BucketheadGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Από discoazul Τρίτη θα σου έρθει. Εκτός βέβαια και αν ακολουθήσεις το δικό μου παράδειγμα και δεν ακούσεις τον τύπο από την ups που θα βαράει το κουδούνι οπότε θα στο φέρει Τετάρτη. :lol:
kratistos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 μην αγχώνεσαι το discoazul είναι άψογο site θα σου έρθει.
ffseriespower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 παιδια προβλημα! η supercard mini sd δεν μου παιζει το pokemon diamond και χρησημοποιω και το τελευταιο patch software της supercard team. καμια ιδεα;
panther_512 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 παιδια προβλημα! η supercard mini sd δεν μου παιζει το pokemon diamond και χρησημοποιω και το τελευταιο patch software της supercard team. καμια ιδεα; To Enable Patch Cartridge access το ενεργοποίησες??? Δεξί κλίκ στην rom και properties.
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε να ξετσεκάρεις το restart και το enable patch cartridge. Παίξε λίγο με τις επιλογές. Αν και πάλι δεν σου παίζει, ξανακατέβασε την rom, γιατί το παιχνίδι παίζει στις SC.
ffseriespower Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εμενα δεν μου λεει πουθενα κατι τετοιο! να οι αναλυτικες ρυθμισεις. εχω χρησημοποιησει και αλλες αλλα τζιφος σε ολες.
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εμενα δεν μου λεει πουθενα κατι τετοιο! να οι αναλυτικες ρυθμισεις. εχω χρησημοποιησει και αλλες αλλα τζιφος σε ολες. Καλά ρε, το Enable Restart δεν το βλέπεις????? Ξετικάρισέ το. Ξετικάρησε και το enable Patch- πώς το λένε. Αν και πάλι δεν σου παίζει, τότε φταίει η rom. Αν το ξανακατεβάσεις και πάλι δεν σου παίζει, δοκίμασε την Pearl έκδοση. Αν και πάλι δεν σου παίζει, ε, εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος. Ούτως ή άλλως στα Ιαπωνέζικα είναι το παιχνίδι...
ffseriespower Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ξετικαρα τα παντα και αφησα μονο το Enable Patch Cartridge access και δουλεψε!! thanx a lot panther!!! επαιξε και το mario and luigi partenrs in time που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με την diamond!!
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ξετικαρα τα παντα και αφησα μονο το Enable Patch Cartridge access και δουλεψε!! thanx a lot panther!!! επαιξε και το mario and luigi partenrs in time που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με την diamond!! Koίταξε, το Enable Restart συνήθως κάνει το πρόβλημα σε αυτούς τους ελάχιστους τίτλους. Το Faster PlayGame όμως χρειάζεται, γιατί αλλιώς το παιχνίδι μπορεί να σέρνεται. Αν παρατηρήσεις κάτι τέτοιο στους 2 αυτούς τίτλους, ξαναπατσάρησέ τα και με το Faster PlayGame τσεκαρισμένο.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Yep, μου ήρθε!!! Αύριο το πρωί θα πάω στο cosmos να πάρω μία microSD 1 gb για να το δοκιμάσω! Μετά θα ποστάρω φυσικά εντυπώσεις! Δεν πήρα νωρίτερα επειδή φοβόμουν μην γίνει τίποτα με την παραγγελία από net.(πρώτη φορά παραγγέλνω από net,καταλαβαίνεις!) Την microSD την έχεις πάρει από Θεσσαλονίκη ή από net;
poromenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 egw eixa parei tin supercard mini sd kathw den eixe kikloforisei h micro sd!tin eixa parei apo to plaisio 20 evro ta 512 mb!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα