Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με την έλλειψη ενός ικανοποιητικού snes emulator, να έχουμε ελπίδες στο μέλλον? Ή το ds δεν έχει την απαραίτητη δύναμη για τέτοιο emulation?

edit: το ξέχασα και δεν είμαι σωστός. Thanx για τη λίστα και γενικά για τη δουλειά που κάνετε sto dsparadise!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πολλή δύσκολα θα κατασκευαστεί snes emulator στο ds με full ταχύτητα αλλά μάλλον στο μέλλον θα υπάρξει ένας τέτοιος emulator γιατί το ds έχει αρκετά καλύτερο hardware από το snes που του επιτρέπει να αποκτήσει και έναν καλό snes emullator.

Απλά δεν είναι τόσο δυνατό για αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο

ευχαριστούμαι

Δημοσ.

Βασικα διαβασα σε προηγουμενα post κατι για τελωνεια κ το ποσα δηλωνουν κλπ

Επειδη θα παραγγειλω την Μ3 απο το divineo.cn που ειναι στην Κινα και το συνολικο κοστος θα ειναι γυρω στα 100 ευρω(μαζι με μερικα ακομη καλουδια ;) )

παιζει να με χρεωσει τιποτα το τελωνειο;θα πρεπει να τους πω(στο divineo) να τα δηλωσουν πιο φτηνα;

:???:

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως πως εάν ένα πακέτο δηλωμένο ως δώρο ή με μικρότερη αξία χαθεί ή υποστεί ζημιά, η αποζημείωση που δικαιούσαι θα είναι ίση της δηλωμένης αξίας.

Για παράδειγμα, εάν σου στείλουν πακέτο αξίας 1.000 ευρώ (λέμε τώρα) δηλωμένο ως 50 ευρώ και σπάσει στη μεταφορά, θα πάρεις 50 ευρώ. Δεν αξίζει για 5-10 ευρώ (στη δική σου περίπτωση) να τραβήξεις πιθανούς μπελάδες.

Τσέκαρε επίσης αυτό και αυτό αφού ενδιαφέρεσαι για Μ3. Έχει και αντικαταβολή και μιας και είναι από Ευρώπη δεν έχεις δασμούς. ;)

Δημοσ.

Ναι αλλα ποσα παραπανω θα με χρεωσει το τελωνειο αν δεν το δηλωσουν πιο φθηνα;;το ολο πακετο μου βγαινει 100 ευρω

Δημοσ.

Αν σου έρθει από Ασία, λογικά θα σου βγει 19% πάνω (ΦΠΑ). Γιατί δε σκέφτεσαι να τσιμπήσεις την κάρτα από Ευρώπη; Θα σου έρθει και σε λιγότερες μέρες, κάτι το οποίο είναι σημαντικός παράγοντας (τουλάχιστον εγώ μετρούσα δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει ο courier :lol: )

Δημοσ.
Αν σου έρθει από Ασία, λογικά θα σου βγει 19% πάνω (ΦΠΑ). Γιατί δε σκέφτεσαι να τσιμπήσεις την κάρτα από Ευρώπη; Θα σου έρθει και σε λιγότερες μέρες, κάτι το οποίο είναι σημαντικός παράγοντας (τουλάχιστον εγώ μετρούσα δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει ο courier :lol: )

Επειδη τη συγκεκριμενη καρτα (M3 PRO & Passcard 3) ειναι το μονο eshop που την εχει τοσο φτηνα και σε στοκ(40 ευρω ολα μαζι)...

Δημοσ.
Πρόσεξε λίγο, η Μ3 Pro δεν παίζει GBA παιχνίδια και γι'αυτό είναι φθηνή.

Άλλο Μ3 Perfect και άλλο M3 Pro.

ναι το ξερω αυτο!για την ακριβεια παιζει μεχρι 32Μbits=4MB που ειναι σιγουρα πολυ λιγα παιχνιδια.Εμενα με ενδιαφερουν nds games κ homebrew οποτε οκ.με τα 30 ευρω διαφορα που εχει η perfect με την pro ε αγοραζω μεγαλυτερη μνημη+memory card reader.

Μηπως ξερει κανεις αν θα πρεπει να τους πω(στο divineo.cn)να το δηλωσουν πιο φθηνα,πριν ή μετα την παραγγελεια;;

Αμα δεν τους πω τιποτα δεν γλιτωνω την επιπλεον χρεωση απο το τελωνειο;;

Δημοσ.

είμαι 10000000000% σίγουρος γιατί έχω παραγγείλει και εγώ! Θα δεις στο δέμα που θα σου έρθει ότι έρχονται από uk :)

πάτησες την ευρωπαϊκή σημαιούλα από το site έτσι???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...