Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
kai apo kina na eine de stamatane pouthena ews 100 euro.

xores tis europis kai 500 euro na eine de exeis telonia kai tetia..

Ωχ!το συνολικο ποσο ειναι 101 ευρω!εχει γουστο για ενα ευρω...:evil: :(

Δημοσ.
είμαι 10000000000% σίγουρος γιατί έχω παραγγείλει και εγώ! Θα δεις στο δέμα που θα σου έρθει ότι έρχονται από uk :)

πάτησες την ευρωπαϊκή σημαιούλα από το site έτσι???

Μμμ δεν νομιζω!που βρισκεται αυτη η σημαια;; :-?

Δημοσ.

μην ανησυχείς ReZonanZ από uk θα σου έρθει το πακέτο :) θα σου το φέρει ο ταχυδρόμος στη πόρτα σου, αν δε σε βρουν θα σου αφήσουν ειδοποίηση...

Δημοσ.

Ξερει κανεις αμα το multicard play μπορει να επιτευθχει αμα και τα 2 DS εχουν

την ιδια flashcard;;δηλαδη να μπορουν να παιξουν 2 ατομα το ιδιο παιχνιδι σε multiplayer μεσω μιας flashcard

Δημοσ.
μην ανησυχείς ReZonanZ από uk θα σου έρθει το πακέτο :) θα σου το φέρει ο ταχυδρόμος στη πόρτα σου, αν δε σε βρουν θα σου αφήσουν ειδοποίηση...

Θυμασαι μηπως ποσες μερες κανει να ερθει;Αυτοι το εστειλαν χθες(Τριτη).

Παιζει να το εχω μεσα στην εβδομαδα;

Δημοσ.
Ξερει κανεις αμα το multicard play μπορει να επιτευθχει αμα και τα 2 DS εχουν

την ιδια flashcard;;δηλαδη να μπορουν να παιξουν 2 ατομα το ιδιο παιχνιδι σε multiplayer μεσω μιας flashcard

Μόνο αν έχουν φλασαριστεί με flashme ή έχουν την ds-x.

Δημοσ.

pos pate bre paidia ?exo ena problima.exo paragilei to ds-x stis 26-10-06 apo to http://www.divineo.it kai otan tous rotisa pote tha paro to proion sta xeria mou mou eipan oti einai se preorder kai otan tha tous erthei tha mou to steiloun.exo trelathei mhpos kserete pote tha kanei to deutero realease tou ds-x?exo arxisei na anysuxo mh xaso ta lefta:cry:

Δημοσ.
pos pate bre paidia ?exo ena problima.exo paragilei to ds-x stis 26-10-06 apo to http://www.divineo.it kai otan tous rotisa pote tha paro to proion sta xeria mou mou eipan oti einai se preorder kai otan tha tous erthei tha mou to steiloun.exo trelathei mhpos kserete pote tha kanei to deutero realease tou ds-x?exo arxisei na anysuxo mh xaso ta lefta:cry:

γιατι δέσμευσαν ήδη τα λεφτά?

Δημοσ.

LATEST NEWS! DS-XTREME STOCK STATUS

We have been inundated with mails and calls from resellers and consumers enquiring about stock. Since the launch of the DS-Xtreme we have been overwhelmed by the response and subsequent demand for our product. We would like to assure all of you that we are producing around the clock to meet demand. In the next few days we expect to have all back orders cleared and ample stock to cover future orders. Thank you for your support!!!

αυτο απο το επίσημο site τους

Που παει να πει οτι πολλοι είναι αυτοί που περιμένουν το τρίτο banch of stock!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...