Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μου φαινεται οτι οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι!

Λοιπον εχω να κανω μια ερωτηση:Ποιες απο τις flashcards εχουν μπαταρια που χρειαζεται φορτισμα, εκτος απο την G6;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τελικα μου φαινεται οτι οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι!

Λοιπον εχω να κανω μια ερωτηση:Ποιες απο τις flashcards εχουν μπαταρια που χρειαζεται φορτισμα, εκτος απο την G6;

Απ'όσο ξέρω, επαναφορτιζόμενη έχουν η G6 και η EZ4 Lite.

Oι M3s και oι Supercard miniSD έχουν μή επαναφορτιζόμενη άμα τελειώσει θέλει άλλαγμα.

H M3 Lite νομίζω έχει επαναφορτιζόμενη αλλά δέν είμαι σίγουρος.

Η Supercard Lite δεν χρησιμοποιεί μπαταρία, όπως και οι M3-pro που δέν υποστηρίζουν GBA παιχνίδια.

Τέλος, οι slot-1 κάρτες σε καμία περίπτωση δεν έχουν μπαταρία.

Η μπαταρία υπόψην, χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για GBA παιχνίδια.

Δημοσ.

Μα, εφοσον χρησιμοποιειται αποκλειστικα για GBA παιχνιδια μονο, γιατι εμενα μου παρουσιαστικε τετοιο προβλημα στο σωσιμο των παιχνιδιων και στα παιχνιδια του DS στην G6 Lite μου? :confused:

Δημοσ.

panther boithia kai eleos mazi...loipon afou me tin g6lite telika den ebgala akri(to problima tan poly eknebristiko)apofasisa kai parigila apo discoazul tin m3 perfect cf giati exo mia twinmos 1gb 140X afoy perasan 2 imeres irthe meso ups me megali xara tin ebala sto ds mou ekana kai update to firmware stin teleutea ekdosi kai peripoy meta apo 3 ores litoourgias alla oxi sinexomenes..pao na anikso to ds blepo tin eisagogiki othoni tis passcard3 meta mou bgazei to minima to klasiko otii this product is not sponsoredby nintendo(kala os edo),perimeno na pao sto kentriko menou tis m3 alla MATEA...t egine pali re gamoto pali tzifos karta..eno olla itan letia mexri stigmis...ti na kano pedia boithiste!!

Δημοσ.
panther boithia kai eleos mazi...loipon afou me tin g6lite telika den ebgala akri(to problima tan poly eknebristiko)apofasisa kai parigila apo discoazul tin m3 perfect cf giati exo mia twinmos 1gb 140X afoy perasan 2 imeres irthe meso ups me megali xara tin ebala sto ds mou ekana kai update to firmware stin teleutea ekdosi kai peripoy meta apo 3 ores litoourgias alla oxi sinexomenes..pao na anikso to ds blepo tin eisagogiki othoni tis passcard3 meta mou bgazei to minima to klasiko otii this product is not sponsoredby nintendo(kala os edo),perimeno na pao sto kentriko menou tis m3 alla MATEA...t egine pali re gamoto pali tzifos karta..eno olla itan letia mexri stigmis...ti na kano pedia boithiste!!

Τελικά φίλε μου μάλλον δεν σε πάει με τίποτα. Η επιστήμη σηκώνει τα πόδια (ε τα χέρια εννοώ) ψηλά. Λες τελικά να φταίει η passcard LOL!!!

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον ilo.

Πρέπει να τσεκάρεις μπάς και φταίει η Passcard.

Bγάλε την Passcard και δοκίμασε να παίξεις κάνα GBA παιχνίδι με την Μ3.

Μα, εφοσον χρησιμοποιειται αποκλειστικα για GBA παιχνιδια μονο, γιατι εμενα μου παρουσιαστικε τετοιο προβλημα στο σωσιμο των παιχνιδιων και στα παιχνιδια του DS στην G6 Lite μου? :confused:

Ναί, λάθος μου.

Τα saves μεταφέρονται στην μνήμη όταν επανεκινείς το DS σου, αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι τότε αποθηκεύονται στην μπαταρία.

