winmik2kx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Σχετικά με την έλλειψη ενός ικανοποιητικού snes emulator, να έχουμε ελπίδες στο μέλλον? Ή το ds δεν έχει την απαραίτητη δύναμη για τέτοιο emulation? edit: το ξέχασα και δεν είμαι σωστός. Thanx για τη λίστα και γενικά για τη δουλειά που κάνετε sto dsparadise!
doitjustdoit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 πολλή δύσκολα θα κατασκευαστεί snes emulator στο ds με full ταχύτητα αλλά μάλλον στο μέλλον θα υπάρξει ένας τέτοιος emulator γιατί το ds έχει αρκετά καλύτερο hardware από το snes που του επιτρέπει να αποκτήσει και έναν καλό snes emullator. Απλά δεν είναι τόσο δυνατό για αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο ευχαριστούμαι
ReZonanZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Βασικα διαβασα σε προηγουμενα post κατι για τελωνεια κ το ποσα δηλωνουν κλπ Επειδη θα παραγγειλω την Μ3 απο το divineo.cn που ειναι στην Κινα και το συνολικο κοστος θα ειναι γυρω στα 100 ευρω(μαζι με μερικα ακομη καλουδια ) παιζει να με χρεωσει τιποτα το τελωνειο;θα πρεπει να τους πω(στο divineo) να τα δηλωσουν πιο φτηνα; :???:
doitjustdoit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 θα πρεπει νατους πεις είτε να στο δηλώσουν ως δώρο είτε να τους πεις να στο δηλώσουν με αξία κατω των 30 ευρω
ReZonanZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αυτο θα το κανω αφου κανω την παραγγελεια;θα πρεπει να τους στειλω mail;
BucketheadGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Να ξέρεις όμως πως εάν ένα πακέτο δηλωμένο ως δώρο ή με μικρότερη αξία χαθεί ή υποστεί ζημιά, η αποζημείωση που δικαιούσαι θα είναι ίση της δηλωμένης αξίας. Για παράδειγμα, εάν σου στείλουν πακέτο αξίας 1.000 ευρώ (λέμε τώρα) δηλωμένο ως 50 ευρώ και σπάσει στη μεταφορά, θα πάρεις 50 ευρώ. Δεν αξίζει για 5-10 ευρώ (στη δική σου περίπτωση) να τραβήξεις πιθανούς μπελάδες. Τσέκαρε επίσης αυτό και αυτό αφού ενδιαφέρεσαι για Μ3. Έχει και αντικαταβολή και μιας και είναι από Ευρώπη δεν έχεις δασμούς.
ReZonanZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλα ποσα παραπανω θα με χρεωσει το τελωνειο αν δεν το δηλωσουν πιο φθηνα;;το ολο πακετο μου βγαινει 100 ευρω
BucketheadGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αν σου έρθει από Ασία, λογικά θα σου βγει 19% πάνω (ΦΠΑ). Γιατί δε σκέφτεσαι να τσιμπήσεις την κάρτα από Ευρώπη; Θα σου έρθει και σε λιγότερες μέρες, κάτι το οποίο είναι σημαντικός παράγοντας (τουλάχιστον εγώ μετρούσα δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει ο courier )
ReZonanZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αν σου έρθει από Ασία, λογικά θα σου βγει 19% πάνω (ΦΠΑ). Γιατί δε σκέφτεσαι να τσιμπήσεις την κάρτα από Ευρώπη; Θα σου έρθει και σε λιγότερες μέρες, κάτι το οποίο είναι σημαντικός παράγοντας (τουλάχιστον εγώ μετρούσα δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει ο courier ) Επειδη τη συγκεκριμενη καρτα (M3 PRO & Passcard 3) ειναι το μονο eshop που την εχει τοσο φτηνα και σε στοκ(40 ευρω ολα μαζι)...
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πρόσεξε λίγο, η Μ3 Pro δεν παίζει GBA παιχνίδια και γι'αυτό είναι φθηνή. Άλλο Μ3 Perfect και άλλο M3 Pro.
ReZonanZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Πρόσεξε λίγο, η Μ3 Pro δεν παίζει GBA παιχνίδια και γι'αυτό είναι φθηνή. Άλλο Μ3 Perfect και άλλο M3 Pro. ναι το ξερω αυτο!για την ακριβεια παιζει μεχρι 32Μbits=4MB που ειναι σιγουρα πολυ λιγα παιχνιδια.Εμενα με ενδιαφερουν nds games κ homebrew οποτε οκ.με τα 30 ευρω διαφορα που εχει η perfect με την pro ε αγοραζω μεγαλυτερη μνημη+memory card reader. Μηπως ξερει κανεις αν θα πρεπει να τους πω(στο divineo.cn)να το δηλωσουν πιο φθηνα,πριν ή μετα την παραγγελεια;; Αμα δεν τους πω τιποτα δεν γλιτωνω την επιπλεον χρεωση απο το τελωνειο;;
doitjustdoit Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 πες τους το πριν κάνεις την πωληση αμα μπορουν να στο δηλωσουν με χαμηλοτερη αξια
xalia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ReZonanZ από το divineo δε περνάει τελωνείο... Ελλάδα δεν είσαι?
ReZonanZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ReZonanZ από το divineo δε περνάει τελωνείο... Ελλάδα δεν είσαι? ναι Ελλαδα ειμαι.Εισαι 100% σιγουρος οτι δεν περναει; Απο το http://www.divineo.cn εκανα την παραγγελεια
xalia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 είμαι 10000000000% σίγουρος γιατί έχω παραγγείλει και εγώ! Θα δεις στο δέμα που θα σου έρθει ότι έρχονται από uk πάτησες την ευρωπαϊκή σημαιούλα από το site έτσι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα