panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 παιδιά με αυτό είμαι οκ για DS και GBA? έχω το DS και δεν με ενδιαφέρει πολύ το να εξέχει. http://www.kicktrading.ca/product_info.php?cPath=27&products_id=87&osCsid=ed4ba154b4aea2a8fa881a19214688b6 Ναί είναι πολύ καλή. Η τιμή όμως δεν είναι. Μην ξεχνάς ότι το SD δεν συμπεριλαμβάνεται. Πρέπει να το αγοράσεις έξτρα. $108 είναι πολλά και μάλιστα χωρίς μεταφορικά. Από winsunx θα σου βγεί $75 μαζί με τα μεταφορικά. Αλλά δεν έχουν stock επί του παρώντος.
deus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 έχεις δίκιο είναι πολύ πιο φθηνά αλλά το Μ3 λέει chinese (δε νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό) τι πλεονέκτημα έχει το G6 που θες να παρεις έναντι του Μ3? πέρα απο το μικρό μέγεθος?
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 slowdowns ais8hta? DEn paratirisa kanena slowdown,alla filoi mou pou exoun lene oti den tous exei kanei pote. Exw dokimasei panw apo 100 games DS kai 40-50 games GBA kai ola paizoun.To monadiko pou de mou exei doulepsei mexri twra einai to Tetris DS
poromenos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 telika egw allaksa gnwmi tha perimenw gia tin g6 lite kathws i ez4 lite den exei kai poli kala apotelesmata+oti to cheapmod.com den tin exei etoimoparadoti:( episis milisa me anthropo apo to cheapmod (mesw msn)kai mou eipe sigoura oti mexri tis 10 iouliou tha exei erthei i g6 lite.times etc mou eipe akoma den xeroun tpt!
deus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 οκ καλύτερη λύση φαίνεται Μ3 είτε G6. χρειάζεσαι μόνο passcard 3 ή αναγκαστικά θα πάρεις και το passkey 2? το χρειάζεσαι?
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Dimitri_del, δηλαδή όταν λές κνένα slowdown, μιλάμε για τέλεια απόδοση? Tην εισαγωγή του Castlevania π.χ την παίζει κανονικότατα? Tα βιντεάκια του Metroid? Τα loadings όταν μπαίνεις σε σπίτια στο Animal Crossing? Τί κάρτα SD χρησιμοποιείς? Στα ρωτάω αυτά γιατί στα ξένα forums οι χρήστες λένε ότι αν δεν έχεις καλή κάρτα SD, ταχύτητας 100x και βάλε, έχεις μεγαλύτερα loadings, audio shattering και video tearing. Deus, οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου είναι στην προηγούμενη σελίδα σε κάποιο από τα πόστ μου. Γράφω αναλυτικά τί παίζει με τις Passcards και ποιά η διαφορά με τα Passkeys. Τα Passcards είναι η εξέλιξη των passkeys. Υπόψην, 3 είναι αυτή τη στιγμή οι διάσημες Passcards: H Passcard 3, η Superkey και η Media Launcher. Η Passcard 3 και η Superkey είναι λίγο πολύ το ίδιο πράμα. H Media Launcher όμως δεν υποστηρίζει sleep mode. Δηλαδή όταν έχεις αυτή τη κάρτα στο DS σου και κλείσεις τις οθόνες, το μηχάνημα δεν μπαίνει σε sleep mode.
deus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ευχαριστώ πολύ panther ήσουν απόλυτα κατατοπιστικός. αγόρασα τελικά το Μ3 SD μιας και έχω μια canon eos 350 που παίρνει την ίδια μνήμη. και για το DS δε με ενοχλεί ιδιαίτερα το ότι εξέχει λίγο. επίσης ήταν η μόνη έτοιμοπαράδοτη απο winsunx θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει.
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Dimitri_del' date=' δηλαδή όταν λές κνένα slowdown, μιλάμε για τέλεια απόδοση? Tην εισαγωγή του Castlevania π.χ την παίζει κανονικότατα? Tα βιντεάκια του Metroid? Τα loadings όταν μπαίνεις σε σπίτια στο Animal Crossing? Τί κάρτα SD χρησιμοποιείς? Στα ρωτάω αυτά γιατί στα ξένα forums οι χρήστες λένε ότι αν δεν έχεις καλή κάρτα SD, ταχύτητας 100x και βάλε, έχεις μεγαλύτερα loadings, audio shattering και video tearing.[/quote'] Έχω καρτα 150x 1gb. Το Castlevania το έχω λιώσει και δεν έχω δει ούτε μια φορά slowdown.Την εισαγωγή την παίζει κανονικότατα. Το Metroid δεν έχω αξιωθεί να το παίξω ακόμα () μόνο καμιά ωρίτσα και δεν παρατήρισα τίποτα που να με κάνει να πω Γιατί το κάνει αυτό; Το Animal Crossing το έχω βάλει μόνο να δω πως είναι, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου Το μόνο που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι το ότι η μπαταρία κρατάει λίγο λιγότερο. Περίπου το 70% σε σχέση με ένα γνήσιο DS παιχνίδι (Αυτό λένε, σε κάποια φόρουμ, ότι γίνετε γιατι με τo passkey θέτει σε λειτουργεία και τον 2ο επεξαργαστή του DS)
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Τί λες ρε παιδί μου.... Στο προαναφερόμενο forum (μου σβήσανε το πόστ), το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με GBA και DS flashcards, την εισαγωγή του Castlevania τη χρησιμοποιούνε ως benchmark για την ταχύτητα της κάρτας SD, αλλά το θέμα είναι ότι με καμιά flashcard πέραν της παλιάς G6 δεν έπαιξε τέλεια 100%. Εdit: Μετά από εκτεταμένο ψάξιμο, το συμπέρασμα είναι ότι τα slowdowns που παρουσιάζονται εξαρτώνται από: - Τί flashcard έχεις. - Τί μάρκα SD και τί ταχύτητας είναι (αν είναι κάτω από 150Χ θα έχεις πρόβλημα) - Τί firmware έχεις στη flashcard. Αυτά.
deus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 είναι τόσο σημαντικό να παίζει η εισαγωγή? αν όλο το παιχνίδι παίζει κανονικά?
DimitRi_Del Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Για να βεβαιωθώ ,πριν από λίγο έβαλα το Castlevania να δω αν όντως έχει slowdown και δεν παρατήρισα τίποτα. Άμα δω σε κάποιο άλλο παιχνίδι slowdown θα σας ενημερώσω.
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 mini sd150x yparxei? Ναί, υπάρχει. Το πρόβλημα είναι με τις microSD (transflash), οι οποίες δεν ξεπερνάν το 60Χ τουλάχιστον επί του παρώντος. microSD χρησιμοποιεί η EZ4 Lite που ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο Lite.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Έλα Daredevil, μάλλον φαίνεται ότι σε κάνα μήνα θα βγεί η M3 Lite με microSD, η οποία θα ταιριάζει τέλεια στο Lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα