panther_512 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Το spiderman μου τρέχει κανονικά σε safe mode με την g6. Εκτός και αν εννοείς panther να μπορεί να ενεργοποιηθεί το reset και trim rom... Μιλάμε για το παιχνίδι Ultimate Spiderman για το DS έτσι? Παράξενο. Και ένα παιδί με Supercard το παίζει, αλλά από κεί και πέρα τζίφος. Όσοι μπορείτε να το παίξετε, κάντε ένα πόστ με τη κάρτα σας και τις ρυθμίσεις. Πάντως στην SC Lite μου, το παιχνίδι παίζει 30 δεύτερα και μετά παγώνει.
BucketheadGR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Για το ultimate spiderman μιλάω. Στην αρχή το πέρασα όπως περνάω πάντα τα παιχνίδια (soft reset, DoFat, trim rom...έτσι για να έχω όλες τις ευκολίες και να γλυτώνω χώρο ) και μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι, έφαγε σκάλωμα στην εισαγωγή. Οπότε δοκίμασα χωρίς reset, safe mode και χωρίς trim rom. Και τα save μου κρατάει και δεν τρώει κανένα σκάλωμα... Όπως και το megaman το έχω με soft reset, DoFat και trim rom. Όλα τίγκα και παίζει ά-ψ-ο-γ-α Δοκίμασέ το panther. Χρησιμοποίησα τη version 4.5 στον u-disk manager. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι για ποιόν λόγο μπορεί να πιάνει σε εμένα και όχι σε κάποιον άλλον με τις ίδιες ρυθμίσεις. Εάν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε για τεράστια αστοχία υλικού!
Toufas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 emena pezei kanonika kai den thimame na tou ekana tpt perierga settings. save den exo dokimasei...alla eimai tora stin pista me ton rhino
panther_512 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Mπα, στην Supercard Lite που έχω, με ότι ρυθμίσεις και αν δοκιμάσω, το παιχνίδι παγώνει σε τυχαίες φάσεις, κάτι τι οποίο συμβαίνει στη πληοψηφία τουλάχιστον των SC και M3 users. Εχθές πειραματίστηκα με τις ρυθμίσεις, και νόμιζα ότι το βρήκα, μιάς και σε μιά φάση έπαιξε κανικότατα, την εισαγωγή και όλα και πήγα μέχρι τη δεύτερη πίστα. Μετά πάλι τα ίδια. Σήμερα που το άνοιξα, παγώνει στο μενού.
xlemp21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ηρέμησε πρώτα από όλα. Ξανακατέβασε τον game manager γιατί το πιό πιθανό είναι να έχεις corrupted αρχείο. Π.χ τo FIFA 07 European version τρέχει με NORMAL, Trim ROM Το Ηarvest Moοn παίζει μιά χαρά με U-Disk Manager 4.4 και πάνω Βασικά πρέπει να κατεβάσεις το καινούργιο manager. Από κεί και πέρα, τί ρυθμίσεις θέλει το κάθε παιχνίδι (αν θέλει) για τη κάρτα σου, αλλά καί τις άλλες εδώ. Αλλά νομίζω πρέπει να έχεις κάνει register πρώτα xilia thanx panther telika eixe kani corrupted to arxio.....katevasa to 4.6 version apo to g6lite site... tora kati allo panther exo stin karta mou kamia 10 games to provlima pou mou dimiourgithike xthes einai oti otan thelo na pexo ena game moy bgazei to exis minima "gould not erase data or gould not read file i merikes fores den pezoun katholou (white screen) eno prin epezan ti mporei na ftei einai ligo paraxeno!!!!! px eno mia mera pezoun kapia alli stigmi oxi......opote prepi na kano format stin karta na ta xanavalo na pexoun alla kai pali kapia stigmi tha xana gini to idio tora as poume eno epeza eklisa to ds gia kanena dioro gia kafe kai to anoiksa kai pali na pexo to game mou ebgale tora gould not write the data turn off the power and reinsert the ds card...alla kai pali tzifos
ilos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 xilia thanx panther telika eixe kani corrupted to arxio.....katevasa to 4.6 version apo to g6lite site...tora kati allo panther exo stin karta mou kamia 10 games to provlima pou mou dimiourgithike xthes einai oti otan thelo na pexo ena game moy bgazei to exis minima "gould not erase data or gould not read file i merikes fores den pezoun katholou (white screen) eno prin epezan ti mporei na ftei einai ligo paraxeno!!!!! px eno mia mera pezoun kapia alli stigmi oxi......opote prepi na kano format stin karta na ta xanavalo na pexoun alla kai pali kapia stigmi tha xana gini to idio tora as poume eno epeza eklisa to ds gia kanena dioro gia kafe kai to anoiksa kai pali na pexo to game mou ebgale tora gould not write the data turn off the power and reinsert the ds card...alla kai pali tzifos Βρε αθεόφοβε τη ώρα είναι αυτή που κάνεις post (κοίτα ποιος μιλάει)! Εντάξει είναι γνωστό οτι ο πάνθηρας είναι γενικά νυκτόβιο ον (κυνηγάει το επόμενο θήραμά του κατα προτίμηση κανα psp fanboy)LOL Επειδή είμαι πολύ μεθυσμένος για πολλά: 1) Κάνε format (fat16) 2) Τρέξε το maintenance utility (ΜΗ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ-ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ) 3) Ματαξανακάνε format 4) Enjoy //or buy a new flashcard...