Ο ilos σίγουρα ξέρει καλύτερα από μένα στα περι G6.

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον ilo.

Πρέπει να τσεκάρεις μπάς και φταίει η Passcard.

Bγάλε την Passcard και δοκίμασε να παίξεις κάνα GBA παιχνίδι με την Μ3.

Ναί, λάθος μου.

Τα saves μεταφέρονται στην μνήμη όταν επανεκινείς το DS σου, αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι τότε αποθηκεύονται στην μπαταρία.

Ο ilos σίγουρα ξέρει καλύτερα από μένα στα περι G6.

se periptosi pou bgalo tin passcard kai balo na pexi gba game an to pari tha simeni oti ftei i passcard?kai an den to pari ti tha simeni?

episis panther kai ilos ti moy sumboulebete na kano an apodixti oti den ginete tipota?

Δημοσ.
se periptosi pou bgalo tin passcard kai balo na pexi gba game an to pari tha simeni oti ftei i passcard?kai an den to pari ti tha simeni?

episis panther kai ilos ti moy sumboulebete na kano an apodixti oti den ginete tipota?

Δοκίμασέ το πρώτα και βλέπουμε μετά...

Δημοσ.

Γεια χαρα κι απο μενα, εχω ενα ds το οποιο είχα παρει δώρο με μια συνδεση adsl και είπα τώρα να ασχοληθω μ αυτό. Διάβασα διάφορα παραπάνω κι αλλου και εχω ψιλομπερδευτεί. Σκέφτομαι να πάρω βασικά to NDS DS-Xtreme. Θα ηθελα μια βοήθεια σ αυτό. Είναι καλή επιλογή? Θέλω βασικά να κάνω παντα? Εκτός απο τα gba games που ξέρω οτι προς το παρον δεν παίζει, κάνει όλα τα υπόλοιπα?Υπάρχει κάποια αντιπρόταση?

Και από που προτείνετε? Εχω κοιταξει στα εξής για το DS-Xtreme:

http://www.divineo.it/cgi-bin/div-it/process.html

http://212.75.85.205/info.asp?ProductID=33260 SHOP.01Media.com 111,95? μαζι με τα μεταφορικα.

http://discoazul.com/product2282/product_info.html 109,95+μεταφορικα

Είναι αξιόπιστα? Αξίλει λέτε?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Δοκίμασέ το πρώτα και βλέπουμε μετά...

panther egine kati periergo...afou eixa afisi to ds stn akri gia kanena 10 oro giati eixa xenerosi me to provlima poy proekipse me tin m3cf to aniksa kai tora doulevoun mia xara...ti ginete re gamoto les na mou to xanapathi?

Δημοσ.

http://news.ds-x.com/

DS-Xtreme FW 1.0.2b available!

DS-Xtreme V1.0.2 change log

+Support for "Direct" format textures in UI engine

+Recognition of id3v2 tags in mp3/ogg

+Now supports supercard save files

+Added a "getOSVersion" function, for use in the skin to report the true OS version.

*Corrected virtual eeprom bank mapping

*Fixed a problem with some MP3s crashing

*MBR and partition parsing now correctly handled, should fix some filesystem issues, especially for OSX users

*Some minor changes to libfat auto-integration, should fix problems with ndsmail, etc

-OS now powers off LCDs when suspended

-Minor optimizations in raw device access

Legend:

+Addition

*Bugfix

-Change

Υπάρχει ανακοίνωση και στο gbatemp. Ας περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα γίνει με τη συμβατότητα...

Δημοσ.

την ποιότητα κατασκευής να βελτιώσουν να παραγγείλουμε και εμείς καμία...

για την ανάλογη ninja έχουμε κάνα νέο...

Δημοσ.

τα γνωστά

είναι slot 1 με ίδιο μέγεθος με μία κανονική ds κάρτα

χρησημοποιεί το ίδιο firmware με την ninjads

διαβάζει clean roms και παίζει mp3, διαβάζει εικόνες κτλ

Λέγετε ότι το compatibility ανανεώνετε συνεχώς ότι θα βγει σε δυο περίπου εβδομάδες και ότι θα κάνει 70 περίπου ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...