Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από discoazul Τρίτη θα σου έρθει.

Εκτός βέβαια και αν ακολουθήσεις το δικό μου παράδειγμα και δεν ακούσεις τον τύπο από την ups που θα βαράει το κουδούνι οπότε θα στο φέρει Τετάρτη. :lol: :lol:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
παιδια προβλημα! η supercard mini sd δεν μου παιζει το pokemon diamond και χρησημοποιω και το τελευταιο patch software της supercard team. καμια ιδεα;

To Enable Patch Cartridge access το ενεργοποίησες???

Δεξί κλίκ στην rom και properties.

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξετσεκάρεις το restart και το enable patch cartridge. Παίξε λίγο με τις επιλογές.

Αν και πάλι δεν σου παίζει, ξανακατέβασε την rom, γιατί το παιχνίδι παίζει στις SC.

Δημοσ.
εμενα δεν μου λεει πουθενα κατι τετοιο! να οι αναλυτικες ρυθμισεις. εχω χρησημοποιησει και αλλες αλλα τζιφος σε ολες. <a href=dfsdfsd6.jpg' alt='dfsdfsd6.jpg'>

Καλά ρε, το Enable Restart δεν το βλέπεις?????

Ξετικάρισέ το.

Ξετικάρησε και το enable Patch- πώς το λένε.

Αν και πάλι δεν σου παίζει, τότε φταίει η rom.

Αν το ξανακατεβάσεις και πάλι δεν σου παίζει, δοκίμασε την Pearl έκδοση.

Αν και πάλι δεν σου παίζει, ε, εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος.

Ούτως ή άλλως στα Ιαπωνέζικα είναι το παιχνίδι...

Δημοσ.

ξετικαρα τα παντα και αφησα μονο το Enable Patch Cartridge access και δουλεψε!! thanx a lot panther!!! επαιξε και το mario and luigi partenrs in time που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με την diamond!!

Δημοσ.
ξετικαρα τα παντα και αφησα μονο το Enable Patch Cartridge access και δουλεψε!! thanx a lot panther!!! επαιξε και το mario and luigi partenrs in time που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με την diamond!!

Koίταξε, το Enable Restart συνήθως κάνει το πρόβλημα σε αυτούς τους ελάχιστους τίτλους.

Το Faster PlayGame όμως χρειάζεται, γιατί αλλιώς το παιχνίδι μπορεί να σέρνεται.

Αν παρατηρήσεις κάτι τέτοιο στους 2 αυτούς τίτλους, ξαναπατσάρησέ τα και με το Faster PlayGame τσεκαρισμένο.

Δημοσ.

Yep, μου ήρθε!!! Αύριο το πρωί θα πάω στο cosmos να πάρω μία microSD 1 gb για να το δοκιμάσω! Μετά θα ποστάρω φυσικά εντυπώσεις! :) Δεν πήρα νωρίτερα επειδή φοβόμουν μην γίνει τίποτα με την παραγγελία από net.(πρώτη φορά παραγγέλνω από net,καταλαβαίνεις!) Την microSD την έχεις πάρει από Θεσσαλονίκη ή από net;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...