xlemp21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Βρε αθεόφοβε τη ώρα είναι αυτή που κάνεις post (κοίτα ποιος μιλάει)!Εντάξει είναι γνωστό οτι ο πάνθηρας είναι γενικά νυκτόβιο ον (κυνηγάει το επόμενο θήραμά του κατα προτίμηση κανα psp fanboy)LOL Επειδή είμαι πολύ μεθυσμένος για πολλά: 1) Κάνε format (fat16) 2) Τρέξε το maintenance utility (ΜΗ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ-ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ) 3) Ματαξανακάνε format 4) Enjoy //or buy a new flashcard... diladi allo to format kai allo to maintance utility...( ego to maintance utility kano gia format kai molis teliosi einai adia i karta pos kano format fat 16?
xlemp21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ok vlakia eipa to eida sory....to ekana ayto ebala to mario versus donkey 2 paizo mexri 2 pista kai meta entelos xafnika mou petaei to gnosto minima gould not write data exo trelathi re gamoto...telika mipos einai provlimatikes i g6lite kai eimai atyxos
BucketheadGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 telika mipos einai provlimatikes i g6lite kai eimai atyxos Κοίτα. Από τη στιγμή που βλέπω αναφορές πως σε άλλες g6 παίζει το ultimate spiderman και σε άλλες όχι, μυρίζομαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αστοχία υλικού. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και με άλλες κάρτες αυτό, αλλά δεν γίνεται δύο διαφορετικές μονάδες του ίδιου προϊόντος να έχουν διαφορές στην απόδοση. Αυτό σημαίνει ποιοτικός έλεγχος=0 και τρελή μπακαλιά, όσο καλός και αν είναι ο γενικός μέσος όρος του προϊόντος αυτού. (για να μην παρεξηγηθώ... υπενθυμίζω πως έχω και εγώ g6 lite)
Daredevil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Κοίτα. Από τη στιγμή που βλέπω αναφορές πως σε άλλες g6 παίζει το ultimate spiderman και σε άλλες όχι, μυρίζομαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αστοχία υλικού. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και με άλλες κάρτες αυτό, αλλά δεν γίνεται δύο διαφορετικές μονάδες του ίδιου προϊόντος να έχουν διαφορές στην απόδοση. Αυτό σημαίνει ποιοτικός έλεγχος=0 και τρελή μπακαλιά, όσο καλός και αν είναι ο γενικός μέσος όρος του προϊόντος αυτού. (για να μην παρεξηγηθώ... υπενθυμίζω πως έχω και εγώ g6 lite) h shmainei allo firmware h allo revision me kati diaforetiko px to xbox exei diaforetiko drive analoga ekdosh kai ergostasio to opoio eite diabazei cd-r eite oxi klp klp. Den shmaineinte kai kala astoxia ylikou
panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Κοίτα. Από τη στιγμή που βλέπω αναφορές πως σε άλλες g6 παίζει το ultimate spiderman και σε άλλες όχι, μυρίζομαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αστοχία υλικού. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και με άλλες κάρτες αυτό, αλλά δεν γίνεται δύο διαφορετικές μονάδες του ίδιου προϊόντος να έχουν διαφορές στην απόδοση. Αυτό σημαίνει ποιοτικός έλεγχος=0 και τρελή μπακαλιά, όσο καλός και αν είναι ο γενικός μέσος όρος του προϊόντος αυτού. (για να μην παρεξηγηθώ... υπενθυμίζω πως έχω και εγώ g6 lite) Kοίτα την απάντηση του Daredevil, η οποία είναι και η ποιό πιθανή. Στις Supercard MiniSD παραδείγματος χάρη, χρησιμοποιούν 2 διαφορετικά τσίπ μέσα στη κάρτα. Άλλοι έχουν το ένα και άλλοι το άλλο. Αποτέλεσμα, κάποιες μικροδιαφορές σε ορισμένα παιχνίδια.
ffseriespower Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 και αναρωτιεμαι εγω τωρα. αμα παρω μια supercard lite και φτειαξω και μια συσκευη για να χωραει στο παλιο ds θα δουλεψει;;
doitjustdoit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 odigos gia na treksete vinteo, images kai tragoudia meso tou moonshell!!!
panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 odigos gia na treksete vinteo, images kai tragoudia meso tou moonshell!!! Καλή η προσπάθειά σου με το site που έκανες, αν και ένα πιό εύκολο όνομα θα ήταν καλύτερο. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148334&page=67 Στην παραπάνω σελίδα περιλαμβάνω μιά έκδοση του Moonshell 1.41 για την Supercard Lite με έτοιμο background και λίγο tweaking στις ρυθμίσεις του Moonshell. Επίσης στο rar αρχείο περιλαμβάνεται και το BatchDPG, το οποίο θεωρώ καλύτερο από το DPGtool που περιλαμβάνει η Moonshell. Μπορείς να πάρεις το αρχείο και τις οδηγίες και να τις συμπεριλάβεις στο site σου. PS: Επειδή το rapidshare έσβησε το xi.rar, παρακάτω δίνω νέα διεύθυνση για να το πάρεις. http://rapidshare.de/files/36134377/xi.rar.html
doitjustdoit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 thanx file mou!! tha elekso auto pou mou les oposdipote! episis thelo na se sixaro gia tin doulia sou pano sto agapimeno mas ds!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα