Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαιρεται σε ολους! Γραφω αυτο το μυνημα απλα για να ενημερωσω ολους τους αγοραστες, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ G6 LITE!!!! Το προιον αυτο το αγορασα πριν 2 μηνες περιπου απο το cheapmod, και πριν απο μια εβδομαδα μου εξαφανιστηκαν ολα τα saves μου! Αφου εκανα format την καρτα, ετρεξα το maintenance tool που προμηθευεται μαζι με την καρτα στο συνοδευτικο CD, εκανα erase την internal memory της G6 και ξαναπερασα τα τελευταια loader και firmware, ειμαι παλι στο ιδιο σημειο με αυτο που ξεκινησα! Πηγα σε εξειδικευμενα φορουμ οπως αυτα του maxconsole, GBATemp, αλλα χωρις κανεις να μπορει να με βοηθησει (φαινεται και αλλοι χρηστες ειχαν παρομοια προβληματα). Επικοινωνησα με την ομαδα της G6 μεσω e-mail γραφωντας το παρακατω:

''Greetings! I am an owner of the G6 Lite, and for some time, I cannot save any game, either if it is GBA or NDS game! If I save the game, turn off the DS and turn it back on, my saves are all gone!! I have experienced this problem just recently with games like Phoenix Wright, Mario and Luigi 2, Drill Dozer, even Tetris!!! I've run the Maintenance utility to format the card and I have the latest loader and software (4.6A).''

Απαντηση? Καμμια! Τελικα εποικοινωνησα με το Cheapmod οπυ και πηρα την καρτα, και μου ζητησαν να την στειλω στην Αγγλια, και αν ειναι απαραιτητο μου ειπαν θα την αντικαταστησουν.

Που θελω να καταληξω.... Μην αγορασετε τα προιοντα της εταιρειας. Το hardware χαλασε, η εξυπηρετηση μηδαμινη, και μικρο σχετικα install base για να μπορει η κοινοτητα να βοηθησει τα οποια προβληματα!

Αυτα... Συγγνωμη αν εγινα κουραστικος! :-D

Δημοσ.
Χαιρεται σε ολους! Γραφω αυτο το μυνημα απλα για να ενημερωσω ολους τους αγοραστες, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ G6 LITE!!!! Το προιον αυτο το αγορασα πριν 2 μηνες περιπου απο το cheapmod, και πριν απο μια εβδομαδα μου εξαφανιστηκαν ολα τα saves μου! Αφου εκανα format την καρτα, ετρεξα το maintenance tool που προμηθευεται μαζι με την καρτα στο συνοδευτικο CD, εκανα erase την internal memory της G6 και ξαναπερασα τα τελευταια loader και firmware, ειμαι παλι στο ιδιο σημειο με αυτο που ξεκινησα! Πηγα σε εξειδικευμενα φορουμ οπως αυτα του maxconsole, GBATemp, αλλα χωρις κανεις να μπορει να με βοηθησει (φαινεται και αλλοι χρηστες ειχαν παρομοια προβληματα). Επικοινωνησα με την ομαδα της G6 μεσω e-mail γραφωντας το παρακατω:

''Greetings! I am an owner of the G6 Lite, and for some time, I cannot save any game, either if it is GBA or NDS game! If I save the game, turn off the DS and turn it back on, my saves are all gone!! I have experienced this problem just recently with games like Phoenix Wright, Mario and Luigi 2, Drill Dozer, even Tetris!!! I've run the Maintenance utility to format the card and I have the latest loader and software (4.6A).''

Απαντηση? Καμμια! Τελικα εποικοινωνησα με το Cheapmod οπυ και πηρα την καρτα, και μου ζητησαν να την στειλω στην Αγγλια, και αν ειναι απαραιτητο μου ειπαν θα την αντικαταστησουν.

Που θελω να καταληξω.... Μην αγορασετε τα προιοντα της εταιρειας. Το hardware χαλασε, η εξυπηρετηση μηδαμινη, και μικρο σχετικα install base για να μπορει η κοινοτητα να βοηθησει τα οποια προβληματα!

Tζάμπα και βερεσέ τρελαίνεσαι.

Απλώς η κάρτα σου αποδείχθηκε ελλατωματική ή την χάλασες αν δέν την αφαιρούσες κάθε φορά από τον υπολογιστή με "Safely remove hardware" ή της τελείωσε η μπαταρία και δεν την ξαναφόρτισες.

Εις περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η κάρτα έχει μέσα επαναφορτιζόμενη μπαταρία, την οποία και πρέπει να φορτίζεις κάθε τόσο. Την βάζεις στον USB-Burner και μετά στον υπολογιστή σου και την αφήνεις εκεί κάνα 2-3 ώρες.

