Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα Supercard από cheapmod για εμένα (DS Lite) και για έναν φίλο (DS). Ελπίζω να έκανα την σωστή επιλογή. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από παιχνίδια του DS και τα Zelda και Pokemon του GBA.

Το site της Supercard είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Με φοβίζει ομολογώ...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
egw eixa parei tin supercard mini sd kathw den eixe kikloforisei h micro sd!tin eixa parei apo to plaisio 20 evro ta 512 mb!!

Από πλαίσιο την MicroSD 1gb την έχει στα 100 ευρώ,γι'αυτό θα πάω να δω από cosmos μεριά! Η διαφορά τιμής είναι μεγάλη αφού πολλά e-shops την έχουν γύρω στα 40 με 50 ευρώ!

Δημοσ.

DS-Xtreme Launch Date Announced - Get your Pre-orders in!

The Official DS-Xtreme 4Gb (preview) launch date has now been announced! Initial stocks are scheduled to ship out from their factory on October 12th, with stock estimated to ship to retailers on October 16th. No doubt the release date was unfortunately set back from this week due to some sort of Holiday period in the far east, but it sure is good to hear some clarification on the release!

Click the above image to check out our hands-on preview of the DS-Xtreme a short while ago!

Pre-order DS-Xtreme 4Gb now: Divineo.cn / Divineo.com / Germany / Italy / Spain / UK

quote:

LATEST NEWS! DS-XTREME LAUNCH DATE ANNOUNCED

As production reaches its final stages we are delighted to announce the much anticipated “official” release date of our new product, the DS-Xtreme. Targeted release date is now set for Thursday the 12th of October. Initial stocks are scheduled to ship out of factory on the 12th and then direct out to your favorite reseller by Monday the 16th. Demand has far exceeded all expectations, so all pre-orders will be fulfilled as a priority. If you have not yet placed your order hurry to avoid disappointment.

Pre-order DS-Xtreme 4Gb now: Divineo.cn / Divineo.com / Germany / Italy / Spain / UK

Official Website: DS-X.com

Δημοσ.

panther,

Βρήκα επιτέλους ώρα και έβαλα το moonshell! Απίστευτο προγραμματάκι. Έκανα encode και videos και παίζουν τέλεια με εξσαίρεση σε μερικές περιπτώσεις που το video κολάει για λίγο αλλά μετά συνεχίζει κανονικά. Εξαιρετικό πρόγραμμα και για mp3 player. Αν είχε και τίποτα ρυθμίσεις για equalizer θα ήταν τέλειο!

Παιδιά όποιος δεν το έχει βάλει ακόμα του το συνιστώ!! Θα πετάξετε οποιοδήποτε mp3 player / vide κλπ. έχετε ειδικά αν βάλετε καμιά μεγάλη καρτούλα.

BTW, υπάρχουν micro sd 4 GB?

Δημοσ.
panther,

Βρήκα επιτέλους ώρα και έβαλα το moonshell! Απίστευτο προγραμματάκι. Έκανα encode και videos και παίζουν τέλεια με εξσαίρεση σε μερικές περιπτώσεις που το video κολάει για λίγο αλλά μετά συνεχίζει κανονικά. Εξαιρετικό πρόγραμμα και για mp3 player. Αν είχε και τίποτα ρυθμίσεις για equalizer θα ήταν τέλειο!

Παιδιά όποιος δεν το έχει βάλει ακόμα του το συνιστώ!! Θα πετάξετε οποιοδήποτε mp3 player / vide κλπ. έχετε ειδικά αν βάλετε καμιά μεγάλη καρτούλα.

BTW, υπάρχουν micro sd 4 GB?

Τί microSD χρησιμοποιείς???

Στην δικιά μου SC Lite, ουδέποτε είχα κολλήματα στα βίντεο...

Παρήγγειλα Supercard από cheapmod για εμένα (DS Lite) και για έναν φίλο (DS). Ελπίζω να έκανα την σωστή επιλογή. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από παιχνίδια του DS και τα Zelda και Pokemon του GBA.

Το site της Supercard είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Με φοβίζει ομολογώ...

Απαράδεκτο????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μην σε φοβίζει τίποτα. Απλώς είναι απίστευτα λιτοί τόσο στο site τους όσο και στο interface της SC.

Από support και απόδοση είναι κορυφαίοι.

Δημοσ.

Ναιιιι! Ήρθε επιτέλους το δέμα με την πολυπόθητη M3 lite! Ο γλυκός αχός του κουδουνιού ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου, και η υπέροχη φωνή του τυπά της ups να μου ανακοινώνει πως "Έχετε ένα δέμα..."!

Πάντως ομολογώ πως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση, τόσο του discoazul, όσο και της ups! Ετοιμάζομαι για άπειρο κάψιμο τώρα...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να κάνω την επιλογή! Κάτι μου λέει πως η M3, το ds κι εγώ, θα περάσουμε αξέχαστες στιγμές (τρίο;! :shock: OMG!)

Δημοσ.
Απλώς είναι απίστευτα λιτοί τόσο στο site τους όσο και στο interface της SC.

Δεν είναι αυτό. Είναι πολύ αργό και ήταν πεσμένο (ή σχεδόν πεσμένο) 2 μέρες! Είπαμε ότι έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ αλλά όχι και τόοοοοοσο αργά.

