Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι να αγοράσεις κάτι το οποίο θα σε αφήνει ικανοποιημένο. Αν περιμένεις για το καλύτερο, τότε απλά θα περιμένεις συνέχεια...

Σωστός αν μπεις σε αυτό το φαύλο κύκλο δεν πρόκειται να βγεις ποτέ.

Panther Κανά νέο έχουμε με τον opera browser κ καμιά ρύθμιση για να παίξει στην SC Lite , αν κ έχω ακούσει ότι θέλει την κασέτα που έρχεται μαζί για να δουλέψει

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σωστός αν μπεις σε αυτό το φαύλο κύκλο δεν πρόκειται να βγεις ποτέ.

Panther Κανά νέο έχουμε με τον opera browser κ καμιά ρύθμιση για να παίξει στην SC Lite , αν κ έχω ακούσει ότι θέλει την κασέτα που έρχεται μαζί για να δουλέψει

Ο οpera browser το πιό πιθανό είναι να μήν παίξει ποτέ σε οποιαδήποτε flashcard.

Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται extra RAM, η οποία υπάρχει μέσα στο cartridge του opera browser και δεν τη διαθέτει καμία άλλη κάρτα.

Δημοσ.
Δυστυχώς αυτό φοβόμουν κ εγώ

Ναί, αλλά γιατί προβληματίζεσαι?

Ούτως ή άλλως τις flashcards τις χρησιμοποιούμε απλώς για να έχουμε σε μία κάρτα όλα τα παιχνίδια που έχουμε αγοράσει ;)

Οπότε, απλά βάλε τον αυθεντικό opera browser στο DS σου και έλειξε....

Δημοσ.

Όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο περισσότερο ψήνομαι... Αλλά ρε γμτ 512mb είναι λίγα... Πάντως η κάρτα πλησιάζει το τέλειο, σε αυτά που ζητάω εγώ:

- drag & drop για *.nds / mp3 / ogg κλπ...

- άριστο compatibility με παιχνίδια

- έξυπνη διαχείριση των save

- multiplayer με άλλα (stock/flashed) ds χωρίς προβλήματα

... και όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα :) . Τι ζητάω ο κακομοίρης, μια sd να έπαιρνε και θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ. Σταματάω τη γκρίνια τώρα. Μήπως μου φτάνουν τα 512mb? Μήπως να περιμένω? Σε endless loop έχω μπει...

Δημοσ.

Γνωρίζετε καποιο αξιοπιστο e-shop που παρέχει την καρτα?

Και μια ακομα σημαντικη ερωτηση. Παιζει mp3 οταν έχεις 'κλεισει' το ds (εννοώ κατάσταση sleep) ή πρεπει να ειναι παντα ανοικτο?

Δημοσ.
Όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο περισσότερο ψήνομαι... Αλλά ρε γμτ 512mb είναι λίγα... Πάντως η κάρτα πλησιάζει το τέλειο, σε αυτά που ζητάω εγώ:

- drag & drop για *.nds / mp3 / ogg κλπ...

- άριστο compatibility με παιχνίδια

- έξυπνη διαχείριση των save

- multiplayer με άλλα (stock/flashed) ds χωρίς προβλήματα

... και όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα :) . Τι ζητάω ο κακομοίρης, μια sd να έπαιρνε και θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ. Σταματάω τη γκρίνια τώρα. Μήπως μου φτάνουν τα 512mb? Μήπως να περιμένω? Σε endless loop έχω μπει...

Προσωπική μου άποψη είναι να μή βιάζεσαι, ειδικά όταν μιλάμε για τελείως νέα προϊόντα.

Συνήθως βεβιασμένες αγορές κρύβουν άσχημες εκπλήξεις καμιά φορά.

Σου συνιστώ να κάνεις υπομονή 1-2 εβδομάδες να δούμε τί έχουν να πούν για τη κάρτα και αυτοί που θα την αγοράσουν.

Μέχρι τώρα έχουμε απλώς ένα review. Τίποτα άλλο. Μπορεί αύριο να μάθουμε ότι οι κάρτες είναι ελλατωματικές και ότι μετά από μία βδομάδα παιχνιδιού καίγονται π.χ.

Και δεν είναι και φθηνή η κάρτα.

Λίγη υπομονή λοιπόν και μή βιάζεσαι να δώσεις τα λεφτά σου.

Ας σιγουρευτούμε πρώτα για το προϊόν αυτό..........

Δημοσ.

Ναι, εννοείται ότι θα περιμένω, αφού καλά καλά ούτε τα preorders δεν έχουν φύγει. Όταν λέω ότι ψήνομαι, εννοώ ότι μπαίνει πάλι η προοπτική του ds στις μελλοντικές αγορές (οπότε τρώει στην αρχή τουλάχιστον καθυστέρηση το wii..)...

Χαμός γίνεται μέχρι τα Χριστούγεννα, να δω τι άλλο θα μου κολλήσει...

Δημοσ.

hello there people!

Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο insomnia...

Εχω το πρωτο το ds και διαβαζοντας το thread μπορω να πω οτι εχω ψηθει πολυ με το ολο θεμα! :)

Οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι:

1) Στο site: discoazul.com εχει την Μ3 perfect Mini SD.παρολο που διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες του thread δεν μπορεσα να βρω καμια αναφορα στην συγκεκριμενη flashcard.Ξερει κανενας τι διαφορα εχει απο την Μ3-miniSD ;

2)Απ οτι καταλαβα οι καλυτερες προτασεις για game backups(για το απλο DS) ειναι οι g6 και ds-xtreme

Η ds-xtreme απ οτι ειδα τα παει καλα με τα homebrews και τα mp3.

Η g6 πως τα παει με τα mp3,videos,photos ;

Αυτα προς το παρων :)

Δημοσ.
hello there people!

Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο insomnia...

Εχω το πρωτο το ds και διαβαζοντας το thread μπορω να πω οτι εχω ψηθει πολυ με το ολο θεμα! :)

Οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι:

1) Στο site: discoazul.com εχει την Μ3 perfect Mini SD.παρολο που διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες του thread δεν μπορεσα να βρω καμια αναφορα στην συγκεκριμενη flashcard.Ξερει κανενας τι διαφορα εχει απο την Μ3-miniSD ;

2)Απ οτι καταλαβα οι καλυτερες προτασεις για game backups(για το απλο DS) ειναι οι g6 και ds-xtreme

Η ds-xtreme απ οτι ειδα τα παει καλα με τα homebrews και τα mp3.

Η g6 πως τα παει με τα mp3,videos,photos ;

Αυτα προς το παρων :)

Για δες αυτο

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150725

Δημοσ.

αυτο ειναι το πρωτο thread που διαβασα στο forum για το ds και δεν βρηκα καποια σημεια που να καλυπτουν τις ερωτησεις μου,πχ πουθενα δεν γινεται αναφορα για την M3 perfect...

anywayz αν καποιος ξερει ας απαντησει...

Δημοσ.
αυτο ειναι το πρωτο thread που διαβασα στο forum για το ds και δεν βρηκα καποια σημεια που να καλυπτουν τις ερωτησεις μου,πχ πουθενα δεν γινεται αναφορα για την M3 perfect...

anywayz αν καποιος ξερει ας απαντησει...

Μ3 perfect miniSD = M3 miniSD

M3 Pro = M3 χωρίς GBA compatibility

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...