Αν δεν φορτίζεις τη μπαταρία σου, τότε χάνεις και τα saves σου.

Στην περίπτωσή σου, μου φαίνεται μάλλον δεν γνώριζες τα περι μπαταρίας.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι που αγόρασες από cheapmod, οι οποίοι στο after-sales support είναι εξαίρετοι.

Αν κάρτα σου βγεί ελλατωματική θα στην αντικαταστήσουν στο άψε σβήσε.

Κατανοώ την απογοήτευσή σου, αλλά μήν επηρέαζεις τους άλλους να μήν αγοράσουν το προϊόν μόνο και μόνο εξαιτίας μιάς αναποδιάς που σου έκατσε.

Οι χρήστες G6 είναι άπειροι και τα προβλήματα που αναφέρθηκαν για την κάρτα είναι ελάχιστα σε μερικούς μόνο χρήστες.

Δημοσ.
Tζάμπα και βερεσέ τρελαίνεσαι.

Απλώς η κάρτα σου αποδείχθηκε ελλατωματική ή την χάλασες αν δέν την αφαιρούσες κάθε φορά από τον υπολογιστή με "Safely remove hardware" ή της τελείωσε η μπαταρία και δεν την ξαναφόρτισες.

Εις περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η κάρτα έχει μέσα επαναφορτιζόμενη μπαταρία, την οποία και πρέπει να φορτίζεις κάθε τόσο. Την βάζεις στον USB-Burner και μετά στον υπολογιστή σου και την αφήνεις εκεί κάνα 2-3 ώρες.

Αν δεν φορτίζεις τη μπαταρία σου, τότε χάνεις και τα saves σου.

Στην περίπτωσή σου, μου φαίνεται μάλλον δεν γνώριζες τα περι μπαταρίας.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι που αγόρασες από cheapmod, οι οποίοι στο after-sales support είναι εξαίρετοι.

Panther, καταλαβαινω οτι σε καποια πραγματα οσον αφορα τις προσπαθειες λυσης των προβληματων της καρτας ημουν λιγο ανακριβης. Τα θεματα για την μπαταρια, το πως φορτιζεται, καθως και τι ρολο παιζει αυτο στα save τα ηξερα, οπως και για το safely remove hardware. Ειχα μια supercard CF πριν απο την G6, και εχω καποιες τεχνολογικες γνωσεις για των χωρο των flashcards οπως προφανως εχεις και εσυ- το εχεις αποδειξει παραπανω απο μια φορες. Η μπαταρια ηταν στο USB Burner μου για πανω απο 3 ωρες. Το προβλημα που παρουσιαζει με τα corrupt saves οφειλεται σε ελλατωματικο προιον, διοτι η μπαταρια σωζει τα παιχνιδια οταν κανω soft reset ενω οχι οταν κλεινω το DS, για αυτο το λογο οταν κανω hard reset δεν μου βγαζει το μυνημα "Processing Data......"

Ο λογος που εκανα αυτο το post ηταν περισσοτερο η απογοητευση οσον αφορα την ανταποκριση της κατασκευαστριας εταιριας απεναντι σε εναν καταναλωτη που αντιμετωπιζει προβληματα με το προιον του. Ειμαι 99% σιγουρος και εγω οτι προκειται προβλημα μπαταριας, και για αυτο και αυριο πια θα στειλω το προιον στην Αγγλια για αντικατασταση. Οπως ειπες και εσυ Panther, παλι καλα που αγορασα απο το cheapmod. Και στην supercard μου που ειχε χαλασει (μετα απο 2 χρονια :razz: ) ειχα αψογη εξυπηρετηση.

Παντα φιλικα, enigmak

Δημοσ.
Panther, καταλαβαινω οτι σε καποια πραγματα οσον αφορα τις προσπαθειες λυσης των προβληματων της καρτας ημουν λιγο ανακριβης. Τα θεματα για την μπαταρια, το πως φορτιζεται, καθως και τι ρολο παιζει αυτο στα save τα ηξερα, οπως και για το safely remove hardware. Ειχα μια supercard CF πριν απο την G6, και εχω καποιες τεχνολογικες γνωσεις για των χωρο των flashcards οπως προφανως εχεις και εσυ- το εχεις αποδειξει παραπανω απο μια φορες. Η μπαταρια ηταν στο USB Burner μου για πανω απο 3 ωρες. Το προβλημα που παρουσιαζει με τα corrupt saves οφειλεται σε ελλατωματικο προιον, διοτι η μπαταρια σωζει τα παιχνιδια οταν κανω soft reset ενω οχι οταν κλεινω το DS, για αυτο το λογο οταν κανω hard reset δεν μου βγαζει το μυνημα "Processing Data......"