Για να μην πω πως πρέπει να κάνω refresh την σελίδα στο Safari (ο browser της Apple) για να την δω!

Από microSD βρήκα extreMemory και Toshiba. Προτείνετε κάποια;

Δημοσ.
Δεν είναι αυτό. Είναι πολύ αργό και ήταν πεσμένο (ή σχεδόν πεσμένο) 2 μέρες! Είπαμε ότι έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ αλλά όχι και τόοοοοοσο αργά.

Για να μην πω πως πρέπει να κάνω refresh την σελίδα στο Safari (ο browser της Apple) για να την δω!

Από microSD βρήκα extreMemory και Toshiba. Προτείνετε κάποια;

Αργό το site????

Χμμμμμ, ποτέ δεν μου έτυχε αυτό.......

Οι μνήμες που βρήκες τί τιμές έχουν????

Sandisk δεν βρήκες πουθενά???

Δημοσ.

Ρε παιδια οταν γινει κοκκινη η ενδειξη ποση ωρα χρησης εχω μεχρι να πεσει η μπαταρια?

Να περιμενω να πεσει τελειως η μπαταρια για να το φορτισω,η μολις δειξει κοκκινο?

Στο sleep mode τι μπαταρια καταναλωνεται?1/3?1/4?...

επισης δεν μπορω να κανω real time save στα παιχνιδια και ας το εχω ενεργοποιημενο στη supercard ενω εχω passcard 3...Mπορει να το εχω κανει βεβαια,αλλα μετα δεν μπορω να καταλαβω πως το βρισκεις...πηγαινω στο saver αλλα δεν τα φορτωνει...

Να προσθεσω επισης οτι μου αρεσει να παιζω στη 3η σκαλα φωτεινοτητας,μια κατω απο τη πιο φωτεινη

Δημοσ.
Ρε παιδια οταν γινει κοκκινη η ενδειξη ποση ωρα χρησης εχω μεχρι να πεσει η μπαταρια?

Να περιμενω να πεσει τελειως η μπαταρια για να το φορτισω,η μολις δειξει κοκκινο?

Στο sleep mode τι μπαταρια καταναλωνεται?1/3?1/4?...

επισης δεν μπορω να κανω real time save στα παιχνιδια και ας το εχω ενεργοποιημενο στη supercard ενω εχω passcard 3...Mπορει να το εχω κανει βεβαια,αλλα μετα δεν μπορω να καταλαβω πως το βρισκεις...πηγαινω στο saver αλλα δεν τα φορτωνει...

Να προσθεσω επισης οτι μου αρεσει να παιζω στη 3η σκαλα φωτεινοτητας,μια κατω απο τη πιο φωτεινη

Για τη μπαταρία:

Στις μπαταρίες λιθίου δεν είναι καλό να περιμένεις να αδειάσουν τελείως. Μόλις ανάψει κόκκινο λαμπάκι, βάλε κατευθείαν το φορτιστή.

Στο sleep-mode δεν ξέρω πόση μπαταρία καταναλώνεται, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ λίγο.

Real time save και load ισχύει μόνο για τα GBA παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να μπείς στο saver. Τα κάνεις εντός του παιχνιδιού.

Και εγώ στη 3η σκάλα παίζω. Δεν χρονομέτρησα ποτέ πόσο κρατάει η μπαταρία. Νομίζω κάπου μεταξύ 5 και 7 ωρών...

Δημοσ.

Αφού έκανα και γω ένα προκαταρκτικό testing , να πω αρχικά thanks στον Panther που με παρακίνησε στην όλη ιδέα της παραγγελίας της Supercard από τον οδηγό του,αλλά και για το που να βρω microSD! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πρωταρχικές ερωτήσεις όμως:

1)Έχει κάτι σαν IGR(In game reset) όπως στο Xbox για να μην το ανοιγοκλείνω όταν αλλάζω παιχνίδι;

2)Panther όταν λες ότι δεν είναι καλό να περιμένω να αδειάσει τελείως η μπαταρία, μπορώ να το φορτίσω και πριν δείξει κόκκινο λαμπάκι;

Δημοσ.
Αφού έκανα και γω ένα προκαταρκτικό testing , να πω αρχικά thanks στον Panther που με παρακίνησε στην όλη ιδέα της παραγγελίας της Supercard από τον οδηγό του,αλλά και για το που να βρω microSD! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πρωταρχικές ερωτήσεις όμως:

1)Έχει κάτι σαν IGR(In game reset) όπως στο Xbox για να μην το ανοιγοκλείνω όταν αλλάζω παιχνίδι;

2)Panther όταν λες ότι δεν είναι καλό να περιμένω να αδειάσει τελείως η μπαταρία, μπορώ να το φορτίσω και πριν δείξει κόκκινο λαμπάκι;

1) Ναί, πατάς L+R+X+Y+B+A

2) Με τις μπαταρίες λιθίου δεν είναι καλό να τις εξαντλούμε τελείως πρίν τις φορτίσουμε. Πρίν ανάψει το κόκκινο λαμπάκι φυσικά και μπορείς να την φορτίσεις, αλλά να την φορτίζεις τελείως!

Επίσης, δοκίμασε την Moonshell που έφτιαξα για την SC Lite. Είναι 1-2 σελίδες πίσω.

Για να μπορείς να παίζεις ταινίες, mp3s etc etc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...