Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά μήπως ξέρετε τι παίζει ακριβώς με το Nintendo WFC αν παίζεις από flashcard; Δοκίμασα να μπω με το Mario Kart αλλά δεν γίνεται με βγάζει error. Δεν γινεται γενικά να μπεις αν παίζεις με rom ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστα;

Δεν ξέρει κανείς ρε παιδια; :(

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν ξέρει κανείς ρε παιδια; :(

Κοίταξε θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εξαρτάται πολύ από την ποιότητα της σύνδεσης σου και το είδος του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα αν υπάρχει περιορισμός στα πακέτα από τον φορέα (ΑΡΥΣ-ΟΤΕ) και κατά πόσο τα χρησιμοποιεί το game. Για παράδειγμα το Mario Kart DS είναι αρκετά απαιτητικό σε μεγάλο αριθμό από αυτά τα μικρά πακέτα και ίσως η οποιαδήποτε κίνηση στον router να συμβάλλει σε disconnect (μου έχει τύχει πολλές φορές στην αρχή του δεύτερου-τρίτου-τέταρτου αγώνα με original cartridge). Το μεγάλο ξενέρωμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι πολλοί low-life-lamers-cheaters που υπάρχουν με patchαρισμένες roms (θα το καταλάβεις έχουν τρελή επιτάχυνση,πηδάνε απίστευτα και δεν τους πιάνουν τα power ups). Από την άλλη μεριά υπάρχουν games όπως το 42 all-time classics που και cheaters δεν έχει και παίζεται άνετα κατεβάζοντας παράλληλα 2 torrents. Εγώ τα βραδάκια το τιμώ ιδιαιτέρως αν είναι να ανταλλάξουμε friend codes με pm.

Δημοσ.

Με τη σύνδεση μου δε γίνεται να συνδεθώ γιατί έχω πρόβλημα με τα πακέτα, αλλά δοκίμασα σε hotspot της Nortec και δεν μπορούσα να συνδεθώ, ενώ φίλοι μου την ίδια στιγμή που είχαν αυθεντικό το παιχνίδι μπορούσαν να συνδεθούν κανονικά στο hotspot. Πάντως γίνεται γενικά να συνδεθείς δηλαδή με rom.

Δεν το έχω δει καθόλου το συγεκριμένο παιχνίδι αν είναι να το κατεβάσω να δοκιμάσω να δω αν συνδέεται με αυτό!

Δημοσ.
Με τη σύνδεση μου δε γίνεται να συνδεθώ γιατί έχω πρόβλημα με τα πακέτα, αλλά δοκίμασα σε hotspot της Nortec και δεν μπορούσα να συνδεθώ, ενώ φίλοι μου την ίδια στιγμή που είχαν αυθεντικό το παιχνίδι μπορούσαν να συνδεθούν κανονικά στο hotspot. Πάντως γίνεται γενικά να συνδεθείς δηλαδή με rom.

Δεν το έχω δει καθόλου το συγεκριμένο παιχνίδι αν είναι να το κατεβάσω να δοκιμάσω να δω αν συνδέεται με αυτό!

Έλα Ispo, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Η Nintendo πού και πού μπλοκάρει ορισμένες διάσημες roms από την online σύνδεση.

Βρές άλλη rom του ίδιου παιχνιδιού και ξαναπροσπάθησε.

Αν καμία rom του παιχνιδιού δεν μπαίνει online, αυτό σημαίνει ότι η Nintendo τις μπλόκαρε όλες, οπότε χρησιμοποίησε το αυθεντικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Μετά τις χθεσινές "κυκλοφορίες" των Children of Mana, Contact, Magical Starsign (το οποίο είναι και το καλύτερο από τα τρία IMHO), βλέπω σήμερα :

Phoenix Wright 2 (J) με option στο language English!!!

Touch Detective

Scurge: Hive

Καλά πάμε...

P.S. Το PW2 αναμένεται να έρθει στο Q1-Q2 2007 στο Europe, αν πουλήσει έστω και μια κόπια να μου τρυπήσετε την μύτη και ας κλείσει η sony όσα lik-sang θέλει.

Δημοσ.

link από τα fora του ds-extreme, με ενδιαφέροντα σημεία τις απαντήσεις των Aphex ("Lead Systems Engineer") και DS-X Guru ("Super Moderator"):

As far as larger devices, I'm afraid I can't comment at this time. Suffice to say, however, that we are very aware of the demand for larger storage capacity, and our highest priority is customer satisfaction.

