP.

Στην τελικη ομως ειναι θεμα γουστου! Προσωπικα ειμαι κατευχαριστημενος με το μαυρο DS Lite μου! :-D

Δημοσ.

Επειδη ειμαι τελειως ασχετος και θελω να παρω το ds lite την παρασκευη, τι χρειαζεται να αγορασω εκτος απο τη συσκευη, ωστε να μπορεσω να μεταφερω roms για gba και ds lite απο τον υπολογιστη στο ds lite και να μπορω να τα παιζω χωρις να χρειαστει να κανω τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Λοιπον απο χθες το πρωι ειμαι κ εγω κατοχος m3 pro+passcard!!εχωσα και 1GB transcend miniSD μεσα και εχοντας δοκιμασει πολλα παιχνιδια του ds μπορω να πω οτι: this card rocks!κανενα slowdown στις εισαγωγες των castlevania dawn of sorrow k portait of ruin ;) οπως και σε οτι παιχνιδι δοκιμασα!

και αυτο με το οποιο κολησα εντελως ειναι το phoenix wright...παιχνιδαρα!!

Δημοσ.

Παιδιά με μια M3-Lite και passcard3 θα μπορώ να παίζω back-up και από GBA-ROMS και από DS-ROMS σε DS-Lite;

Ή μήπως πρέπει να αγοράσω μια DS-X για τα παιχνίδια του DS ;

Δημοσ.
Παιδιά με μια M3-Lite και passcard3 θα μπορώ να παίζω back-up και από GBA-ROMS και από DS-ROMS σε DS-Lite;

Ή μήπως πρέπει να αγοράσω μια DS-X για τα παιχνίδια του DS ;

Ναι δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Αλλα προσεξε ΜΗΝ παρεις την Μ3 Lite PRO!!

Αυτη υποστιριζει gba roms μονο μεχρι 4 MBytes που ειναι πολυ λιγα παιχνιδια...

Με τα παιχνιδια του DS δεν θα εχεις κανενα προβλημα ειτε παρεις την κανονικη Lite ειτε την pro...

Βεβαια η pro ειναι αρκετα πιο φτηνη(γυρω στα 25-30 εθρω πιο φτηνη απο την κανονικη) αλλα ουσιαστικα δεν θα μπορεις να παιζεις και πολλα παιχνιδια του gba.

Κατα τα αλλα εχει ολες τις λειτοθργειες της κανονικης Lite...

Δημοσ.

Με λιγα λογια τι μου προτεινετε να αγορασω, ωστε να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια του ds και του gba, χωρις κολληματα και χωρις κανενα προβλημα με τα saves; Ρωταω επειδη θελω να το αγορασω αυτες τις ημερες. Αυτες τις καρτες που χρειαζεται απο τι καταστηματα τις αγοραζω; Υπαρχουν ελληνικα;

Δημοσ.
Αυτες τις καρτες που χρειαζεται απο τι καταστηματα τις αγοραζω; Υπαρχουν ελληνικα;

Έχω την εντύπωση ότι τέτοια "καλούδια" μπορείς να τα αγοράσεις μόνο από ιντερνετομάγαζα του εξωτερικού και όχι από την Ελλάδα.

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μιά ερώτηση, από που αγοράσατε το ds εσείς? Ψήνομαι κι εγώ πολύ να το πάρω και το έχω βρεί μόνο στο πλαίσιο. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική ή θα σκάσω τα 150 εκεί ? (και δεν το γουστάρω καθόλου το συγκεκριμένο κατάστημα)

Δημοσ.
Να κάνω κι εγώ μιά ερώτηση, από που αγοράσατε το ds εσείς? Ψήνομαι κι εγώ πολύ να το πάρω και το έχω βρεί μόνο στο πλαίσιο. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική ή θα σκάσω τα 150 εκεί ? (και δεν το γουστάρω καθόλου το συγκεκριμένο κατάστημα)

Ο wiimaniac το εντόπισε σε γνωστό κατάστημα στα 139 Ευρώπουλα.

Στείλε του ένα pm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...