Ο λογος που εκανα αυτο το post ηταν περισσοτερο η απογοητευση οσον αφορα την ανταποκριση της κατασκευαστριας εταιριας απεναντι σε εναν καταναλωτη που αντιμετωπιζει προβληματα με το προιον του. Ειμαι 99% σιγουρος και εγω οτι προκειται προβλημα μπαταριας, και για αυτο και αυριο πια θα στειλω το προιον στην Αγγλια για αντικατασταση. Οπως ειπες και εσυ Panther, παλι καλα που αγορασα απο το cheapmod. Και στην supercard μου που ειχε χαλασει (μετα απο 2 χρονια :razz: ) ειχα αψογη εξυπηρετηση.

Παντα φιλικα, enigmak

Αφού δεν σου βγάζει read errors και έχεις φορτίσει αρκετή ώρα την g6 τότε όντως μιλάμε για προβληματική μπαταρία.Δεν ξέρω αν μπορείς να την αντικαταστήσεις εδώ αλλά τράβα καλύτερα για RMA να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

kai ego mia apo ta idia file mou..edo kai ena mina perimeno apantisi sto email pou estila alla tzifos....bebea ego stin arxi den ixera oti eprepe na kano safe remove media....alla ta problimata poy exo einai akrivos san ta dika sou...anyway...meta to xeneroma poy efaga apofasisa na kano alli mia prospathia kai teleytea me to na agoraso tin m3perfect cf version giati eixa mia cf karta twinmos 140x ton 1gb...opote perimeno na moy erthi...elpizo na min exo pali kapio provlima

Δημοσ.
g6 lite οδηγός χρήσης

παιδιά είναι πολλή σημαντικό να κάνετε safe remove στην g6 lite και να την φορτίζετε που και που!!!

Πραγματικά υπερπλήρης οδηγός για την g6, κρίμα που έγινε post αργά μιας και οι περισσότεροι είχαμε αγοράσει g6l από τον Αύγουστο. Τρία πραγματάκια να προσθέσω :

1)Δεν είναι απαραίτητο να flashάρεις την g6l (e.g. Ανανεώνοντας τον g6 loader). Απλά αφήνεις τα δύο αρχεία g6verify.sys και g6loader.sys στο root. Βέβαια μετά δεν θα δουλεύει το media-extend, αλλά όσοι φοβούνται το φλασάρισμα μπορούν να την κάνουν άνετα μόνο με μια passcard. Αν όμως φλασάρεις τα δύο αρχεία 6verify.sys και g6loader.sys τότε μπορείς να τα σβήσεις και να γλιτώσεις κάποιο χώρο.

2)Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα σε Nintendo Wi-Fi με το trim-rom. Εκτός αν εννοείς για ds to ds ή download play που δεν τα έχω δοκιμάσει.

3)Στο gba linkage πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το realtime save για να βγεις ξανά sto g6 loader αφού φορτώσεις το gba.//Το ξέρω το realtime δεν δουλεύει σε όλες τις roms...

Keep up the good work!

Δημοσ.
Από το gbatemp:MicroNinja announced !

Έγινε το πρώτα βήμα για "slot-1 only" κάρτα με εξωτερική μνήμη!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Δέν είναι ακριβώς το πρώτο βήμα. Μην ξεχνάς την DS-Link, την Ninja-DS και την Acekard που περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή.

Μάλλον το 3ο ή 4ο, αλλά είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε να βγαίνουν τόσες πολλές κάρτες τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

OOps! Επειδή πρόσφατα άρχισα να το "ψάχνω" με τις ds flashcards, νόμιζα ότι η πρώτη slot-1 ήταν η ds-x, που είναι με σταθερή mem. Τσάμπα ενθουσιάστηκα.

...ma bad! :) :)

Δημοσ.
OOps! Επειδή πρόσφατα άρχισα να το "ψάχνω" με τις ds flashcards, νόμιζα ότι η πρώτη slot-1 ήταν η ds-x, που είναι με σταθερή mem. Τσάμπα ενθουσιάστηκα.

...ma bad! :) :)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Δέν έχει πρόβλημα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι να κάτσουμε και να ακολουθήσουμε τη ροή των γεγονότων.

Έχουν πολλά ακόμα να δούν τα ματάκια μας και τα καλύτερα ακόμα δεν ήρθαν.

Όχι ότι ξέρω κάτι, απλώς υποθέτω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...