The DS-X has not announced all its features yet. And one thing you can't copy is stuff you haven't heard about it. Our OS is upgradable' date=' and we intend to use that ability too.

They can try to copy our device but the only true DS-X, with its unique features, updates, and homebrew support remains. We will push the "Customer" to "Producer" communication to the next level. Not only in terms of giving support, but we will also listen for feature requests.

I think, even though others might copy our features fully, a copy is never as good as an original. We will carry on with innovation while others are playing a catch up game with our already finished features.

And since our Hardware Department did a real good job, we might be able to do things, that other carts can't copy. The Future will show this more then my humble statement i've given here.[/quote']

Επίσης στο review από modchipman αναφέρεται το gba support ως μελλοντικό feature του ds-x. Μακάρι να επιβεβαιωθεί.

Συνοψίζοντας οι τύποι πίσω από το ds-x κρύβουν και άλλες δυνατότητες για το (προσεχές?) μέλλον, μεγάλες ή μικρές. Ακόμα αργά η γρήγορα θα κυκλοφορήσουν έκδοση με μεγαλύτερη (8Gbits?) ή αποσπώμενη (microSD?) μνήμη. Ελπίζω να μπορούν όντως να βαλουν Gba support στο ds-x, το χτυπάω αμέσως!

Δημοσ.

Πάντως ακούστηκαν δύο παράπονα (από αρκετά άτομα) για το DS-X.

Το πρώτο είναι κατασκευαστικό και απαιτεί ένα κομμάτι χαρτί να μπει σφήνα για να εφαρμόσει σωστά. Και το δεύτερο είναι ότι δεν παίζει τις τελευταίες roms αλλά ακόμα και το Mario Kart DS (αν και όλα τα reviews υποστηρίζουν το αντίθετο).

Δημοσ.

Όντως? Μετά τα πρώτα 5 "i got mine today" threads βαρέθηκα και δεν διάβασα άλλα. Πάντως πρέπει να πλησιάζει το πρώτο f/w update, ας περιμένουμε να δούμε τι θα περιλαμβάνει...

Δημοσ.
Hello' date='

I believe ModchipMan's Review has a mistake on this portion.

We have never announced any GBA Support.

The comment that comes closest to MCM's statement was where I've said "It is not technically impossible to happen". But i doubt that could be miss-interpreted this badly labeling it as "coming soon".

So i remind you, No, we have indeed not announced any GBA Support and while i am not allowed to speak on behalf of our future development or it's features, i wouldn't recommend getting your hopes up[/quote']

κρίμα......

Δημοσ.

Βασικά στο forum της DS-X αναφέρονται αρκετά προβλήματα από διάφορους χρήστες.

Αρκετά από αυτά έχουν λυθεί, όπως το ότι σε ορισμένους δεν διαβάζεται η κάρτα από το PC και κάτι άλλα μικροπροβλήματα.

Το ότι ορισμένα παιχνίδια δεν παίζουν, αυτό πιστεύω θα λυθεί σύντομα με ένα firmware update.

Το κύριο πρόβλημα είναι ο ποιοτικός έλεγχος στο πλαστικό περίβλημα της κάρτας, διότι αρκετοί χρήστες έχουν πρόβλημα μιάς και η κάρτα δεν μπαίνει καλά στην θύρα και οι επαφές δεν πατάνε καλά.

Ο DS-X Guru της DS-X team, ανακοίνωσε ότι έχουν ήδη στείλει εντολή στο εγοστάσιο παραγωγής των πλαστικών να χρησιμοποιήσει αυστηρότερο έλεγχο στα πλαστικά που τους δίνουνε, ενώ παράλληλα ψάχνουν και για δεύτερο εργοστάσιο για να παράγει τα πλαστικά κομμάτια.

Δημοσ.

Παιδιά πουλάω Supercard Lite + Superkey 50€ ολοκαίνουρια στο κουτί τους!

Έχω κατεβάσει τον Opera browser, έχω Supercard Lite + Superkey..υπάρχει περίπτωση να μου δουλέψει ποτέ??

Δημοσ.

Καλή φάση :( . Άν το έχει δουλέψει κανείς, θέλω να μου επιβεβαιώσει οτι δεν παίζει flash και javascript και γενικά πόσο ευκολόχρηστο είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...